Şimdi Ara

KUMANDA KAFAYI YEDİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 47LV4500 model televizyonum var. Televizyon kumandası kafayı yedi. Ses kısma tuşuna basınca televizyon kapanıyor. USB takınca sağ yön tuşu çalışmıyor. Nasıl düzelteceğim???

Not: kumanda orijinal ve darbe yememiştir.

• bu gün 15 ağustos 2016 arkadaşın hatası 12 ağustos 2015. benim televizyonum 47lm660s lv serisinden tam bir yıl sonra çıkmıştı. benzer hatayı verdi. durup duruken ses kısma tuşuna basınca takılı kalıyor. ve remote algılayıcı sürekli yanıp sönüyor. önce kumanda bozulmuş diye düşündüm ve telefona remote programını yükledim aynı hatayı verdi. bu defa hatanın kumandadan değil tv den olduğunu kesin olarak anladım. sonra foruma bakınca 1 yıl önceki bu paylaşımı gördüm. eğer bu hatayı yazan arkadaş cevap bulmuşsa ya da cevabı bilen biri varsa lütfen yardım etsin. acil. akıllı kumandada sıkıntı yok. remote algılayıcı bozuldu.

• Evet aynı sorun var telefona kumanda yükledim onda da aynısı oldu. IR algılayıcı bozuldu sanırım. Çözümü bekliyoruz yıl 2018

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2020 aynı sorun hadi buyurun

• Selam Arkadaşlar aynı problemle bende karşılaştım.

LG 42LM640S Kumandadan ses açıyorsun durmuyor, bazen kanal değiştiriyorsun fazla fazla ilerliyor. Bende önce kumanda takılıyor diye düşündüm açtım kumandayı iyice bir temizledim ama olmadı. Telefonum LG ve üzerinde orjinal kızıl ötesi ile çalışan kumanda programı yüklü onunla denediğimde onda da aynı problemler olunca kumandadan olmadığını diğer arkadaşlar gibi bizde test etmiş olduk.

BU PROBLEMİN ÇÖZÜMÜNE ULAŞABİLEN OLDU MU? SİZLER NASIL ÇÖZDÜNÜZ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  • Çözdüm ben...

Eğer tv nize bağlı d smart tvbu kablotv vb gibi bir cihaz varsa o cihazlarda tv yi yönetmek için tv modunu açıp kapatan bir tuş vardır onu kapatınca düzeldi benimki. Yoksa kumandanin herhangi bir tusuna basinca akip gidiyordu

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.