Şimdi Ara

Kafamda Düşündüğümü Anlatamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen kafamda kelime kullanmadan bişey düşünüyorum...

Fakat bunu birisine anlatmak istediğim zaman anlatamıyorum..

Keşke bi şey icat etseler..Beynimizdeki düşünceyi konuşmaya gerek kalmadan başka birisinin beynine iletebilsek..

Nasıl düzelebilir bu durum..

• Öyle bir şey olamaz. Bol bol kitap oku. Kelime dağarcığın gelişir. Derdini anlatırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Öyle bir şey olamaz. Bol bol kitap oku. Kelime dağarcığın gelişir. Derdini anlatırsın.

Bol bol olmasa da kitap okurum..
  • nefesini tutmak gibi birşey mi? kelime kullanmadan düşünmek? ya da,düşünürken kelimelerin yerine canlandırmayı kullanmak?
  • kendini gelişterimediğinden kaynaklanıyor.cok kitap okuman lazım ağır kitaplar beyin jimnastiği yapman lazım.biraz hazır cevap olman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Öyle bir şey olamaz. Bol bol kitap oku. Kelime dağarcığın gelişir. Derdini anlatırsın.

bunları yazmak için girmiştim gerek kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercan2021

kendini gelişterimediğinden kaynaklanıyor.cok kitap okuman lazım ağır kitaplar beyin jimnastiği yapman lazım.biraz hazır cevap olman lazım

ağır kitaplardan kastınız nedir? benimde hazır cevap olmaya ihtiyacım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklım hala yapamadıklarımda
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağır kitapdan kasıt daha çok kelime bence. Bakın Türkçe çok zengin bir dildir. Eğer kelime dağarcığınız geniş olursa ufkunuz da geniş olur. Böylece sorulan sorulara daha uzun, anlamlı ve ayrıntılı cevaplar verirsiniz. Böylece derdinizi çok çok kolay anlatırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: mercan2021

kendini gelişterimediğinden kaynaklanıyor.cok kitap okuman lazım ağır kitaplar beyin jimnastiği yapman lazım.biraz hazır cevap olman lazım

ağır kitaplardan kastınız nedir? benimde hazır cevap olmaya ihtiyacım var

mesela klasik romanları oku.türk edebiyatındaki romanları oku.kişisel gelişim kitapları var nasıl düzgün konuşabilirim kendimi nasıl ifade ederim tarzında bunları oku.bak negatif limanlardan pozitif sulara diye bi kitap var onu oku kesinlikle.o kitabın yazar oğuz saygın ın başka kitaplarınıda okuyabilirsin
  • bende günde +100 sayfa kitap okumama rağmen düşüncelerimi doğru bir biçimde açıklayamıyorum.

iş burada yazmaya gelince tamam yazması kolay da genellikle bir insan karşısında düşüncelerini tam olarak dile dökemiyorsundur sen de..
    bunu geliştirmenin yolu da arkadaşlarınla bol bol muhabbet etmekten geçiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.