Şimdi Ara

Kafama Bişey Takıldı [sm=s16.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diger topiclerin hepsini inceledim SP farmingi, Pwpsini, skillerini vs. hepsini iyice anladım.fakat anlayamadıgım bişey var..

Simdi ben yeni serverda Full Int-Nuker-Sword char acıcam. Lvl 30a kadar pacheondan bir kac seviyelik devil bowu (sonradan sıfırlatılmak üzeree) ve Cold kullanarak lvl kasıcam. 30 lvl olunca da Cold ve Light nukeleri acıp bunları kullanarak lvl kasmayı düsünüyorum.

Ama anlayamadıgım bişey var. Simdi Cold-Light nuke kullanıp- sword-shield giyinicem. ama sword masterye vermem gerekiyomu ??? Eger gerekiyosa da hangi skillerine vermemi tavisye edersiniz. Diger topicklerde ilgili bir yazı bulamadım. Eger varsa da affola

• öncelikle nuke lerde bildiğim kadarıyla cold light yerine fire-light ikilisi damage olarak cold tan daha iyi sanırım..yanlışsa düzeltin...sword a geçtiin zaman onada wermen gerekir ama çok fazla değil sanırım tam olarak hangilerine wermen gerekir bilmiyorum bilen birisi yazar artık onuda
  • Sword a da vermen şart kardeş. Her ne kadar 30 sonrası gerekmez diyenler varsa da. Zira müthiş bir pvp dirençliliği sağlıyor. Vermen gereken skiller.
    1. combolar max
    2.düşürme max.
    3.yerde batırma max.
    4.pasif max.
    Gerisi gereksiz senin için. Zira nuker adamsın. Ama bunları ihmal etme. El yakıp combo girdiğinde verdiğin damageleri sen bile gördüğünde şaşıracaksın. Veya el yakıp düşürme yaptığında.
    Sevgi ve saygıyla.
  • Öneriler icin cok tesekkurler.

Nomad dostum combolar derken bu skillerin adını yazabilirmisin bildigim kadarıyla bi kac kombo var sword bunların hepsine mi yoksa sadece tekine mi vericem swordla hic oynamadım :)))
  • Castle Shield'ile ba$layan seri hariç diğer Bicheon Skill'lerini Maxlayacan...

Cold'dan Passive ve Fiziksel defansını arttıran tüm defansif skill'leri maxlayacan...
    Lightning'de Lion Shout ve Thunder Series hariç geri kalanını maxlayacan...
    Fire'da ne var ne yok hepsini maxlayacan...

Eğer Bicheon'dan Blade Force Series'e kasmak istemez isen Lightning'den Lion Shout kasabilirsin.Bana göre Blade Force daha etkili bir skill.Dolayısıyla zevkine kalmı$.

Sonradan geri alacakların ise $unlar...

Heuksal Passive LvL 2'ye kadar açacan.
    Pacheon Passive LvL 1'e kadar açacan.Pacheon skill'ini LvL 10'da bırak LvL 30'a kadar fazlasıyla yetiyor.
    Istersen'de Resurrection için Force LvL 17'e kadar kasabilirsin.

Oyunun sonlarına doğru Mastery darlığı çekmeye ba$ladığında Pacheon ve Heuksal'a verdiklerini geri alabilirsin.Pacheon hadi neysede Heuksal'ın inanılmaz yararı oluyor özellikle dü$ük lvl'lerde.

300 Mastery 4 Skill'ini maxlamaya yetmediği için 4 Skill'den seçim yapacan.Bicheon,Cold,Lightning ve Fire'dan birini kısman gerekecek.

Eğer ana attack skill olarak Fire ho$una gitmiyorsa Iceriver veya Thunder Force Series'den birini açabilirsin ama $unu sakın yapma.2 tane ayrı attack skill'ini açmak sp israfından ba$ka bir$ey değil.Ve attack skill olarak kesinlikle Fire öneririm.Fire'a verirsen hem daha güclü magical attack yaparsın,buda questleri yapmanı kolayla$tırır.Cold'un bana göre hiçbir artısı yok.Mob'ları yava$latıyor ama full int char olduğun için fiziksel defansına önem vereceğin için pek de etkilemiyor...Fire'ı açıp biraz daha eli yüzü düzgün min +2 ve üstü bir silah varsa elinde fast kill yaparsın çok rahat.Önüne çıkan monster'lar takır takır kesiliyor.

