Şimdi Ara

Kafayı iycem beyler yardım edin rica ediyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim Fujitsu Lifebook a 530/ Ah530 marka bir laptobum var. O zamanlar böyle ekran kartı falan cok anlamazdım. Gidip alırken de saflık yaptım biraz e tabi adamlar da acımadı dayadılar kötü bir ekran kartını(İntel graphic Media Accelerator HD) ve ben hiç memnun değilim bunu değiştirme ihtimalim var mı ? Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim dellenip yeni laptop almaya bile kalkışabilirim. Düşünün knight online oyununda bile kasıyor.

• Maalesef sizde harici ekran kartı çipi yok ayrıca bahsetmiş olduğunuz kart işlemci üzerindedir anakartta değil yapacağınız iş elden çıkarıp yenisini almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Maalesef sizde harici ekran kartı çipi yok ayrıca bahsetmiş olduğunuz kart işlemci üzerindedir anakartta değil yapacağınız iş elden çıkarıp yenisini almak.

of of of.. peki ben bunu ekran kartı olmadan başka türlü oyunlarda programlarda falan hızlandırma ihtimalim bi yöntemim falan var mı ?
  • Öyle bir durum yok bununla online oyunlar oynanır pes fifa gibi oyunlarda da idare eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aksaçlı

Beyler benim Fujitsu Lifebook a 530/ Ah530 marka bir laptobum var. O zamanlar böyle ekran kartı falan cok anlamazdım. Gidip alırken de saflık yaptım biraz e tabi adamlar da acımadı dayadılar kötü bir ekran kartını(İntel graphic Media Accelerator HD) ve ben hiç memnun değilim bunu değiştirme ihtimalim var mı ? Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim dellenip yeni laptop almaya bile kalkışabilirim. Düşünün knight online oyununda bile kasıyor.

ekran kartin degismez ama istersen msi afterburner ile oc yap. oc tavsiye edilmez ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.