Şimdi Ara

Kafayı kıracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biris nolur yardım etsin 24 binle geçen sene almanca öğretmenliği eskişehir anadolu üniversitesi 274 puan ile almış benim şu an ki puanım 270 ve 28 bindeyim yazmak istiyorum ama tutmazsa ankaraya gideceğim sizce tutar mı deneyimli fikir sahibi birisi lütfen yardım etsin

• Kardeşim almanca yds kaç oluyor ben öylesine girmiştim de bi tanesi 330 dil 3 diye geçiyor bunla ne tercih edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    almanca dil 1 oluyor 82 maddesi varsa tercih klavuzunda sınava almancadan girmiş olman gerek mesela. dil 3 330 ise doğu dillerine girebiliyorsun ilgilenmediğim için pek bilgim yok ama atatürk ünide rusça rahat okunur o puanla @ayhankaldırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian Griffin

almanca dil 1 oluyor 82 maddesi varsa tercih klavuzunda sınava almancadan girmiş olman gerek mesela. dil 3 330 ise doğu dillerine girebiliyorsun ilgilenmediğim için pek bilgim yok ama atatürk ünide rusça rahat okunur o puanla @ayhankaldırım

Rusçadan başka dil yokmu öylesine girdim tutmuş yine de biseler sallamistim sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhankaldırım A kullanıcısına yanıt
    rica ederim :D urdu dili ve edebiyatı var :D kore japona falan tutmaz diye biliyorum ama 330 dil3se çağdaş yunan dili dil2 den alıyor düşün derim iyi bölümdür
  • Bende de böyle bi sorun var girmek istediğim yer geçen yıl 33900 den almış benim şuanki sıralamam 33968 bu yıl sıralama nasıl olur bilmiyorum inşallah girerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.