Şimdi Ara

Kafam fena halde karıştı atrix...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atrix alacaktım ama yeni gönderilen ürünler sorunluymuş sanırım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_65104334/tm.htm bu konudada motorola Türkiye'nin kapanacağı yazılmış.Atrixin donanımı beni kendine çekiyor adetane yapacam şaşırdım.Yardımcı olursanız sevinirim.

• arkadaşım kimseyi dinleme, Görende dünya üzerinde satılan telefonlardan sadece Motorola atrix sorunlu çıkıyor sanacak. ip5 te alsan , s3 te alsan , sorun çıkma oranı % 1 bilemedin %2 değişir. O da verirsin garantiye verirsin servisine birşekilde halledersin. Kapanma olayıda sıkmasın canını , sonuçta açık kalacak markada 2 yıl garanti veriyor kapanacak olanda, hatta kapanması senin açından daha iyi , parça temini , ürün değişimi bir nebze aksasa dahi , firmanın sana para iadesi yapma şansı yükselir. O zamanda üzerine biraz daha koyar daha yeni teknoloji birşey alırsın, ama bunlar ince hesaplar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: amashe

arkadaşım kimseyi dinleme, Görende dünya üzerinde satılan telefonlardan sadece Motorola atrix sorunlu çıkıyor sanacak. ip5 te alsan , s3 te alsan , sorun çıkma oranı % 1 bilemedin %2 değişir. O da verirsin garantiye verirsin servisine birşekilde halledersin. Kapanma olayıda sıkmasın canını , sonuçta açık kalacak markada 2 yıl garanti veriyor kapanacak olanda, hatta kapanması senin açından daha iyi , parça temini , ürün değişimi bir nebze aksasa dahi , firmanın sana para iadesi yapma şansı yükselir. O zamanda üzerine biraz daha koyar daha yeni teknoloji birşey alırsın, ama bunlar ince hesaplar...

yani atrix al diyorsun?
  • atrix güzel telefon ama bundan sonra güncelleme almayacak yani ics gelmeyecek resmi olarak. Ama sen rom atabilirsin daha verimli kullanmak istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: szr1907

atrix güzel telefon ama bundan sonra güncelleme almayacak yani ics gelmeyecek resmi olarak. Ama sen rom atabilirsin daha verimli kullanmak istersen

ics gelmezse telefonda donmalar mı olacak?neden herkes bu kadar önemsiyor ics yi ?
  • arkadaşım ben kullanıyorum atrix i donma monma kasma aklına gelen hiç bir kötü şey yok millet takmış bir ıcs gidiyor haaa bende isterim yeni bir yazılım değişiklik fakat gerek te yok telefon saten süper interneti hızlı açmadıgı video yok mail lerimi alıp göndere biliyorum oyunlarımı oynaya biliyorum daha napsın telefon çamaşır mı yıkasın alacaksan hayırlı olsun ben aldım çokta memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: halooo41

arkadaşım ben kullanıyorum atrix i donma monma kasma aklına gelen hiç bir kötü şey yok millet takmış bir ıcs gidiyor haaa bende isterim yeni bir yazılım değişiklik fakat gerek te yok telefon saten süper interneti hızlı açmadıgı video yok mail lerimi alıp göndere biliyorum oyunlarımı oynaya biliyorum daha napsın telefon çamaşır mı yıkasın alacaksan hayırlı olsun ben aldım çokta memnunum

sen hepsiburada'dan mı aldın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok yanlış anlaşıldım. Anlatmak istedigim motorolanın atrix e üvey evlat muamelesi yapması güncelleme demek yenilikler demek hataların düzeltilmesi demek performans artışı demek. Atrix bu haliyle yeter mi kesinlikle yeter. Bu donanıma sahip telefonların yarı fiyatına hemde. Zoruma giden kısmıda çok dha düşük donanımlı telefonlara ics nin gelip atrixe gelmemesi.

• Bende hepsiburadadan aldim, 4 once geldi ancak bugun kurcalayabildim yogunluktan.Ama kisaca sana sunu diyebilirimki atrix tam f/p krali ekranini kotulediler,kamerayi kotulediler,ama bence ikiside cok basarili, canavar gibi hic takilma yokkisaca tavsiyem al.

