Şimdi Ara

Kafamı Maden Suyuyla Yıkıyorum (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
9
Favori
37.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş ben fantayla yıkıyorum 1 hafta hiç bozulmuyor.
  • kardes ben bozayla yikiyorum 1 hafta hiç bozulmuyor
  • kardes ben yıkamıyorum 1 hafta hiç bozulmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Hırsızı

Yasadigim sehirde islenmemis halde cesmesi var ordan iciyorum tadi cok farkli direk %100 dogal maden suyu bigun video cekerim sizin icin.

Alaşehir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayzAgainst

Şu an wcdeyim taharet musluğu bozuk maden suyu şisesine oturup intihar edicem

Kahkaha attım

• Sodasına göre önemli bence

sırma maden suyu kepekli saçlar için
    beypazarı maden suyu yağlı saçlar için
    uludağ maden suyu da kuru ve yıpranmış saçlara iyi geliyor.
  • kardeş ben fantayla yıkıyorum 1 hafta hiç bozulmuyor.
  • Pekmez ile yıkıyorum saçım pasta gibi oldu, pekmez ile yıkadıktan sonra hemen istediğiniz şekilde tarayın, sonra kısa bi süre bekleyin kafanızın görüntüsü pasta gibi oluyor saçınız şekil alıp donmuş oluyor. Birileri dokunduğu zaman böyle yapış yapış oluyor şireli ya baya iyi.
  • Yalnız ciddi ciddi yüzünü maden suyu ile yıkayanı görmüştüm. Sorduğumda cildi yağlı olduğunu kurutmak için ve canlılık vermek için kullandığını söylemişti. Ne kadar doğrudur, ne kadar işe yarar o konu hakkında kesin konusamam.
  • kardeş ben spermle yıkıyorum 1 hafta hiç bozulmuyor.
    .
    böyle jöle gibi oluyor ve kolay şekil alıyor.
    arkadaşlardan da rica ediyorum 1 litreyi doldurabilmek için. yetiyor

• ben de bi ara yüzümü maden suyuyla yıkardım. yüzü yağdan arındırıyor. sivilcelere karşı da ekstra tuz basardım sivilcenin üstüne. on dk sonra yıka geçsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley Quinn

quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Hırsızı

Yasadigim sehirde islenmemis halde cesmesi var ordan iciyorum tadi cok farkli direk %100 dogal maden suyu bigun video cekerim sizin icin.

Alaşehir?

Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

neyli maden suyu ve hangi marka knk

sen sus gay
  • kardeş ben didi ile yıkıyorum 1 hafta hiç bozulmuyor.
  • Saçlarım çok yağlı olduğu için, bunu kullanıyorum.
  • Bi denek yok mu, merak ettim ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Yalnız ciddi ciddi yüzünü maden suyu ile yıkayanı görmüştüm. Sorduğumda cildi yağlı olduğunu kurutmak için ve canlılık vermek için kullandığını söylemişti. Ne kadar doğrudur, ne kadar işe yarar o konu hakkında kesin konusamam.

tavsiye ederim gayet güzel yapıyor cildi,ben pamuğa döküp siliyor bazen de direk yüzüme su gibi çarpıp yıkıyorum,cildim pürüzsüz ve gergin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

Yalnız ciddi ciddi yüzünü maden suyu ile yıkayanı görmüştüm. Sorduğumda cildi yağlı olduğunu kurutmak için ve canlılık vermek için kullandığını söylemişti. Ne kadar doğrudur, ne kadar işe yarar o konu hakkında kesin konusamam.

tavsiye ederim gayet güzel yapıyor cildi,ben pamuğa döküp siliyor bazen de direk yüzüme su gibi çarpıp yıkıyorum,cildim pürüzsüz ve gergin

Teşekkür ederim yarın bir deneyim. Peki hocam kaç dk durması gerekiyor yüzde?
  • quote:

o kısmını bilmiyorum ben durmasını beklemiyorum,nasıl desem mesela akşam yatmadan önce bi şişeyle yüzümü iyice yıkıyorum yavaş dairesel hareketler yaparak avucuna dök vur suratını yere dökülmeden iyice yedir cildine,bu şekilde yapıp 1 dakika kadar sürüyor işte,sonra da suyla yıkıyorum duştan sonra yaparsan daha iyi olur gözenekler iyice sıkılaşır

cilt bakımı konusunda kızlar kadar içli dışlı oldum bayağı bi kozmetik ürün de kullandım,yağlanma sorununu ortadan kaldıramadım ama kozmetik ürünlere para vermek yerine biraz daha dikkat etmeye başladım kendime,spor yapıyorum ter atıyorum,yağlı beslenmiyorum,meyve ve sebze tüketiyorum,haftada 2 defa nivea young visage jel var onunla duş alırken çıkmaya yakın yüzümü yıkıyorum bunun dışında her gece soda ile yıkıyorum başka bişey yapmıyorum,jeli kullanmadığım zamanlar da oluyor bazen limon ve yoğurt karıştırıp yüzüme sürüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

quote:

o kısmını bilmiyorum ben durmasını beklemiyorum,nasıl desem mesela akşam yatmadan önce bi şişeyle yüzümü iyice yıkıyorum yavaş dairesel hareketler yaparak avucuna dök vur suratını yere dökülmeden iyice yedir cildine,bu şekilde yapıp 1 dakika kadar sürüyor işte,sonra da suyla yıkıyorum duştan sonra yaparsan daha iyi olur gözenekler iyice sıkılaşır

cilt bakımı konusunda kızlar kadar içli dışlı oldum bayağı bi kozmetik ürün de kullandım,yağlanma sorununu ortadan kaldıramadım ama kozmetik ürünlere para vermek yerine biraz daha dikkat etmeye başladım kendime,spor yapıyorum ter atıyorum,yağlı beslenmiyorum,meyve ve sebze tüketiyorum,haftada 2 defa nivea young visage jel var onunla duş alırken çıkmaya yakın yüzümü yıkıyorum bunun dışında her gece soda ile yıkıyorum başka bişey yapmıyorum,jeli kullanmadığım zamanlar da oluyor bazen limon ve yoğurt karıştırıp yüzüme sürüyorum

Teşekkür ederim hocam, bugün alıp deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.