Şimdi Ara

Kafam Çok Karıştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir telefon almayı düşünüyordum ilk başta aradım kendime göre en uygun telefon olaak asus zenfone 5 i buldum fakat kimileri androidin bir süre sonra yavaşlaması üretici firmaya bağlı diyor kimisi bütün android telefonlar bir süre sonra kasmya başlıyor android almayın lumia alın diyor kimisi lumia almayın lumia çok kötü diyor kafam o kadar çok karıştıki konulara bakıyorum android bazıları kasmıyor yazmış bakıyorum android telefon başka konuya bakıyorum lumia alın diyor androidden lumiaya bakmaya başlıyorum napacağımı bilmiyorum lütfen bana lumia ve android kullanan birileri yardım etsin

Bütçem 600 TL civarı

• Aynı durum. Lumia 820 ve Asus Zenfone 4 arasında kaldım.

Zenfone arayüzü ve daha küçük olması beni cezbetti ayrıca 1 gbram ve gorilla glass 3. Takılmaya kasmaya donmaya başlarsa da başlasın o zamana kadar elbet bi yerden para buluruz alırız yine bi telefon diye düşünüyorum. Hatta o zamana kadar taksitle telefon olayı bile geri gelebilir.

Bi diğer yandan Wphonenun city lens navigasyon mix radio özellikleri ve kamerası cezbediyor. Ama onun da arayüzü berbat telefonu eline alınca içini mutluluk kaplamıyor(yani öyle olcağını düşünüyorum arkadaşlarda denedim)
  • Lumialar malzeme kalitesi olarak çok iyi ancak microsoft adamı kanser eder 1 yıldan fazla 620,1320 ve 925 modellerini kullandım telefonlar şık ama yazılım sıkıntılı microsoft herşeyi taksitle veriyor yazılım güncelleme mantıkları saçma kafalarına göre model seçip güncelleme veriyor ben çok sevmeme rağmen microsoftun saçma programı yüzünden satmak zorunda kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun hocam bende kararımı verdim asus zenfone 5 alıcam o telefona güveniyorum inş. güvencimin karşılığını verir telefon bu günde mağazaya gidip telefonu bizzat gördüm çok beğendim yani asus zenfone 5 i alıcam yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkürler
  • Zenfone 4 ü inceleyin gayet güzel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimHovard1

Zenfone 4 ü inceleyin gayet güzel .

kardeşim ben kararımı verdim zenfone 5 alıcam zenfone 4 ün özellikleri ile zenfone 5 in özellikleri arasında çok fark var yani ben zenfone 5 i tercih ediyorum yinede önerin için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediYiyenSatanistFare -- 5 Mart 2015; 17:40:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.