Şimdi Ara

KAFAM ÇOK KARIŞIK Bİ EL ATIN ŞU KARDEŞİNİZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kafam allak bullak. İlk mezun senem. Geçen sene hiç lys kasmamıştım haliyle mezuna kaldım. TYT bitti çok şükür. AYT ye başlayacağım ama nereden, hangi yayından , nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Sizden ricam şu güzel kardeşinize bi yardımcı olun yayın konusunda olsun nasıl çalışmam gerektiği olsun. Sizden başka kimsem yok...

TM den gireceğim ona göre yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• limit türev integral yüzdeyüz fasiküllerinden gidersin üstüne de apotemi cilalarsın. mantık modüler falan onları hocalara geldikten falan halledip soru bankasından yapabilirsin dostum. güray küçük fasiküllerini de önerebilirim bu arada düzeyi biraz daha ortalamanın altı ama öğretici.
  • Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için hocam. Dediklerini dikkate alacağım.
  • yardım istediğin bütün dersler mi matematik mi?

matematik olarak varsayım yapıyorum, hep söyledim yine söylüyorum karekök 2.oturum mps-1 kitabı daha önce temeli olmayanlar için bence efsane ötesi bir kitaptır lti hariç tüm konular var.(trigo bile var) kitap kalın ama üstünde durunca günde 20-25 sayfa çözünce yani bu hemen hemen 1 konu yapıyor ve çabucak bitiyor. bu arada bende tm'yim türev alma kuralları hariç diğerleri duruyor. lti için yaptığım şey ilk önce hocalara geldik vs. youtube kanallarından birinden izle 345 bence bu temel için mantığını kavramak için ideal kitap sonra karekök+apotemi'den yardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 25 Şubat 2018; 15:17:43 >
  • öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim. Dediklerini dikkate alacağım. Bütün dersler hakkında yardım istiyorum. Bir tm ci olarak AYT kısmında bütün dersler de sıfırım.
  • hocam coğrafya 2.kısım için bence genel kültür not tut sonra oku sürekli yap bunu kafana kazılsın o bilgiler ben böyle yapıyorum, tarih galiba 1.oturumdaki gibi gelecek gibi duruyor hala belli değil eğer 1.oturum gibi olursa tarihi de unutmamak için bir soru bankası alabilirsin veya deneme atarsın orası sana kalmış, edebiyat ise konuyu çalış yine çalışırken not al konuyu şöyle kaba taslak bitirdikten sonra dön bir notlarına bak sonra yapış soru bankasına. yaparsın hocam tm olarak bence işimiz çok zor değil
  • Hocam motive edici konuştun iyi geldi teşekkür ederim. Edebiyat için nerden çalışmam gerektiğine de yardımcı olursanız çok mutlu olacağım ve hangi yayından.
  • ben limit el kitabı+güvender konu anlatım kullanıyorum güvender biraz kalın ama en ince ayrıntısına kadar giriyor he bu çok gerekli mi değil sadece limit el kitabı da yeterli olur, ben videoda izlemek istiyorum diyorsan bence farketmiyor youtube dan yine sana hoş gelecek bir hocadan yardır, soru bankası olarak da karekök+limit kullanıyorum, şimdilik karekökten soru çözüyorum limiti sınava doğru çözeceğim ama karekök bildiğimiz gibi sürekli 2 şık arasında bırakıyor buda benim istediğim tarz. yine de basitten başlamayı düşünüyorsan soru bankası olarak palme olabilir ben çözerken kolay gibime gelmişti o yüzden direk çöpe atmıştım ona bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.