Şimdi Ara

KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM Bİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEKİ KONULARIMI GÖRMÜŞSÜNÜZDÜR TAM CEVAP ALAMADIĞIM İÇİN YİNE KONU AÇTIM KUSURA BAKMAYIN MF3:46BİN MF4:55BİN SIRALAMAM VAR İLK BAŞTA MÜHENDİSLİKLERİ DÜŞÜNDÜM BURSA EDİRNE ESKİŞEHİR GİBİ ŞEHİRLERDE HAKKINDA HEP KÖTÜ ŞEYLER OKUDUM SONRA GİTMEMEYE KARAR VERDİM AİLEMDE KARŞI ÇIKTI BU SENE GİT İŞTE BİDAHA UĞRAŞMA DİYE SONRA ÖZELE BAKTIM ECZACILIK HAKKINDA DA SÖYLENENLER İÇİMİ KARARTTI HEM 5 YIL PARA VERİPTE SONRADAN DÜŞÜK GELİRLE ÇALIŞMAK ŞİMDİDE ÖZELDE BESLENME VE DİYETETİĞİ BULDUM SİZCE HANGİSİNİ YAPAYIM ULUDAĞDA MAKİNE VEYA ELEKTRK-ELEKTRONK OKURSAM BESLENME VE DİYETETİKLE AYNI ÜCRETİ ALABİLİRSEM BURSAYA VEYA ESKİŞEHİRE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
    SİZCE NE YAPMALIYIM
    1-)ULUDAĞ VEYA OSMANGAZİDE MAKİNE YADA ELEKTRİK ELEKTRONİK
    2-)BEZMİALEM ECZACILIK
    3-)MEDİPOL BESLENME VE DİYETETİK

LÜTFEN FİKRİNİZİ SÖYLEYİN ÖNCEKİ KONULARDA TAM CEVAP ALAMAMIŞTIM
    ZAMAN AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKÜRLER

• la bi kişide bi yorum yapsın bari onu yap bunu yap diye illa kızız falan mı yazalım ne yapalım
  • 3-)MEDİPol BESLENME VE DİYETETİK Derim hocam çünkü aralarında senin en isteyerek ve daha az emek harcayarak karşılığını alacağın bölüm.
  • hocam sağlık bölümlerini başa al . Uludağdır yok efendim Eskişehir elektroniktir falan boşverrrr. MF3 senin yararına olacaktır emin ol...
  • hocam bence de o mühendisliği çıkart beslenme ve diyetetik falan daha iyidir ama eğer tekrar hazırlanmak istiyorsan al karşına aileni derim senin hayatın sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho

hocam bence de o mühendisliği çıkart beslenme ve diyetetik falan daha iyidir ama eğer tekrar hazırlanmak istiyorsan al karşına aileni derim senin hayatın sonuçta

beyler yanlız şöyle bişe var beslenme ve diyetetik %25 burs medipolde 46k sıralama istiyo benimde sıralamam 46k ve ayrıca ecza yı da tercihte ilk sıraya yazarsan %10 indirim var bezmialemde yani 2700 tl oynuyor şimdi ilk sıraya beslenmeyi yazıp riske girsemmi çünkü gelmezse 2700 göz göre göre fazla vercem
  • pardon medipol 48.000 miş yanlıs baktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.