Şimdi Ara

kafam çok karısık. YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800tl butce ile ne alinir. her cihazin ayri bi sorunu var. Sorunsuz bir cihaz yokmu . asus z5in sarj sorunu var . gmd2 mini hafiza yetersiz sistem cok yiyiyor. lumia 535 wp oldugu icin ön yargı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu çok yanlış yere açmışsın. Buradaki wp fanboyları seni wp'ye yönlendirmeye çalışcaklardır sakın kanma kardeşim

Zenfone 6 öneririm tek sıkıntısı boyutu. Boyut sorun değilse havada kap o telefonu

..
  • Lumia 925 820 öneririm ama şarjları iyi değil gdm iyi değil zen5 in ise güncelleme desteği nasıl bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wpde diğer bölümlerden cok daha az fanboy var o yüzden burda da gayet olumlu yönlendirme yapılacaktır. Asus 5in ggüncelleme sorunu yok biraz çerçeveleri kalın o kadar. O olmasa şarji da sorunsuz olsa zaten bu fiyatlara alınamazdi. Wpdeki önyargı yarim saat kurcalama ile kırılacaktir.
    İmla sebebiyle duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 1 Şubat 2015; 0:01:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceliklerini yazarsan arkadaşlar ona göre yardımcı olurlar ( kullandığın uygulamalar , fotoğraf çekimi , şarj , vs ... )
  • Zenfone 6 olabilir. Ama WP'ye bakman da önerimdir. 925de iyi bir telefon. Bence sen WP 10'u bekle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • life_is_good kullanıcısına yanıt
    zenfone 5 kulllanıcısıyım şarjı sandıgın kadarda kötü degil sabah8 akşam 5 de şarj %25 seviyelerinde oluyor en az 1,5 saay oyun oynarım arada face-e vs bakarım gmail her zaman açık 1 saat müzik götürüyor beni tavsiye edrim

-begenmessen zen6 al şarjıda kamerasıda daha iyi ama boyutu biraz büyük tablet gibi

-lumialar güzelde marketi çok yetersiz mal kalitesiz kutudan belli ediyo zaten tasarrufu nerden yapcaklarını şaşırmışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam markette eksik oldugu doğrudur ama lumiaların plastik kalitesi bence takdire şayan. Soyulma, renk atma, kolay çizilme durumları mevcut değil. Son derece mükemmel. 1 yıldan uzun zamandır 720 kullanıyorum kılıfsız şekilde çizik yok, renk atma yok,soyulma yok, ilk aldıgım gün nasılsa öyle duruyor.
  • beyler ben zenfone 5 aldım 4ayı geçti herhalde çok memnunum sarj sorunu vardı , yeni güncelleme ile oda kalmadı alacak kisilere kesinlikle öneriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.