Şimdi Ara

KAFAYI YİCEM YA ????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde iki tane cam var birisi orite RN-1300 diğeri de orite RN-480 ve ikiside çalışmıyor.. RN-1300 ü kuruyrum ekran karanlık yani görüntü denen bir şey yok aygıt yöneticisine bakıyrum sarı ünlemişareti var driver ı güncelliyorum bir şey değişmiyor. bütün sürücüler güncelli ama yine bir şey değişmiyr .. diğerini desen bilgisayara takıyorum bilgisayar bilinmeyen aygıt diye tanımıyor o da oradan beni dellendiriyor ya artık çıldıracam iki gündür bununla uğraşıyrum önceden bende SM bus denetleyicileri ve çoklu ortam denetleyicileri sarı soru işareti şeklindeydi onlardandır diye onları tanıttım ama yine çalışmıyor yine çalışmıyor yine çalışmıyor çıldırmak üzereyim bir bilgisi olan varmı windows u update mi dersiniz sürücüleri tanıtma mı dersiniz aklıma ne geldiyse yaptım ama bir tana cam bile çalışmaz mı ya

• şimdi sen webcamların resmi web sitesinden sürücülerini indirdin kurdun sonra msn messengerda tanıttın çalışmadı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

şimdi sen webcamların resmi web sitesinden sürücülerini indirdin kurdun sonra msn messengerda tanıttın çalışmadı mı?

bak hocam bende ikisininde sürücüsü var ikisinide tanıttım daha doğrusu artık hangisinin çalışırsa çalışsın razıyım dedim teker teker denedim sonra RN-1300 açıldı ama ekranda br şey yok( camda bir şey yok çünkü arkadaşlar kullandı orada çok güzel dyorlar ) yani ekran kapkaranlık .. daha sonra RN-480 ı taktım o desen takar takmaz bilgisayar tanımadı yani USB den tanımadı bilinmeyen aygıt demeye başladı bu sefer aygıt yöneticisinden baktım orada bilinmeyen aygıt diyor oradan sürücüyü güncelle dedim yine olmadı yine olmadı

• Senin elinde sürücün olabilir hatta orjinal cd'si olabilir ama son sürüm sürücülerin olması gerek birde öyle dene benim aklıma başka birşey gelmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.