Şimdi Ara

Kafam Çok Karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 14 yaşındayım ve neden yaşadığımı bilmiyorum, yani ne için ? neden ? Her zaman yaptıklarımı yapıyorum ve zaman böyle geçiyor. Yani dünya,evren,insanlar hatta ben yani hayatı kendi gözlerimden görmem herşey bana çok garip geliyor. Sizce ne için ve neden yaşıyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beybi
  • Maneviyat eksikliği olan insan ya hayatı amaçsızca yaşar ya da bu boşluğu hobilerle vs. alanlarla doldurmaya çalışır. Sen hayatı amaçsızca yaşadığın için boşluktasın ne yaptığını ve ne yapacağını bilemiyorsun.
  • uyku vakti için
  • aynı olay bendede var. oturup yanı sadece düşünüyorum.yaşamak niçin? fln
  • hayatta kalmak için yaşıyoruz..
  • Mutlu olmak için yaşıyoz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Mutlu olmak için yaşıyoz

Kesinlikle
  • ölmek için
  • İnsan ölmez, eğer ölümsüzü varederse. Ölümsüz olan tek şey her şeye kanıtlanan sevgidir.
    Benim dedem ölmedi, çünkü babam var ben varım ve benim çocuklarım olacak ve onların çocukları olacak. Yani dedem hep yaşayacak.

Hepsi de babasını sevecek. Bu kafidir.
  • Her ressam eserlerini,yapıtlarını insanlara sunmak onlara göstermek ister ve karşılık bekler. Bu dünyayı kim yarattı, niye yarattı, biz bişey istemedik niye yaratıldıkki diyeceksin, Yaratıcımızı biliyoruz şükür, niyemi yarattı, bir ayette geçiyordu sanırım ben gizli bir hazineydim tanınmak keşfedilmek istedim diyor allah cc, Bize niye bişey sorulmadı cevabınıda vereyim, küçük bi örnekle anlarsın kardeşim, Bir marangozu düşün, bu adamın işi nedir, masa,sandalye farklı şeyler yapmaktır değilmi, bu marangoz ağaca gidip, Yahu kardeş ben seni masamı yapayım, sandalyemi yapayım yoksa başka bişeymi yapayım diye sormaz dimi direk işine koyulur. Örneğimi maruz görün allahualem yanlış bir örneklendirme olmasın inşallah. Bu olayda buna benziyor işte, bize niye bişey sorulsunki biz kimiz yani, allah yaratmak istiyor ve yaratıyor. Bunun açıklamasıda budur. Başka sorun varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• hakikat kitabevinin kitaplarını okuyun
  • Kafası inşaatta bu çocuğun
  • quote:

Orijinalden alıntı: begtay

Ben 14 yaşındayım ve neden yaşadığımı bilmiyorum, yani ne için ? neden ? Her zaman yaptıklarımı yapıyorum ve zaman böyle geçiyor. Yani dünya,evren,insanlar hatta ben yani hayatı kendi gözlerimden görmem herşey bana çok garip geliyor. Sizce ne için ve neden yaşıyoruz ?

Kültür ve Bilim bölümün'e biraz göz gezdirirsen, ihtiyacın olan bazı şeyleri görebilirsin. " Hayatı kendi gözlerimden görmem. " Bu cümleyi ortaokulda çok kurdum kendime de, cevabı yok adamım. Yaşamanın neden'i yok, Anne ve Babanın çocuk isteği üzerine doğmuş bir canlısın. Oku,kültür edin,bilgilerle doldur beynini, oyunlarla vaktini harcama. NG'i izle imkanın oldukça, intarnetten belgeseller izle. Derslerine çalış, iyi meslek edin, para kazan. Kendin için yaşıyorsun, bilinç bittiği an, sende bitersin.

• Herkese teker teker çok teşekkür ederim. Özellikle de Noblé , Acrph0bias , Arnold Cıvardagezer çok teşekkür ederim biraz kafam aydınlandı sizin sayenizde çok teşekkür ederim çok sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERGENLİK Dönemindesin normaldir
  • sivilceler seni depresyona sokmuş

beyler bu yaşa gelmişsiniz hala bu soruya cevap bulamıyorsanız sıkın kafanıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 10 Mart 2012; 12:02:41 >
  • Ben depresyonda falan değilim sadece merak ediyorum.
  • Türk eğitim sisteminin belli bir kalıba sokamadığı ender öğrencilerdensin diyelim. Bu durumu 'ergenlik' diyerek geçiştirmek kolaylığına kaçılmaması lazım Hiç çekinme,okulundaki rehber öğretmeninin yanına git, bi içini dök bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acrph0bias

Her ressam eserlerini,yapıtlarını insanlara sunmak onlara göstermek ister ve karşılık bekler. Bu dünyayı kim yarattı, niye yarattı, biz bişey istemedik niye yaratıldıkki diyeceksin, Yaratıcımızı biliyoruz şükür, niyemi yarattı, bir ayette geçiyordu sanırım ben gizli bir hazineydim tanınmak keşfedilmek istedim diyor allah cc, Bize niye bişey sorulmadı cevabınıda vereyim, küçük bi örnekle anlarsın kardeşim, Bir marangozu düşün, bu adamın işi nedir, masa,sandalye farklı şeyler yapmaktır değilmi, bu marangoz ağaca gidip, Yahu kardeş ben seni masamı yapayım, sandalyemi yapayım yoksa başka bişeymi yapayım diye sormaz dimi direk işine koyulur. Örneğimi maruz görün allahualem yanlış bir örneklendirme olmasın inşallah. Bu olayda buna benziyor işte, bize niye bişey sorulsunki biz kimiz yani, allah yaratmak istiyor ve yaratıyor. Bunun açıklamasıda budur. Başka sorun varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam "ben gizli bir hazineydim tanınmak keşfedilmek istedim diyor allah cc," tek cümleyle açıklamışsınız bravo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.