• Yaa ben simdi 30 lvl olunca cold ve lighttan 2tane atack skillini acmıs olucam. bunları arka arakya kullandıktan sonra ilk skill 1 sn sonra doluyo bu araya da lion shocku kullanıp sadece bu 3 atack skilli yeterli olmazmı ???

Fire illa vermem sartmı ??? cünkü dedigin skilleri maxlamak icin cok cok fazla spye ihtiyac var bi debunun üstüne sword skilleri maxlandımı cok fazla atack skill bulunacak. yani 3 tane atack skilli arka arkaya kullandımmı bunların ilki 3. skilli attıgım anda doluyor zaten. yeterli olmazmı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider
    300 Mastery 4 Skill'ini maxlamaya yetmediği için 4 Skill'den seçim yapacan.Bicheon,Cold,Lightning ve Fire'dan birini kısman gerekecek.

Yanlış olmasın 1 mastery max 70 olur ve maxlanır toplamda 300 mastery varsa 4 skill point max 70*4=280 ederki geride 20 skill mastery kalır force verir ufak lvl resiyle 200 mp kazanırsın fazladan.Ama yanlışım varsa söyleyin
  • Merhaba.
    Dostum bicheon skillerinin türkçe açıklaması bu linkte var. Dikmen abi saygılar.
    http://www.dikmen.org/skills/sword.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: BartrobeL

Yaa ben simdi 30 lvl olunca cold ve lighttan 2tane atack skillini acmıs olucam. bunları arka arakya kullandıktan sonra ilk skill 1 sn sonra doluyo bu araya da lion shocku kullanıp sadece bu 3 atack skilli yeterli olmazmı ???

Fire illa vermem sartmı ??? cünkü dedigin skilleri maxlamak icin cok cok fazla spye ihtiyac var bi debunun üstüne sword skilleri maxlandımı cok fazla atack skill bulunacak. yani 3 tane atack skilli arka arkaya kullandımmı bunların ilki 3. skilli attıgım anda doluyor zaten. yeterli olmazmı ??

aynen oyle sen aklını karıstırma o bicheon skilleri fulle diyen arkadaslar ne dediklerini bilmiyolar....
    1.nuker adam iyi sp farm yapıp 2 nuke acar olması gerekn,kacınılmaz sey bu
    2.fire nuke un cold-down suresi light ınkinden daha kısadır yani:
    once fire nuke-sonra light nuke-sonra hic "beklemeden" (fire nuke o zamana kadar acılmıs oluyo)tekrar fire nuke sonra lion shot cunku light nuke acılmamıs oluyo-sonra light nuke
    bu bir dongu boyle dvm eder...
    kullanabileceğin 2 tane nefis nuke varken neden bicheon skillerini kullanasınki???
    sen melee char değilsin isin buyulerle kılıcla değil...
    ha su var..
    bicheon skillinin pasif buyusu kalkanın block rate ini arttırır..bu da daha iyi block yapabileceğin anlamına gelir...
    ilerki lvllerde bicheona biraz sp harcayıp bu pasif skillini gelistirebilirsin...onun dısında hic bir skill icin sp harcama

• Kardeş bi bladeciyi veya glaiveciyi yanına sokmadan nuke ile öldürebileceğini mi sanıyorsun? Forumdaki arkadaşlara bi pm at istersen. Üst level blade veya glaive arkadaşlar var. Bu arkadaşların combolarının içinde kaldığında keşke düşürme skilim olsaydı veya keşke şurada bi blok çıkatabilseydim diye benim gibi kafanı taşlara vurma sonra:)
    Sevgi ve saygıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Kardeş bi bladeciyi veya glaiveciyi yanına sokmadan nuke ile öldürebileceğini mi sanıyorsun? Forumdaki arkadaşlara bi pm at istersen. Üst level blade veya glaive arkadaşlar var. Bu arkadaşların combolarının içinde kaldığında keşke düşürme skilim olsaydı veya keşke şurada bi blok çıkatabilseydim diye benim gibi kafanı taşlara vurma sonra:)
    Sevgi ve saygıyla