• teşekkürler yorumlarınız için gözlerimi kapatıp alacağım atrixi
  • quote:

Orijinalden alıntı: greywolf0000

teşekkürler yorumlarınız için gözlerimi kapatıp alacağım atrixi

bende kapatıp gözlerimi aldım bugün hb.den hayırlısı olsun bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitty.kat

quote:

hayırlı olsun
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

teşekkürler, bende almadan önce çok araştırdım, donanımhaberde atrixle ilgili güzel yorum nadir yapılmış ama deneyip görmek daha mantıklı olacak :) her ağzı olanın konuşması gibi bi problem var bu forumda :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

teşekkürler, bende almadan önce çok araştırdım, donanımhaberde atrixle ilgili güzel yorum nadir yapılmış ama deneyip görmek daha mantıklı olacak :) her ağzı olanın konuşması gibi bi problem var bu forumda :)

• birisi kendim için diğeri oğlum için geçen hafta hepsiburadacom dan 2 adet atrix aldım.
    herşeyi ile mükemmel telefon, özellikle hız bakımından.
    bende İ7 1.7 ghz .işlemcili 6 gb. ramlı sony laptop var wirelessten her ikisinide deniyorum. atrix 2 katı daha hızlı sayfa indiriyor internetten.
    bir de aksesuarlarını görünce ağzım açık kaldı.
    şarj adaptörü, usb kablosu ve kulaklığının yanında her iki telefonda da; aşağıdaki linkte görünen 3 adet usb bağlantısı ile hdmi ve kulaklık girişi olan telefonu üzerine yatay olarak yerleştirip şarj ile her türlü işlemi yapabildiğiniz masaüstü şarj ünitesi dock ile adaptörü çıktı.

http://www.motorola.com/us/consumers/HD-Station-for-MOTOROLA-ELECTRIFY%E2%84%A2/74240,en_US,pd.html

• quote:

Orijinalden alıntı: fabialife

birisi kendim için diğeri oğlum için geçen hafta hepsiburadacom dan 2 adet atrix aldım.
    bende İ7 1.7 ghz .işlemcili 6 gb. ramlı sony laptop var wirelessten her ikisinide deniyorum. atrix 2 katı daha hızlı sayfa indiriyor internetten.
    şarj adaptörü, usb kablosu ve kulaklığının yanında her iki telefonda da; aşağıdaki linkte görünen 3 adet usb bağlantısı ile hdmi ve kulaklık girişi olan telefonu üzerine yatay olarak yerleştirip şarj ile her türlü işlemi yapabildiğiniz masaüstü şarj ünitesi dock ile adaptörü çıktı.

http://www.motorola.com/us/consumers/HD-Station-for-MOTOROLA-ELECTRIFY%E2%84%A2/74240,en_US,pd.html

Siz nerden aldınız acaba? Birde hangi disti garantisi altında ?

• Orijinalden alıntı: umutkop

Orijinalden alıntı: fabialife

birisi kendim için diğeri oğlum için geçen hafta hepsiburadacom dan 2 adet atrix aldım.

yukarıda belirttiğim gibi hepsiburada comdan aldım.
    birisinde worldcard dan 50 tl değerinde puan,
    diğerinde 2 adet 50 tl. lik hepsiburada comdan hediye çeki kazandım.
    ürünler ithalatçı firma Brightstar ürünü ve Motorola Türkiye yetkili servisi olan TELESERVİS tarafından 2 yıl garantili. teleservisin antalya, istanbul, ankara, izmir, samsun, erzurum, diyarbakır da servisler, var.
    ayrıca değişik illerde 14 tane daha değişik isimlerde servis görünüyor garanti belgesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabialife -- 3 Ekim 2012; 20:25:32 >

• HB den alan arkadaşlarım kutunun içinde Dock Station ve HDMI kablosu çıktı mı. Birde ne kadar sürede geldi ?
  • Hdmi kablo yok,ama dock station var.ben ön siprarisle almistim 7-10 gün surdu

• her telefonda vardir boyle seyler kafaya takmamak lazim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.