Bildirim
KAFAM KARIŞTI LÜTFEN YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence imkanın varsa almışken jvc nin hdd li cameralarından al -
ft_fatalrhymer a katılıyorum. JVC nin mg505 modeli bi harika. 3 ccd, 5 megapiksel ve 30 gb hdd. TIPA (Technical Image Press Association) dan ödül almış. Bi tanıdığım yurtdışından getirtti de ordan biliyorum. Baya memnun. -
insaf ya arkadaşlar
soru soran kişi, 600 milyonluk makinalardan başlamış incelemeye, siz 3 milyarlık makina (vestelin kendi sitesinden baktım) öneriyosunuz. Bir ev kullanıcısı için asla bir kameraya 3 milyar vermeğe değmez, ileride hdd.li makinalar artar, fiyatlar düşer, o zaman belki düşünülebilir
lazyo kardeşim
önce nasıl bir kamera istediğine karar ver, mesela fotoğraf ceksin mi? (video kameraların iyi fotoğraf çekmediğini unutma), hangi ortama kayıt yapsın? (dvd, kaset) gibi.
sonra burada tekrar yardımcı olalım -
Bencede ilkönetaleplerini söylemen lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X