Şimdi Ara

KAFAM ÇOK KARIŞTI.. HANGİ LUMİA ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefona göre veriyor trollük yapmıyorum bana wp yi savunma.
  • Tartışma yaratmaya gerek yok bence. android milyonlarca uygulama var ama kullandıgım sadece whatsapp, facebook vs. yani bu işleri yapacağım bana ne gibi sıkıntılar çıkararır wp ? 1320 fiyat aralıgımın dışında kalıyor. başka önerisi olan arkadaş varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: expiremeTR

quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Boşa hayal kurmayın hiçbir zaman nokia eskisi gibi olmayacak wp pazar kaybı yaşamış haberleri takip edersen diğer forumlara bak adam en sonunda küfür etti wp ye güncelleme yüzünden dalga geçer gibi günde 1 telefona güncelleme veriyorlar windows phone o sıkıcı arayüzünü bir değiştirsin normal android iostaki gibi masaüstü şeklinde görelim isteyen metro arabirimini kullansa daha kullanışlı olmazmı ?

@orktas
    Evet güncellemeye çok sinirliyim.

Google tüm telefonlara aynı anda güncelleme veriyoda bizmi duymadık, trolluk yapma

Arkadaş kendi duyduğu pişmanlığı başkalarınında duyacağını sanıyor sanırım,sürekli güncellenen bi işletim sistemi her zaman iyidir ayrıca beta olmasında bu kadar ne buluyorsun anlamıyorum facebook düne kadar betaydı kullananlar hiç sorun yaşamadı bile instagram beta olmasına ramen gayet stabil ve güzel çalışıyor hiç bir eksiği yok uygulamaların.Arayüzü ve görsellik kişiden kişiye değişir bunu unutmaman lazım yani sen arayüzü beğenmediysen diğerleri beğenmeyecek diye bir şey yok.Bende android arayüzlerini sevmiyorum mesela ama siz android kullanmayın demem kimseye.Wp gayette iyi bir telefon ve işletim sistemi insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok. @BonezCrusher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 20 Ağustos 2014; 12:48:45 >

• WP abartıldığı kadar stabil değil zaman zaman ie'de çökmeler oluyor olup olmadık yerlerdede sürdürülüyor yazısıyla yüz yüze karşılaşabilirsiniz wp'da gerekli uygulamalar mevcut ancak android ve ios sürümleri kadar işlevsel değil sıklıkla kullanılan sosyal medya uygulamalarının bazıları hala beta işlevsellik yok yeni çıkan uygulamaların çoğu WP 8'i desteklemiyor örnek vermek gerekirse aylarca beklediğim swarm uygulması 8'de çalışmıyor çıldırdım resmen avrupada cyan güncellemesini almayan neredeyse bir tek biz kaldık bu gidişle wp platformunun gelişeceğini düşünmüyorum lumia 1320'yi tavsiye etmiyorum tavsiyem zenfone ailesinden bir ürünü incelemenizdir android kasıyor diyenlerin çoğu ya samsung yada 512mb ramli cihaz kullanmıştır asus'un arayüzü gayet akıcı incelemelerden gördüğüm kadarıyla intel işlemciside snap 400'le aynı performansı veriyor hemen hemen.

