Şimdi Ara

KAFAM KARIŞTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır özlemini çektiğim türkcell e nihayet geçtim. Artık vodafonun saçma sapan kampanyalarından bıkmıştım. Çalıştığım işyerinde 2 yıldır vodafone doğru dürüst çekmiyordu ve defalarca bunu müşteri hizmetlerine iletmeme rağmen iyileştirme yapılmadı. Neymiş bizim buralar yatırım planlarında varmış . Yemişim sizin yatırımlarınızı. Artık takır takır çeken bir türkcell hattım var ve de numarası 542 li. Çalıştığım işyeride yerleşim birimine 8 km. ancak burada 1200 civarında insan çalışıyor. vodafone un umurunda değildi. Artık vodafone da benim umurumda değil.
    Gel gelelim türkcele geçtim. bomba gibi kampanyalar yapmaya başladı. iki gün bedava kampanyası , onsaat on ytl kampanyası, 9 kasımdan önceki müracaatlara 30 dk. kampanyası, otomatik ödeme talimatı verene 15 dak. kampanyası. çok güzel hepside.
    İşte burada kafam çok karıştı. şu anda herkesle 60 paketinde bulunmaktayım ve aylık 14,5 ytl ödemem var.iki gün bedava kampanyasına katıldım.salı ve pazar günleri aralık sonuna kadar bedava imiş (64 saat)
    neyse baktım onsaat kampanyası var dedim katılayım. katıldım. 30 dk. heryöne ücretsiz görüşmem de var.
    ŞİMDİ ONSAAT E KADAR OLAN GÖRÜŞMELER 10 YTL VE DİĞER OPERATÖRLERİ ARAMAK 10 YKR. ŞU AN BEN BAŞKA OPERATÖRLERİ ARASAM 10 ykr. dan mı ücretlendirileceğim yoksa 30 dak. heryöne türkcele geçtiğim için kazandığım dakikayı mı kullanacağım. ???? birde herkesle 60 tarifesine vereceğim ücret de sabit 14,5 ytl. buradaki 60 dakikayı ne zaman kullanacağım. onsaat kampanyasına dahil olduğumdan diğer operatörleri aramak 10 ykr. imiş . iyide benim zaten tarifeden gelen bi 60 dakikam var . tarifem biterse sen beni ücretlendir. bu şekilde olması gerekmezmi.
    Uzman arkadaşlar yardım bekliyorum. ???bu ay tarife de değiştiremediğimden herkesle 60 tarifesindeki 14,5 ytl yanacak. ne yapmalıyım..............

• sayın bungee20
    herkesle 60 paketini yaklaşık 20 gün önce türkcell e başvuru yaptığımdan aldım. yani ben bu tarifeye gecerken on saat kampanyası yoktu. şimdi onsaat bitene kadar diğer aramalara ücretli görüşme yapacağım anlamına mı geliyor bu. on saati doldurduktan sonramı tarife geçerli olacak. burada biraz sorun var gibi.
    gelecek ay tarife saniyeye geçmeyi düşünüyorum. şu an geçemiyormuşum yani bir ay bu pakette kalmam lazımmış. ne dersiniz ne yapacağım .
    on saati doldurup daha sonramı diğer operatörleri arasam herkesle 60 paketine nasıl olsa 14,5 ytl vereceğim.
    kafam hala karışık. çözüm üretemiyorum
  • teşekkür ederim.
    aynen dediğiniiz gibi tarifemi şu an tarife saniye olarak değiştirdim. ancak gelecek ay geçeceğim.
    olmuş ile öleceğe çare yok napalım. oldu bi kere bir de bu on saat deki kalan dakikalar diğer aya devir yapılıyormuş. peki altı ay sonunda kalan komple sıfırlanıyomu. şimdi oniki ay boyunca türkcell bizi bağladı. kalan altı ay da 60 ytl öderim diğer operatöre geçersem. on saat deki kalan dakikalar diğer aylara (altı aydan sonraki )devir yaparsa çok güzel olacak.
    Online işlemlerde ücretsiz tarife bakiyesinde onsaat kampanyası bitiş 16 ocak 2009 ve kalan dönem sayısı 5 yazıyor bu ne demek oluyor ki....
  • Abi naptın sen ya. o kadar kampanya var iken gittin bide herkesle60 mı aldın. bence de iptal ettir. bide öncelik hangi kampanya olduğunu deneyerek öğren. müşteri temsilcisi bile afallar yani :)
  • müşteri temsilcisi afalladı zaten. biraz bekletecem dedi yaklaşık 10 dakika gelmedi. Ben ne bileyim ya bi sürü kampanya varken geçilirmi herkesle 60 a. geçtik işte yaptık bi hata. aslında hata değil benimkisi çünkü bu on saat kampanyası daha yeni çıktı. ben ise numara taşımaya ilk başvuranlardanım. ilk başvurduğumda herkesle 60 ı seçmiştim. ne bileyim ben. gitti bizim 15 kayme.
    neyse bakalım belki türkcel bi güzellik yapar iptal eder tarifeyi . etmezmi sizce. bi çözümü olmalı bunun.
    Neydi CEO ları... hah tamam, SÜREYYA CİLİV i durumdan haberdar etsem iptal etmezmi benim tarifeyi.

