Şimdi Ara

Kafam fena halde karıştı atrix... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bir atrix kullanıcısıyım 1000liranın üzerine çıkamıyorsan en iyisi bu telefon 2.3 te bile hızlı ics ye gelirsek çokta bir özellik eklemeyecek telefona yani. ben şuan 4.1 kullanıyorum custom rom kurdum telefon onunla uçuyor resmen ama işte custom rom işi riskli biraz. bana sorarsan düşünme al derim bende hepsiburadadan almıştım.
  • ama atrixi çok kötülüyorlar ben 5800kullanıyorum bu ay garantisi bitti. almışken iyisini alalım diyorum atrix sorunlu cıkarsa bir de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: amashe

arkadaşım kimseyi dinleme, Görende dünya üzerinde satılan telefonlardan sadece Motorola atrix sorunlu çıkıyor sanacak. ip5 te alsan , s3 te alsan , sorun çıkma oranı % 1 bilemedin %2 değişir. O da verirsin garantiye verirsin servisine birşekilde halledersin. Kapanma olayıda sıkmasın canını , sonuçta açık kalacak markada 2 yıl garanti veriyor kapanacak olanda, hatta kapanması senin açından daha iyi , parça temini , ürün değişimi bir nebze aksasa dahi , firmanın sana para iadesi yapma şansı yükselir. O zamanda üzerine biraz daha koyar daha yeni teknoloji birşey alırsın, ama bunlar ince hesaplar...

Arkadaşın dediği gibi %1 %2 hatalı ürün olur oda sana denk gelirse şans ama onunda çözümü var verirsin değiştirirler. Hiç bir sorun olmaz rahatlıkla al. Ama daha çok bütçe bulursan galaxy nexus al derim.

• Teknoloji şans işidir arkadaşım, şansızsan sorunlu çıkar, bir ürün hakkında istediğin kadar yorum oku, sorunsuz diye yorum olsun, aldığında bir sorun çıkma ihtimali vardır.
    Başıma sorunsuz olduğunu okuduğum birçok cihazda geldi bu olay.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.