Şimdi Ara

Kafamı Maden Suyuyla Yıkıyorum (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
9
Favori
37.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Benzinlen yıkıyanlar alıntı yapsın looo

Aynen.. Benzin ve mazot çok canlı yapıyor saçı.
  • Bu konuya ciddiyetle yaklaşıyorum yaşım 21 askerdeyim , temmuz ayı 2009 yılı zaten 2009 yılı askerde geçti benim şunu söylemek istiyorum açıkcası Ben bu uygulamayı kulaktan dolma saça deneyenlerden biriyim Tam 1 hafta

Arkadaslar evet ben Bakkaldan Maden suyu aldım 1 hafta öğlen 1 maden suyu şişeini masaj yaparak uyguladım aman allahım allah korusun 1 hafta sonra kafamın saç kökleri sanki kel kalmışım gibi oldum sonra mantıklı bir şekilde düşündüm

Bu midemizi eritiyor bu bir asit dedim saç kökünü ne yapr bu dedim Maden suyu Asitli bir içecek nasıl düşünmedim o haber nasıl yayınlanıyor anlam veremedim ben kullandım hayatımın en berbat günlerini geçirdim Sakın kullanmayın maden suyu Asitli bir içecek birde utanmadan arkadaşlarıma öneriyordum "ALINTI"

Hangisine inanayım bilemedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris.peh

Bu konuya ciddiyetle yaklaşıyorum yaşım 21 askerdeyim , temmuz ayı 2009 yılı zaten 2009 yılı askerde geçti benim şunu söylemek istiyorum açıkcası Ben bu uygulamayı kulaktan dolma saça deneyenlerden biriyim Tam 1 hafta

Arkadaslar evet ben Bakkaldan Maden suyu aldım 1 hafta öğlen 1 maden suyu şişeini masaj yaparak uyguladım aman allahım allah korusun 1 hafta sonra kafamın saç kökleri sanki kel kalmışım gibi oldum sonra mantıklı bir şekilde düşündüm

Bu midemizi eritiyor bu bir asit dedim saç kökünü ne yapr bu dedim Maden suyu Asitli bir içecek nasıl düşünmedim o haber nasıl yayınlanıyor anlam veremedim ben kullandım hayatımın en berbat günlerini geçirdim Sakın kullanmayın maden suyu Asitli bir içecek birde utanmadan arkadaşlarıma öneriyordum "ALINTI"

maden suyunda saçın yağlanmasını engelleyen madde var diyorlar.yağlanmayan saç beslenemez, beslenmeyen saç saman gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucankedi

Hafta ben kardeşle yikiyorum fanta hic bozulmuyor

ulan bunu yazmaya gelmiştim hll knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris.peh

Bu konuya ciddiyetle yaklaşıyorum yaşım 21 askerdeyim , temmuz ayı 2009 yılı zaten 2009 yılı askerde geçti benim şunu söylemek istiyorum açıkcası Ben bu uygulamayı kulaktan dolma saça deneyenlerden biriyim Tam 1 hafta

büyük ihtimalle adam laz. soda yi asitli asitli dökmüş saçlarına. doğal maden suyu minaralli asitsiz sudur. eskiden insanlar saçlarını killi toprakla yikarmis aynı yol a çıkar buda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş ben 1 haftayla yıkıyorum fanta hiç bozulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

Ice Tea şeftali ile yıkıyorum.

Alıntıları Göster
    kurularken zımpara kullanın daha da yumuşatıyor
  • kardeş ben yıkamak fantayla saç hiç bozulmamak 1 hafta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnblg

quote:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bthnblg

quote:

Alıntıları Göster
    maden suyuyla suratın yıkandığını bilirim, siyah noktaları ve suratı temizler ama saçı ilk defa duyuyorum, bir faydası olduğunu okudun mu yoksa kendin mi karar verip yıkamaya başladın saçını ?
  • neyli maden suyu ve hangi marka knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

quote:

Orijinalden alıntı: break99

quote:

Bu yontemi 1 ay once buldum. Gercekten ise yariyor. Dedim ben bu yontemi neden dh ile paylasmiyim  Sekil verirken daha kolay sekil aliyor. Ve sacim acilmaya basladi galiba. Ilk once isterseniz sampuanla yikayabilirsiniz veya sabunla o size kalmis. Bulabilirseniz ozkaynak yoksa kizilayda olur.

1 ay önce ne yaparken buldunuz bu yöntemi?

Sular yoktu wc den ciktim elimi yikamaya su araken maden suyu aklima geldi dedim 2 side su sonucta. Yardir dedim. Sonra dedim ben bunla kafayida yikarim. Ogun bugundur iliskimiz devam ediyor.

İkisi de su sonuçta kısmına güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

Ice Tea şeftali ile yıkıyorum.

Alıntıları Göster
    mazotla yıkıyorum , ferahlıyogğğggum
  • şalgam var mi? acili salgam en iyisi
    dikkat edin gozunuse gelmesin ama
    cuma aksamlari raki gunlerine kesinlikle salgamli saclarimla giderim
    extradan şalgam icmenize de gerek kalmiyo

• Abi siz safmısınız ya. Hiç mı kız arkadaşınız olmadı, kız kardeşiniz de mi yok. Hiç mi oksijeni, papatya suyunu, perhidrolü duymadınız.
    Adam saçımın rengi açılmayq başladı diyor artık daha yumuşak saçlarım diyor. Çünkü asit saç tellerini inceltiyor. Adam saçını gerçek anlamda yakıyor kimse de lan bunun için de asit var zarar vermez mi demiyor. Komik durum vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Benzinlen yıkıyanlar alıntı yapsın looo

LPG en ucuzu o

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyWizard007

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dzyuba

Sodayla duruluyor musun anlamadım. Yoksa sadece kafandan aşağı mı döküyorsun?

Ya durularkende kullanabilirsin ama ona maden suyu yetmez hem kopurtur daha cok. Duruladiktan sonra yaparsan 2 sise sacin az ise 1 veya yarim sisede kullanabilirsin

Hocam normalde 1 yıldır buz gibi su ile yıkanırım.

Acıya soğuğa dayanıklıyım.

Şimdi saçıma şampuan koydum. Normal su ile duruladım yıkadım. Çıkmaya yakın 2-3 sade beypazarını kafama döküyorum değil mi?

Lütfen anlatırmısınız

Çok teşekkür ediyorum herkese

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Muhammet

quote:

Orijinalden alinti: [Vampir]

quote:

Orijinalden alinti: Dzyuba

Sodayla duruluyor musun anlamadim. Yoksa sadece kafandan asagi mi döküyorsun?

Ya durularkende kullanabilirsin ama ona maden suyu yetmez hem kopurtur daha cok. Duruladiktan sonra yaparsan 2 sise sacin az ise 1 veya yarim sisede kullanabilirsin

Hocam normalde 1 yildir buz gibi su ile yikanirim.

Aciya soguga dayanikliyim.

Simdi saçima sampuan koydum. Normal su ile duruladim yikadim. Çikmaya yakin 2-3 sade beypazarini kafama döküyorum degil mi?

Lütfen anlatirmisiniz

Çok tesekkür ediyorum herkese

bir 25,30 ya?yna gel acysy çykar
  • kardeş ben lecola ile yıkıyorum 1 hafta hiç bozulmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laparzi

kardeş ben lecola ile yıkıyorum 1 hafta hiç bozulmuyor.

+1 ucuz ve cidden iş görüyor.

• kardes ben fantayla yikiyorum 1 hafta hiç bozulmuyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.