Arkadaşlar selam. Sene başından beri ya tıp ya diş diyordum. Şuan 32k sıralama yaptım ve dişler geliyor. Ben de diş yazdım hatta Ordu Diş düşünüyordum. Ta ki bugüne kadar. Aile hekimine aşı olmaya gittim. Aile hekimi olan kadın bizim yakın olduğumuz biri annemi çok sever vs. Kadın diş yazağım diyince bi bozuldu diş çok pis meslek bir ömür okunmaz insanlarla çok yakın temas kuruluyor hatta bir kadının yapabileceği bir meslek değil bence ( :D ) dedi. Ben de DUS falan dedim o da inanılmaz torpil dönüyor orada falan dedi. Eczacılık düşündün mü falan dedi ben de eczacılığı forumda okuduğum kadarıyla kötü olduğunu biliyordum. Sonra psikoloji oku vs dedi ama o da şuan Türkiyede okunacak bir meslek değil açıkçası ayrıca TMden alıyor. Böylelikle kafam iyice karıştı. Endüstri mühendisliği kısmına da gelirsek, mühendislik hiç bana göre bir meslek değil fakat endüstri mühendisliği cazip gelmişti, iyi bir sıralama yapsam yazarım falan diyordum ama şuan mesela hacettepe endüstri falan geliyor galiba hiç bakmamıştım. Bugün kafam çok karıştı ya arkadaşlar anlayacağınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzuyajusoou -- 16 Ağustos 2021; 17:29:27 > |
kafam inanılmaz karışık. Diş,eczacılık,endüstri mühendisliği okuyanlar bakabilir mi?
-
-
hocam o aile hekimini sallama ne istiyorsan onu oku derim
-
hocam öyle de insan bir heves ediyor tamam ya diş okuyacağım diş hekimi olucam diye, sonra biri çıkıyo yok pis biri diyo bidaha hazırlan tıp için vs insanın ne hevesi kalıyor ne bişey.
-
klasik müzik eşliğinde diş yapan da var :d adam açmış 4+1 bi klinik on numara yapıyor bunu da düşün doktorlukta şarkı var bilmemnesi var cidden bayağı zor mesela dişe göre ama diş öyle değil hemde hekimsin prestijli ama yine de iyi araştır karar ver mühendislik ilerlersen önü açık ama mühendislik uygun mu sana onu da araştır çalışma şartlarını vs daha zaman var
-
kişiye bağlı bir durum haftada 70 saat çalışıp ayda 100-150k arası kazanan diş hekimi tanıyorum.
-
Hocam dusta torpil dönmüyor sinava girip puanla tercih yapiyorsun cahilligi karsisinda ne desem bilemedim. Bu arada benim aile hekimim de eczacilik yaz dedi smdmmd muhtemelen gidip hemen eczane acip para kazanilacagini düşünüyorlar ama piyasadan haberleri yok su an evden adimimi atsam 5 dakikalik mesafede 3 eczane görüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribozomal Rna -- 16 Ağustos 2021; 18:8:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kac yıllık dis hekimi bu zamanında piyasaya cöktüler valla bizim is çok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ribozomal RnaKac yıllık dis hekimi bu zamanında piyasaya cöktüler valla bizim is çok zor
5-6 yıl civarında. birbirine yakın 2-3 ilçede birden çalışıyor. bu istisnai bir durum diye düşünüyorum
ama diş bu yani bir şekilde bir reklam yapıp tutturunca doğru kişilerle de tanıştın mı zaten esnaflık gibi bir şey. herkes sana geliyor. küçük bir muayene için 250 lira alıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 16 Ağustos 2021; 18:10:49 > -
Bence mühendislik yaz o sıradan daha mantıklı.Hacettepe ie yaz belki gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O sıralamada diş de endüstri de mantıklı bence. Eğer paranız veya ikinci eviniz varsa eczacılık daha iyi olur bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dusta torpil yokki. Doktoradaydı o. Dus 2012 yılında geldi. Dişte 8 mi ne daldan sorular var. Çözüyorsun puanın geliyor ,yazıyorsun atanıyorsun. Torpil nerede?
-
Neyi daha çok istiyorsanız onu yazın yıllar önce sınava girip kazanmış biri şuandaki durumları sizin kadar net takip edemez
-
Ben de tercih aşamasında olduğum için bir bilgim yok ama aile hekiminin kadın olup bir meslek için kadınlara uygun meslek değil demesi çok tuhaf :d Sanırım bir tek hemşireliği falan kadınlara yakıştırıyorlar. Sırf bu bakış açısına inat lise 1de inşaat mühendisi falan olmak istiyordum☠ tabii müteahhit bir tanıdığım olmadığı için vazgeçtim orası ayrı :D
Youtube'da Deniz Dülgeroğlu diye birinin videosunu görmüştüm. Diş hekimliğini bırakıp reklamcı olmuş.Kanalında neden diş hekimligini bıraktığı,zorlukları ve kimlere bu bölümü tavsiye ettiği ile ilgili bir videosu vardı ona bir bak istersen. Ama tabii ki tüm bu zorluklar kişisel bir şey,onun zorlandığı şeylerden sen keyif alabilirsin
https://www.youtube.com/watch?v=B3x0GE1oKr8&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbuttrue0 -- 16 Ağustos 2021; 18:30:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı ÖSYM tarafından yapılıyor ve ilgili SB ve YÖK kadrosuna tercihle yerleşiyorsunuz. Ortada bir mülakat ve farklı bir prosedür yok. ÇOK TORPİL DÖNÜYOR..
Boomer aile hekimi doktorayla karıştırıyor muhtemelen 1990'larda kalmış kafası.. .
Çok yazık. Kadın yapamazmış.
Kadının yaptıkları kadar kafalarına taş düşsün ama yine de o beton kafaları bir şey almaz.
Ya sabır cümlelere bak adamın baştan aşağı cehalet kokuyor.
-
Endüstri mühendisliğine tam manasıyla mühendislik diyemeyiz zaten toplama bölüm derslerine bak anlarsın ceng makine gibi bölüm değil
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı ÖSYM tarafından yapılıyor ve ilgili SB ve YÖK kadrosuna tercihle yerleşiyorsunuz. Ortada bir mülakat ve farklı bir prosedür yok. ÇOK TORPİL DÖNÜYOR.. Boomer aile hekimi doktorayla karıştırıyor muhtemelen 1990'larda kalmış kafası.. . Çok yazık. Kadın yapamazmış. Kadının yaptıkları kadar kafalarına taş düşsün ama yine de o beton kafaları bir şey almaz. Ya sabır cümlelere bak adamın baştan aşağı cehalet kokuyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X