Şimdi Ara

Annem bana kafayı yedirtçek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi size durumu açıklayım, babam 1yıl önce öldü, ailede annem ben 20yşndaki abim(yatılı okuyo) ve 8 yaşındaki kardeşim var ben 17 yaşındayım. Annem her şeyi sorun yapan biridir. işte askeri lojmanlarda oturuyoz, 2 hafta sonra çıkmak zorundayız evden en geç. bi yerde bi ev satın aldık ve annem o evi döşemeye çalışıyo. hep bi sorun çıkıyo şimdi de kombinin takılcağı dolap uyuuşmuyo. annem bunu çok büyüttü, ben bunu nasıl yapçam vakit kalmadı vs... diyoki bana sen niye yapmıyosun olm kocaman çocuksun git marangoz mermerci bul yaptır diyo kafamı şişirdi kaç gündür böyle ama ben hiç bşi bilmiom nerden bulcam da getirtçem. şimdi de evin telefonu bozuldu onu tamir etmemi istiyo sanki mühendisim. her fırsatta beni aşağılıyo napçam Allahım bana yardım et!!!

• Benim annemde şu an ayağından hasta. hasta olması bişey değil ama ilaç içmiyor birgün alıyor ertesi günü bu bana dokundu diyor ve atıyor sinirleride bozuldu 1.5 aydır böyle napıcam bilmiyorum.Bende kafayı yedim hem geçmiyor diye üzülüyorum hemde ilaç içmeden nasıl geçecek diye düşünüyorum.
  • marangoz bulmak çok zor olmasa gerek.yani marangoz bulmakla bilginin ne alakası var çözemedim.telofon tamiri yapanlarda mühendis deil en azından dene yapamadım anne de.sende bence annene kafayı yedirtirsin
  • Benimde annemle aram bozuktu tatile gitti 4 gündür adam akıllı bişe yiyemiyorum Dostlar annenizle iyi geçinin :D
  • Başınız sağolsun ilk önce.Yaw bu işleri anlamak gerekmiyo ki gidersin bi marangoza anlatırsın böle böle adamı eve götürürsün adam yapar parayı verirsin gider.
  • Erkek adamsın git yap... Marangozcu mermerci bulmak icin o işlerden anlamak gerekmez..
    Bizimde ev içi duvarlar ytong olacakti cok mu anliyordum ytongtan 4 sene evvel ustalari getirttim yaptirdim
    Annen usta arayacak degil ya, sana soyluyor yap iste.. Of deme anneye, bir dedigini iki yapma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eelysa

marangoz bulmak çok zor olmasa gerek.yani marangoz bulmakla bilginin ne alakası var çözemedim.telofon tamiri yapanlarda mühendis deil en azından dene yapamadım anne de.sende bence annene kafayı yedirtirsin

bi tek marangoz değil mermerci demirci de lazım hepsini toplayıp getirtçemmi? nerde var hiç bilmiom, taşıncağımız yerin yabancısıyım... telefonun pil takma yerindeki teller kopmuş olnları yapmak da zor, en iyisi gidip yeni telefon almak, teknosada araştırdım 10ytl ye var bi tane. neyse şimdi kardeşimle yüzmeye gittiler en azından kafamı dinletçem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Benimde annemle aram bozuktu tatile gitti 4 gündür adam akıllı bişe yiyemiyorum Dostlar annenizle iyi geçinin :D

• Marangoz bulmak çok zor olmasa gerek,telefon tamir etmekde de bişey yok bence sen annenin sana sorumluluklar yüklemesine sinirleniyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

şimdi size durumu açıklayım, babam 1yıl önce öldü, ailede annem ben 20yşndaki abim(yatılı okuyo) ve 8 yaşındaki kardeşim var ben 17 yaşındayım. Annem her şeyi sorun yapan biridir. işte askeri lojmanlarda oturuyoz, 2 hafta sonra çıkmak zorundayız evden en geç. bi yerde bi ev satın aldık ve annem o evi döşemeye çalışıyo. hep bi sorun çıkıyo şimdi de kombinin takılcağı dolap uyuuşmuyo. annem bunu çok büyüttü, ben bunu nasıl yapçam vakit kalmadı vs... diyoki bana sen niye yapmıyosun olm kocaman çocuksun git marangoz mermerci bul yaptır diyo kafamı şişirdi kaç gündür böyle ama ben hiç bşi bilmiom nerden bulcam da getirtçem. şimdi de evin telefonu bozuldu onu tamir etmemi istiyo sanki mühendisim. her fırsatta beni aşağılıyo napçam Allahım bana yardım et!!!