zaten 1 nuke da yatıcak diye bisiy yokki...
    tabi cok sağlam elemanlar olur o ayrı...
    ayrıca str lerin vurus gucu int cilerinki kadar olamaz ama intcilerin hp side str cilerinki kadar olamaz
    yani iki charda esittir...
    str nin combosu varsa int in nuke u vardır...bu is itemlara ve biraz sansa bakar(crit vurma blocklama vs..)
    ayrıca:
    o guzel gorunen bayıltma ayıltma skillerine harcıyacağın sp leri gider el yakma skilli diye adlandırılan skillini upgrade etmek icin harcarsın ya da pasif skill acarsın /upg lersin ne biliyim o sp leri cok daha hayırlı yerlere harcıya bilrsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: unnamedhero

quote:

Orjinalden alıntı: BartrobeL

Yaa ben simdi 30 lvl olunca cold ve lighttan 2tane atack skillini acmıs olucam. bunları arka arakya kullandıktan sonra ilk skill 1 sn sonra doluyo bu araya da lion shocku kullanıp sadece bu 3 atack skilli yeterli olmazmı ???

aynen oyle sen aklını karıstırma o bicheon skilleri fulle diyen arkadaslar ne dediklerini bilmiyolar....
    1.nuker adam iyi sp farm yapıp 2 nuke acar olması gerekn,kacınılmaz sey bu
    2.fire nuke un cold-down suresi light ınkinden daha kısadır yani:
    once fire nuke-sonra light nuke-sonra hic "beklemeden" (fire nuke o zamana kadar acılmıs oluyo)tekrar fire nuke sonra lion shot cunku light nuke acılmamıs oluyo-sonra light nuke
    bu bir dongu boyle dvm eder...
    kullanabileceğin 2 tane nefis nuke varken neden bicheon skillerini kullanasınki???
    sen melee char değilsin isin buyulerle kılıcla değil...
    ha su var..
    bicheon skillinin pasif buyusu kalkanın block rate ini arttırır..bu da daha iyi block yapabileceğin anlamına gelir...
    ilerki lvllerde bicheona biraz sp harcayıp bu pasif skillini gelistirebilirsin...onun dısında hic bir skill icin sp harcama

Bicheon Skill'lerinide maxlamak zorundasın...Bu oyunda Mage karakter yoktur onuda hatırlatayım...Ayrıca Sword Melee Char'dır...Nuke'lar ise Max Damage veren skill'lerdir...Glavie'ye Nuke'la kar$ılık verirsen 3 snyede yer bitirir seni...Full int Sword'un Glavie veya Blade'le ba$ edebilmesi için Hidden Blade ve Killing Heaven Blade serisini maxlamak ve kullanmak zorundadır...

Lion Shout Serisine gelince bana göre gereksiz bir skill...Fire açıkken Blade Force kullanmak bana göre daha mantıklı...Zaten burda tercihe bıraktım...Blade Force'da Devil Cut ile bi kerede 2 atack yapabilirken Lion Shout'la tek atak yaparsın...

quote:

Yaa ben simdi 30 lvl olunca cold ve lighttan 2tane atack skillini acmıs olucam.

Attack Skill'le Nuke ları kastetmedim.Nuke ların hepsini aççcaksın zaten.Cold Force,Thunder Force ve Fire Force'dan birini aç...2 tane ayrı attack skill açmak anlamsız.Eğer çook sp farm yaptıysan'da Fire'ın yanında Cold'u aç...

• quote:

Orjinalden alıntı: ertekin

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Yanlış olmasın 1 mastery max 70 olur ve maxlanır toplamda 300 mastery varsa 4 skill point max 70*4=280 ederki geride 20 skill mastery kalır force verir ufak lvl resiyle 200 mp kazanırsın fazladan.Ama yanlışım varsa söyleyin

Max 80 diye biliyorum ben.Çünü lvl 70 sınırı kaldırılınca 80 olacak diye biliyom.
  • Arkadaslar her seyı anladım ama tek bısey anlamadım nuker nedır acıklarmısınız
  • Namad ı dedıgı tamamen dogru onun dedıgıne uy ...
  • KO dan gelen arkadaşlar konu hortlatma yarışı yapıyor.
    Bir de post kasma yarışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 6 Nisan 2007; 0:30:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.