beyler konu yks ile ilgil değil, niye buraya açtınız derseniz kafa dağıtmak için bende yks tayfadanım. 28 hazirandan beri bazı oranlamalar ve istatistikler yapmaya çalışıyorum. zaten ders ağırlıklarını hesaplıyorum bunu sosyal bilimlere uyarlama şansım varmı diye düşündüm ve bir istatistik hazırladım . işte karşınızda , KİŞİLİK ANALİZİ DÖRT ANA UNSURDA İNCELEYECEĞİZ .BU DURUMLARI VE 1-10 ARASI SIRALAMA YAPACAĞIZ. UNSURLAR
şimdi ana unsurları belirledik örnek bir tablo yapalım yüzdelik dilim puan ağırlıklı puan fiziksel yeterlilik %50 6 3 sosyal yeterlilik %25 4 1 ekonomik yeterlilik %15 4 0,6 akışkan zeka %10 9 0,9 ( 3 + 1 + 0,6 + 0,9 = 5,5 ) örnek tabloda 5.5'lik bir oran çıkıyor. arkadaşlar bu oranı dikkate almanıza gerek yok ama bir kız veya erkek konusunda yarışıyorsanız rakibinizle aranızdaki mesafeyi ölçmek için kullanabilirsiniz. kızlar siz kendi kişilik puan analizinizi yapacaksanız. fizikseli %70'e çekip ekonomik ve akışkan zekadan %10'ar alabilirsiniz. biz kadınlarda ekonomi veya zeka pek aramıyoruz :D yazında şenlensin buralar :)) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorpyshoc -- 18 Temmuz 2020; 4:3:2 > |
Bildirim