Nerde oturacaksınız bilmiyorum ama bakkala veya sorabileceğin yer olarak emlakçılara sorabilirsin.
    Telefon için çok fazla dert etme bir elektrikçi çağır.Dükkanların birine git adresi ver gelsin kabloyuda kontrol ederler yaptırırsın.
    Bazı erkekler kendini yetiştirme ile alakalı olarak ellerinden geleni yaparlar.
    Onun için annen bu kadar sana yükleniyor.

• Babanın mezarda kemıklerı sızlayacak Babanın gozunu arkada kalmasın bilgisayarın başından bıraz o rahat yerlerını kaldırda erkek olduğunu hatırla
  • Telefonun Devreleri bozulmuş olamaz 1-2 yerine temassızlık veya kısa devre vardır aç bak kabloları takip et olmadı annene sor kırmızımı mavimi kes birini telefon patlamış vs dersin annene.Ayrıca marangoz mermerci vs. Şehir merkezine in kesin bulursun tabi istanbulda oturuyorsan kartal ve ümraniye taraflarında bulabilirsin mermerci.Ayrıca internetin var google kullan hocam
  • istanbulun küçükbakkalköy semtine taşıncaz, bi ton akraba var onlar şak diye yapçaklar ama bana taktı annem
  • Valla annen doğru demiş açıkcası .

Annene iş yaptırmaman lazım bir işin ucundan tut.
    Çık gez çarşıya araştır marangozculardan fiyat al en uygunu nereyedeyse yaptır yavaş yavaş piyasayı kavrarsın.

Hiç olmadı yaz şehrini felen buradan mutlaka yardım edenler çıkar .
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradle654 -- 18 Haziran 2008; 12:28:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

Babanın mezarda kemıklerı sızlayacak Babanın gozunu arkada kalmasın bilgisayarın başından bıraz o rahat yerlerını kaldırda erkek olduğunu hatırla

evin en büyük erkeği abim, haftasonu gelince yapsın hem araba kullanmasını da biliyo, alıp götürür mermerciyi marangozu bilmemneyi
  • walla telefonu yaparım da marangozu hiç yapamam, eğer yapmamı istiyosa annem gelsin anlatsın durumu, daha bana sadece "kombinin dolabı olmamış, değişçekmiş, mermerden delik açılcakmış" dedi, ben sadece bu lafla nerden bileyim dolap nasıl olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

şimdi size durumu açıklayım, babam 1yıl önce öldü, ailede annem ben 20yşndaki abim(yatılı okuyo) ve 8 yaşındaki kardeşim var ben 17 yaşındayım. Annem her şeyi sorun yapan biridir. işte askeri lojmanlarda oturuyoz, 2 hafta sonra çıkmak zorundayız evden en geç. bi yerde bi ev satın aldık ve annem o evi döşemeye çalışıyo. hep bi sorun çıkıyo şimdi de kombinin takılcağı dolap uyuuşmuyo. annem bunu çok büyüttü, ben bunu nasıl yapçam vakit kalmadı vs... diyoki bana sen niye yapmıyosun olm kocaman çocuksun git marangoz mermerci bul yaptır diyo kafamı şişirdi kaç gündür böyle ama ben hiç bşi bilmiom nerden bulcam da getirtçem. şimdi de evin telefonu bozuldu onu tamir etmemi istiyo sanki mühendisim. her fırsatta beni aşağılıyo napçam Allahım bana yardım et!!!

Başın sağolsun babanı kaybetmişsin ama elindekinin kıymetini bil, ne kadar kızarsa kızsın annendir bunlar aslında ufak tefek şeyler böyle şeyler için sakın kırma annenin gönlünü, sonra çok ağlarsın demedi deme. . .

İş mevzusuna gelince, uğraş bişeyler yapmaya çabala yolunu bulursun, daha önce hiç bu işlerle ilgilenmediğini kendin de söylüyorsun e bi yerden başlamak lazım. hiç biyerden bulamasan DH de "Kombi dolabını nerde büyüttürürüm" diye konu aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surpriser -- 18 Haziran 2008; 12:28:35 >

• Bence annende de sende de suç var... ama sen biraz kaçıyosun gibi geliyo sorumluluktan... baban vefat etmiş bu yüzden evin erkeği sensin bu gibi işlerle sen ilgileniceksin artık kendini alıştırsan iyi olur... artık çocuk değilsin... ev işi ,sorumluluklar vs... bunlardan kaçamazsın artık.. öyle bi lüksün yok ..
  • Artık buyumuşsun hiç bişey bılmıyorsan git bir bilene sor yardımcı olsun sana annenede karşı çıkma sakın ne dıyorsa tamam de yapmasan bile.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.