Şimdi Ara

Kafam Çok Karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18000-21000 bin TL aralıgında araç bakıyorum. Başlarda 2004 üstü 1.4 206 düşündüm lpg dizel farketmez dedim. Polo 01 1.4 e baktım. getz baktım.. Burada da çok araç baktım okudum,karşılaştırmaları inceledim fakat hala karar veremedim. Gidipte lap diye de önüme çıkanı almak istemiyorum.

Ayrıca hafta içi çalıştıgımdan aracı c.tesi pazar kullanıcam. 2-3 ayda birde Bursa-İzmir yapacağım.

Sınıflarına göre hepsi az yakıyor ama tabi ekonomi de çok önemli..

206 konforlu diyorlar. parçası pahalıymış..
    polo yüksek km düşük model
    getz kaliteli değilmiş.

Çok tutulmayan birşey de alıp satarken de elimde kalsın istemıyorum.. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Yazdığınız araçlar arasında piyasası olmayan yok.
  • sahibinden de bakıyorum. verdiğim filtreye göre 5 arabadan 2si getz.. Niye çok satılıyor? bir memnuniyetsizlik mi var acaba diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtmr

Yazdığınız araçlar arasında piyasası olmayan yok.

sahibinden de bakıyorum. verdiğim filtreye göre 5 arabadan 2si getz.. Niye çok satılıyor? bir memnuniyetsizlik mi var acaba diye düşünüyorum
  • Muhtemelen aradığınız fiyat aralığında 206 ve polo dan daha fazla getz olduğu içindir. Ayrıca bazı illerde getz çok fazla tutuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

Muhtemelen aradığınız fiyat aralığında 206 ve polo dan daha fazla getz olduğu içindir. Ayrıca bazı illerde getz çok fazla tutuluyor.

Evet hakli olabilirsiniz.peki siz 21000 tlye kadar ne onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grande punto, fiesta, clio 3 yada japonlara bakabilirsin mazda 2, note, colt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim sıralamamda punto, c3, 206, getz şeklinde olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.