• Foursquare'da check-in dışında ne yapabiliyorsun söyle bakalım öve öve bitiremediğin instagramda ne video paylaşabiliyorsun nede mesaj yolluyabiliyorsun Allahtan 6 tag varda onla idare ediyoruz uygulama var ama ios ve android sürümlerine göre işlevsel değil.
  • Wp yi kötülüyorlar.ben s3 mini kullanıyordum 1 yıl sonra kasmalar başladı müzik dinleyemez oldum.wp ye geçtim çok deil lumia 525 aldım.Akıcı süper bir arayüz var.Arayüzü kötülüyorlar telefon alacak olan ios android wp isteyen arayüzlere bakar beğenmezse almaz sanki önceden masaüstümüydü wp.geç kardeşim wpye kafan rahat etsin.bana kalırsa Microsoft yakında etkiliğinde lumia 730 ve 830 u tanıtacak araştır iyi özellikleri var.yok bekleyemem dersen 1320 istediklerini verir sana.androidden kurtulursun adam gibi bir sisteme geçersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ihtiyacımı karşılıyor bu, senin karşılamayabilir sana silah zoruyla aldırmışlar gibi konuşuyorsun telefonu.Almasaydın?Bakmadın mı alırken telefonu, oldu olacak Foursquare ile instagram video paylaşmıyor diye almayım o zaman ie de çökmeler oluyor demişsin bak bakalım çökmeden dolayı kaç kişi yazı ya da konu paylaşmış nette 5 saat boyunca aralıksız kullandım neredeyse hiç bi browser da göremedim ben bu rahatlığı cep platformunda.Bu saydığın şeyler wp u çamurlamak için yeterli sebepler değil.Daha iyi şeylerle gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 20 Ağustos 2014; 13:13:03 >
  • Arkadaşım ben bu telefonu severek almadım wp hakkında deneyim kazanmak için aldım ve gözlemlerimi yazıyorum insanları yanlış yönlendiren sizlersiniz ie önce adam akıllı video açsın flash içerikleri bile göstermiyor dh mobilde geri tuşu bile işlemiyordu ayrıca zaman zaman kilit ekranında kalıyor yukarıya kaydırsanız bile buda ie'nin ne kadar stabil olduğunu gösteriyor fanboyluk yapmanın lüzumu yok çok sevilen bir sistem olduğu için azaldı deme satışlar ? alanların çoğu yaka silkeleyip zararına cihazlarını satıp bu sistemden kurtuluyorlar tek taraflı bakmaktan vazgeçin artık neredeyse ios ve androidin önünde diyeceksiniz.
  • peki madem bu kadar kötü neden birsürü kullacısı var ? :) ne yapmam lazım . kafam iyice karıştı şimdi...
  • ie video sıkıntım yok çoğu videoları gayet iyi açıyor ve bu bahsettiğiniz sorunların hiç biri bende yapmıyor mobilde geri tuşu bile işlemiyordu ayrıca zaman zaman kilit ekranında kalıyor yukarıya kaydırsanız bile demişsiniz ama hiç biri bende olmuyor k. bakmayın fanboyluk yapmıyorum ben satış rakamları nerde düşmüş bana bilgiyi aldığın yeri söyler misin?Satış rakamları düştüğünden mi HTC yeni telefonunu duyurdu hayret ediyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

peki madem bu kadar kötü neden birsürü kullacısı var ? :) ne yapmam lazım . kafam iyice karıştı şimdi...

Hepsi telefonu @Z1mBaBwE gibi denemek için almış çünkü
  • Lumia 925 kullanıyorum telefonumun 2 eksisi var benim gözümde :

1) 2000 mah batarya bana 1 gün yetmiyor, powerbank alacağım. (3g sürekli açık ve aktif olarak teli kullanıyorum.)

2) Ağır uygulamalarda çok fazla ısınıyor. (Lumia 925 alüminyum kasa bununda etkisi var.)

İşletim sisteminden , stabiliteden , kameradan v.s herşeyden memnunum sadece teknolojik cihazlara ilgimden dolayı ve değişik cihazlar kullanmak istediğimden dolayı keyfi olarak G2 , HTC One M7 gibi cihazlara geçiş yapmayı düşünüyorum.

Sizin sorunuza gelince :

Bahsettiğiniz programları wp de sıkıntısız kullanabileceğinizi düşünüyorum şahsen aynı programları bende kullanıyorum. Ayrıca film izlemek için büyük ekranlı cihazlar tercih etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Şayet 5mp kamera sizin için sorun oluşturmayacaksa kesinlikle Lumia 1320 işinizi layıkıyla görecektir.

Güncelleme olayına gelirsek hiçbir markanın tüm telefonları aynı anda güncelleme almıyor. Ayrıca android cephesinde telefona verilen hizmet telefonu alıncaya kadar, aldıktan 1 buçuk yıl sonra güncelleme namına hiçbir şey göremezsiniz. Şahsen başıma gelenler bunlar.

• Anlaşılan sen wp almak istiyorsun al pişman olmazsın sadece sabır gerekir oda güncellemelerle telefon olarak 1320 tavsiye ederim ekran kalitesi - pil olarak.
  • 800 tl fiyat bandında en iyi seçenek 1320 midir şimdi ?
  • egowest kullanıcısına yanıt
    Fiyat uygun ve büyük ekran olunca tercih edilen bir ürün oldu.

• 925 e bak istersen 1000 ₺ hepsiburada da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki 1320 nin bataryası ne durumda ?
  • Bonezcrusher ın lafına bakma sen birçok kişi memnun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani ihtiyaçlarımı karşılasın yeter öyle çok bi beklentimde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

bulaşma hele nokiaya telefonun modeli düşük numarası büyük olandan daha iyi bu kafayla battılar gene devam tabi sabırlı biriyseniz kullanın derim.

telefon kullanmayı bilmiyorsunuz sonra da kötülüyorsunuz. size kimse zorla nokia aldırmadı. eğer çok beğenmiyorsanız satarsınız burada boş konuşmassınız. konuya gelecek olursak eğer acele telefon lazım değil ve bütce iyiyse htc for windows'a bakın. eğer hemen alacaksanız lumia 930 iyidir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.