Şimdi Ara

kafayı sıyırıyorum galiba yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonum Bakırköy kafaya şok tedavisi gibime geliyor artık işin sonuna geldim kendi kendime kafamda senaryolar kurup onları yaşıyorum mesela bugün hocanın bana intihar hakkındaki düşüncelerimi sorduğu senaryosunu hayal ettim ve kafamda oynamaya başladım sınıfta hoca bana bu soruyu soruyordu ben de felsefik bir konuşma yapıyordum ve bu konuşmayı evin içinde volta atarak sesli şekilde sürdürdüm sanki bulunduğum konumdan cıkıp tamamen kafamda kurduğum senaryo ortamına girdim zamanın nasıl geçtiğini bile farketmemisim

eskiden de vardı bu ama şimdi tamamen yalnız olunca daha sık oluyor en sonunda tamamen gerçek dünyadan soyutlanıp hayalimdeki senaryolarda yaşayacağım gibime geliyor o kadar cok senaryo kurdum ki kafamda mesela bu konuyu yazdığım senaryoyu bile hayal etmişimdir

Sokaklarda başıboş dolaşıyorum kimse yok sanki bulunduğum ortamda hiç yokmuşum gibi devam ediyor hayat benim olduğum yerde çöp kutusu bile benden daha önemli bi değere sahip en azından insanlar onu fark ediyor gidip çöp atıyor beni kimse farketmiyor bir cansız nesneye atılan anlık bakışın aynısını atıyorlar bazen

koskoca günde telefonuma bi tane bildirim geldi heyecanlanıp baktım alışveriş sitesi reklamı bilerek kapatmıyorum bunun bildirimini bazen o sesi duyunca anlık olarak acaba biri mi düşüncesi icin

deliriyorum arkadaslar en kötüsü de bunun farkındayım…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 28 Mart 2022; 22:29:14 >

• Çevre oluşturmayı düşünsen iyi gelir sana. Etrafına bakıp iyi insanların yanına git, bağını oluştur. Beraber etkinlik yapın, gezip dolaşmak bile keyif verir. Yalnızlık bir yere kadar iyi ancak sonrasında zorluyor. Kendine faaliyet bulursan bu da iyi gelir, kafanı işlere ver, çizim konusunda yeteneklisin, üzerine düş. Boşluk duygusu herkesi yorar, uzak durmaya bak.
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    hocam çevre oluşturmak trenini kaçırınca cok zor oluyor 3. Sınıfım mesela herkes ortamını kurdu sonradan birinin ortamına girmeyi sevmiyorum

etkinlik falan da pek yok ufacık şehirde okuyorum zaten bilmiyorum valla 2 kedimle 1+1 evimde tek basıma basit bir işte çalışarak hayatımı devam ettirmek iyi gelir anca bana
  • Abartma knk
  • Maladaptive daydreaming olabilir sende
  • CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    biliyorum var zaten yıllardır araştırmıştım eskiden

oblomov karakterinde de bu vardı saka maka şaşırdım cidden kitabın yazarında da vardır büyük ihtimal
  • knk mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galiba kafayı kırıyorum
    2 yıl önce açıldı
    KUMANDA KAFAYI YEDİ YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Nasıl yani senle biz ? Sahi neyiz biz jshsh

• normal kanka
  • kafayı sıyırıyorum galiba yardım
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

Ayy bune tatlı kafayı sıyırıyorum galiba yardım 

• Takma kardesim. Mutlu olmak icin birine ihtiyacimiz yok once bunu kabul ettir kendine. Boyle zamanlar olur normal banada oluyor. Sonra yururken bakiyorum adamin gozu kor ne biliyim birinin bacagi yok sonra diyosunki ya benimkide dertmi. Sagliklisin bosver gerisini. Arkadaslik uygulamalarini indir icine kapaniksan tanisirsin birileriyle mutlaka. Spora yazil ne biliyim universitesin galiba kuluplere uye ol. 1 ay caba sarfedince cevre edinirsin.
  • kafayı sıyırıyorum galiba yardım
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    haklısın knk sıktım baya bu aralar milleti
  • Ulan kız yazınca nasıl da neşen yerine geldi çakal seni. Olm o hayal kurma bendede var lan. Bazen toplum içindede düşünüyorum sonra kendimi ordan soyutluyorum. Ardından hayalimde olaylar ile vakit ayırirken bi anda hareketleniyorum falan. Sonra diyorum kendi kendime olm napıyorsun lan diye. Hepimizde var kirve o takma kafaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 29 Mart 2022; 10:35:30 >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Hocam buraya bir şey yazdığı zaman bu adam isteyen giriyor, istemeyen girmiyor. Bırakın mutlu olduğu şeyi yapsın. Başlığa girmek isteyen girer
  • Bir psikolağa gitmeni öneriririm. Hafif düzeyde paronoya olabilirsin. Ama paronoya yaşayan insanlar genelede bundan aşırı sitres duyarlar. Ben aşırı yanlız bir insanım bu yüzden kafamda farklı hayaller kurup oralarda yaşıyorum, banyoda yıkanırıken kendi kendime kurduğum hayallerle gülüyorum. Bu mesajın bildirimi belki sana iyi gelmiştir. Dediğim gibi ben de yanlız bir insanım ve bu durum beni aşırı sıkmaya başladı son zamanlarda. Eğer benimle her hangi bir yerden sohbet etmek istersen edebiliriz.

• Bedirhan901 B kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam ama kimseyle sohbet etmek istemiyprum sanal sohbet sıkıyor beni
  • Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    haklı knk kafa ütülüyo konularımın çoğu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.