arkadaşlar bugün ilk xbox' ımı aldım.inşallah yarın elimde olacak. kafamda bir kaç soru var yanıtlarsanız sevinirim
1- xbox live' e kayıt olurken US veya UK kaynaklı e-mail vermek gerekliymiş.bendeki mevcut mail adresimdeki bilgileri değiştirsem herhangi bir sorun çıkar mı? baya zaman önce hotmail hesabımda bilgilerimi amerika göstermiştim hesapta daha fazla bellek veriyor diye :D .ama şu anda ayarlar sıfırlanmış durumda... 2- US veya UK arasında herhangi bir fark varmı? Bunun sonucu önerebileceğiniz??? 3- superonline fiberoptik kullanıyorum.elimde kendilerinin verdiği modem bulunuyor. kullanan arkadaş varsa live ' e bağlantıda herhangi bir problemle karşılaşılıyormu?? 4- son olarakta özellikle ''şunu yapmayı unutma'' diyeceğiniz şeyler var mı??
1-Yeni bir mail al. Tercihen US olsun. Genel çoğunluk US kulanır ama UK seçmenin bir zararı olmaz. 2- Bknz, cevap 1. 3- Sorun olmaz. Aynı alt yapı ve modemi kullanıyorum. Ara superonline' ı port açtır Live için. 4- Arama motorunu kullanmayı unutma.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme