Şimdi Ara

Kafamı Maden Suyuyla Yıkıyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
9
Favori
37.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebani Hırsızı

Yasadigim sehirde islenmemis halde cesmesi var ordan iciyorum tadi cok farkli direk %100 dogal maden suyu bigun video cekerim sizin icin.

Erzincan'da mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

Bu yontemi 1 ay once buldum. Gercekten ise yariyor. Dedim ben bu yontemi neden dh ile paylasmiyim  Sekil verirken daha kolay sekil aliyor. Ve sacim acilmaya basladi galiba. Ilk once isterseniz sampuanla yikayabilirsiniz veya sabunla o size kalmis. Bulabilirseniz ozkaynak yoksa kizilayda olur.

1 ay önce ne yaparken buldunuz bu yöntemi?

Sular yoktu wc den ciktim elimi yikamaya su araken maden suyu aklima geldi dedim 2 side su sonucta. Yardir dedim. Sonra dedim ben bunla kafayida yikarim. Ogun bugundur iliskimiz devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Banlanan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Hırsızı

Yasadigim sehirde islenmemis halde cesmesi var ordan iciyorum tadi cok farkli direk %100 dogal maden suyu bigun video cekerim sizin icin.

Erzincan'da mısın?

Manisa alasehir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

Bu yontemi 1 ay once buldum. Gercekten ise yariyor. Dedim ben bu yontemi neden dh ile paylasmiyim  Sekil verirken daha kolay sekil aliyor. Ve sacim acilmaya basladi galiba. Ilk once isterseniz sampuanla yikayabilirsiniz veya sabunla o size kalmis. Bulabilirseniz ozkaynak yoksa kizilayda olur.

1 ay önce ne yaparken buldunuz bu yöntemi?

Sular yoktu wc den ciktim elimi yikamaya su araken maden suyu aklima geldi dedim 2 side su sonucta. Yardir dedim. Sonra dedim ben bunla kafayida yikarim. Ogun bugundur iliskimiz devam ediyor.

Benim de bir tanıdığım yağmur yağınca sokağa çıkıyordu, saçları o şekilde bekletiyordu sonra. Çok rahat şekil veriliyordu ama hafif bir koku oluyordu.
  • Sodayla duruluyor musun anlamadım. Yoksa sadece kafandan aşağı mı döküyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Benzinlen yıkıyanlar alıntı yapsın looo
    quote:

Orijinalden alinti: GOGOMEZ

Benzinlen yikiyanlar alinti yapsin looo

95 oktan kursunsuz haci.saçlar ahenkle dans ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 5 Ocak 2014; 22:50:18 >
  • Şu an wcdeyim taharet musluğu bozuk maden suyu şisesine oturup intihar edicem

• kardes fantayla yikiyorum ben 1 hafta hiç
    bozulmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dzyuba

Sodayla duruluyor musun anlamadım. Yoksa sadece kafandan aşağı mı döküyorsun?

Ya durularkende kullanabilirsin ama ona maden suyu yetmez hem kopurtur daha cok. Duruladiktan sonra yaparsan 2 sise sacin az ise 1 veya yarim sisede kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Benzinlen yıkıyanlar alıntı yapsın looo

Yok be hocam çok pahalı benzin
  • Ben mazotla yıkıyorum tavsiye ederim daha hızlı uzuyor.

• Yıkadım beyler.Şampuan çok fazla hassas hale getiriyordu ama maden suyu hem yumuşak hem de şekil verilebilecek bir kıvama soktu.Elimi attığımda yumuşacık oluyor

• hocam maden suyunu birçok arkadaşımda kullanıyor. Cidden saçları parlak ve canlı gözüküyor. Birde siz limonlu olanını mı kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 5 Ocak 2014; 23:15:49 >
  • papatya kullan rengi acar.

• haftada bir kezzap atıyorum ben
  • Hafta ben kardeşle yikiyorum fanta hic bozulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

hocam maden suyunu birçok arkadaşımda kullanıyor. Cidden saçları parlak ve canlı gözüküyor. Birde siz limonlu olanını mı kullanıyorsunuz

Hocam arkadaşlarınız nasıl kullanıyor? Lütfen açıklama yapar mısınız? Memnunlar mı? Saçım kahverengi siyaha gidiyor

2-3 koli alacağım sakıncası falan yoksa

Zira sülalede kel yok, kel olmak istemiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dzyuba

Sodayla duruluyor musun anlamadım. Yoksa sadece kafandan aşağı mı döküyorsun?

Ya durularkende kullanabilirsin ama ona maden suyu yetmez hem kopurtur daha cok. Duruladiktan sonra yaparsan 2 sise sacin az ise 1 veya yarim sisede kullanabilirsin

Hocam normalde 1 yıldır buz gibi su ile yıkanırım.

Acıya soğuğa dayanıklıyım.

Şimdi saçıma şampuan koydum. Normal su ile duruladım yıkadım. Çıkmaya yakın 2-3 sade beypazarını kafama döküyorum değil mi?

Lütfen anlatırmısınız

Çok teşekkür ediyorum herkese

• Deniyecem hocam tesekkurler , dustan sonra son su niyetine saca dokmem yeterlidir heralde degil mi ?

• dalga gecmeyin dogrudur. japonlar kuaforde once ılık su ile saci yikiyor sonra tazyikli su ile yikiyor sonra sodali su ile bir kere daha yikiyor ve dinlendirip sac kesimine basliyorlar sac kesimi bittikten sonra sampuanliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.