birde şöyle bir seçenek var . iptal edersem on saat kampanyasını o zaman olabilir.ne dersin bungee. iptal etsem daha sonra 30 gün içinde tekrar onsaat e girsem. nasıl olur.
    olurmu . bilmem. bence olmaz. ya sizce ???????

• bungee20 bitiş 16 ocak 2009 diyo bu ne demek.16 aralık 16 ocak ayları arasında mı yoksa 16 kasım 16 aralık arasındamı _???
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Dakikalar 1 ay devreder. Fakat 6 ay sonunda 1 ay daha devreder mi onu kestiremiyorum. Ama şunu söyleyebilirim, dakikalar kesinlikle 12 ay devretmez.

Online işlemlerde yazan, bu ay kampanyaya katılmışsınız, dakikalarınız yüklenmiş, 5 dönem daha bu dakikalar hattınıza yüklenecek.

quote:

Orjinalden alıntı: bahatki

teşekkür ederim.
    aynen dediğiniiz gibi tarifemi şu an tarife saniye olarak değiştirdim. ancak gelecek ay geçeceğim.
    olmuş ile öleceğe çare yok napalım. oldu bi kere bir de bu on saat deki kalan dakikalar diğer aya devir yapılıyormuş. peki altı ay sonunda kalan komple sıfırlanıyomu. şimdi oniki ay boyunca türkcell bizi bağladı. kalan altı ay da 60 ytl öderim diğer operatöre geçersem. on saat deki kalan dakikalar diğer aylara (altı aydan sonraki )devir yaparsa çok güzel olacak.
    Online işlemlerde ücretsiz tarife bakiyesinde onsaat kampanyası bitiş 16 ocak 2009 ve kalan dönem sayısı 5 yazıyor bu ne demek oluyor ki....

• Bizim M.H. de afalladı zaten Gokhan96
    quote:

Orjinalden alıntı: bahatki

müşteri temsilcisi afalladı zaten.biraz bekletecem dedi yaklaşık 10 dakika gelmedi. Ben ne bileyim ya bi sürü kampanya varken geçilirmi herkesle 60 a. geçtik işte yaptık bi hata. aslında hata değil benimkisi çünkü bu on saat kampanyası daha yeni çıktı. ben ise numara taşımaya ilk başvuranlardanım. ilk başvurduğumda herkesle 60 ı seçmiştim. ne bileyim ben. gitti bizim 15 kayme.
    neyse bakalım belki türkcel bi güzellik yapar iptal eder tarifeyi . etmezmi sizce. bi çözümü olmalı bunun.
    Neydi CEO ları... hah tamam, SÜREYYA CİLİV i durumdan haberdar etsem iptal etmezmi benim tarifeyi.

birde şöyle bir seçenek var . iptal edersem on saat kampanyasını o zaman olabilir.ne dersin bungee. iptal etsem daha sonra 30 gün içinde tekrar onsaat e girsem. nasıl olur.
    olurmu . bilmem. bence olmaz. ya sizce ???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achina -- 13 Kasım 2008; 19:37:03 >

• İptal et iptal
  • Önceliği söyleyeyim sana.

Haftada iki gün kampanyası
    6 ay 30 dk her yöne kampanyası
    On saat kampanyası
    Herkesle 60 paketi

Tarifeni değiştirebilirsin herhangi kampanya kaybın olmaz.Bizbizeye geç. 1.82 sabit ücret ödersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.