Şimdi Ara

Kafamı Maden Suyuyla Yıkıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
202
Cevap
9
Favori
37.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yontemi 1 ay once buldum. Gercekten ise yariyor. Dedim ben bu yontemi neden dh ile paylasmiyim  Sekil verirken daha kolay sekil aliyor. Ve sacim acilmaya basladi galiba. Ilk once isterseniz sampuanla yikayabilirsiniz veya sabunla o size kalmis. Bulabilirseniz ozkaynak yoksa kizilayda olur.

Elimden geldigince sorularinizi yanitlamaya calisiyorum devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Vampir] -- 6 Ocak 2014; 0:49:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Kafanı Maden Suyuyla Yıkamanın Etkileri

Maden suyu saça maden suyu dökmek bazı kişiler tarafından saç bakımı için kullanılan bir yöntemdir. Ancak bu yöntemin hem faydaları hem de zararları bulunmaktadır.

Maden Suyunun Saça Faydaları:

• Saç derisini temizler: Maden suyu, saç derisindeki biriken yağı ve kiri temizlemeye yardımcı olabilir.
    • Saçlara parlaklık verir: Maden suyunun içindeki mineraller saçlara parlaklık ve canlılık verebilir.
    • Saç büyümesini destekler: Maden suyundaki bazı mineraller saç büyümesini desteklemeye yardımcı olabilir.

Maden Suyunun Saça Zararları:

• Saçları kurutabilir: Maden suyu, saçları kurutarak kırılgan ve cansız hale getirebilir.
    • Saç rengini değiştirebilir: Maden suyundaki bazı mineraller saçın rengini değiştirebilir, özellikle boyanmış saçlarda.
    • Saç dökülmesine neden olabilir: Uzun süreli veya aşırı maden suyu kullanımı saç dökülmesine neden olabilir.

Saça Soda Dökülürse Ne Olur?

Saça soda dökmek, maden suyu dökmekle benzer etkilere sahiptir. Soda da saçları kurutabilir, rengini değiştirebilir ve saç dökülmesine neden olabilir. Ayrıca, sodadaki şeker saçlarda yapışkan bir kalıntı bırakabilir.

Maden Suyu ile Saç Yıkamak

Saçını maden suyu ile yıkamak için şu adımları izleyebilirsin:

1. Saçlarını normal şampuan ve saç kremi ile yıka.
    2. Durulamadan önce saçlarına maden suyu dök.
    3. 1-2 dakika beklet.
    4. Saçlarını durula.

Bu işlemi haftada bir veya iki kez tekrarlayabilirsin. Ancak saçının durumuna göre sıklığını ayarlayabilirsin.

Maden Suyu Saç Döker mi?

Maden suyu saç döker mi sorusunun cevabı, kullanım sıklığına ve saçının durumuna bağlıdır. Uzun süreli veya aşırı maden suyu kullanımı saç dökülmesine neden olabilir. Ancak haftada bir veya iki kez ılımlı bir şekilde kullanıyorsan, saç dökülmesi riski düşüktür.

Önemli Hususlar:

• Maden suyu dökmeden önce saçlarını normal şampuan ve saç kremi ile yıkaman önemlidir.
    • Maden suyunu uzun süre saçında bırakmamalısın.
    • Saçın kuru veya hasarlıysa, maden suyu kullanmadan önce bir dermatoloğa danışmalısın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardeş ben fantayla yıkıyorum 1 hafta hiç bozulmuyor.
  • Sabote edilmeden gireyim araya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

Bu yontemi 1 ay once buldum. Gercekten ise yariyor. Dedim ben bu yontemi neden dh ile paylasmiyim  Sekil verirken daha kolay sekil aliyor. Ve sacim acilmaya basladi galiba. Ilk once isterseniz sampuanla yikayabilirsiniz veya sabunla o size kalmis. Bulabilirseniz ozkaynak yoksa kizilayda olur.

Açılmaya derken, dökülmeye mi? Rengi mi açıldı?

• kardes fantayla yikiyorum ben 1 hafta hiç bozulmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MADEN SUYU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardes ben fantayla yikiyorum 1 hafta hiç bozulmuyor
  • Bozarım.
  • Benzinlen yıkıyanlar alıntı yapsın looo
  • kardeş ben 1 haftayla yıkıyorum fanta hiç bozulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SpecTraceF33

quote:

Bu yontemi 1 ay once buldum. Gercekten ise yariyor. Dedim ben bu yontemi neden dh ile paylasmiyim  Sekil verirken daha kolay sekil aliyor. Ve sacim acilmaya basladi galiba. Ilk once isterseniz sampuanla yikayabilirsiniz veya sabunla o size kalmis. Bulabilirseniz ozkaynak yoksa kizilayda olur.

Rengi

• kardes fantayla yikiyorum ben 1 hafta hiç bozulmuyor.

şakaa bi yana ben maden suyuyla yıkamaya kalksam herhalde bi 5 litre falan lazım.saçım uzun
  • kardeş ben 1 haftayla yıkıyorum fanta hiç bozulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

kardes fantayla yikiyorum ben 1 hafta hiç bozulmuyor.

şakaa bi yana ben maden suyuyla yıkamaya kalksam herhalde bi 5 litre falan lazım.saçım uzun

Kardesim ben Ilk bi suyla geciyorum ustunden kirliyse azicik sampuan dokuyorum. Onun ustune 2 sise ozkaynak dokuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpecTraceF33

quote:

Rengi

Saçımda dökülme sorunu var. Sodayla yıkıyım bir rengi açılır birde dökülme durursa süper olur. Sadece rengi açılsada olur

• BEyler ben Cif le yıkıyorum çok güzel hiç uğraştırmıyor saçlarımla uğraşmıyorum hiç (olmadığı için)

• Yasadigim sehirde islenmemis halde cesmesi var ordan iciyorum tadi cok farkli direk %100 dogal maden suyu bigun video cekerim sizin icin.

• quote:

1 ay önce ne yaparken buldunuz bu yöntemi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.