Şimdi Ara

Annem bana kafayı yedirtçek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evin erkeği ben den daha çok abim olması lazım, 20 yaşına gelmiş, araba kullanmayı biliyo, ben ise üniversiteye hazırlanan 17 yaşında biriyim, derslerimle mi ilgileneyim onla mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosekuu

evin erkeği ben den daha çok abim olması lazım, 20 yaşına gelmiş, araba kullanmayı biliyo, ben ise üniversiteye hazırlanan 17 yaşında biriyim, derslerimle mi ilgileneyim onla mı

İyide abin yokken evin erkeği sensin ve şu an abin evde olmadığına göre
  • quote:

evin erkeği ben den daha çok abim olması lazım, 20 yaşına gelmiş, araba kullanmayı biliyo, ben ise üniversiteye hazırlanan 17 yaşında biriyim, derslerimle mi ilgileneyim onla mı

Herşeyin zamanı vardı çalışmanında eylencenınde burda forumda takılacak kadar vakdın varsa o işlerede 1 2 saatini verebılırsın bence sadece sorumsuzsun ve bunları yapmak zor gelıyor sana.
  • Kbk ye mi geliyorsun.

Bekleriz aramıza dostum

Bende kbkliyim.
  • ayıp baban vefat etmiş abin evden uzak.annenin yakınında güvenebileceği tek kişi sen kalmışsın destek olman gerekirken...
  • marangozu taşınacağınız yerdeki kapıcaya sor veya oradaki esnafa sor çok fazla zor değil gerçekten 3-5 dükkana gir selam aleyüm abi deyip konuya gir buralarda bildiğiniz tanıdığınız marangoz varmı mermerci falan kombinin dolabı uymamış biraz ahşap işi birazda mermer işi var demen yeterli.
    telefonculara elektrikçilere hırdavatçılara sorabilirsin.
    telefon işini elektrikçi halleder.10 liraya telefon bulduysan tamir yerine onuda alabilirsin.
  • babanı erken kaybetmişsin.bu da hayatın sorumluluğunu daha erken almana sebep olabilir.bence fazla kafanda büyütme yapabileceğin şeyleri yap fazlasını oluruna bırak.abin olması da büyük şans.ondan yardım iste beraber halledin.annenin de sana anlayış göstermesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matters -- 18 Haziran 2008; 13:39:41 >
  • ikisindede hata var annendede var sendede bir düşünse o kombi dolabı olmamışta senide alır beraber gidin bir maragozcuya yada mermeciye söyle böyle durum var ne zaman yapabilirsiniz vs.. durumu izah edersiniz onlarda gelir yaparlar aslında senin gitmen gerekirdi.. neyse telefona gelince yapmasını bilmiyorsan ya elektrikçiye götüreceksin yada telefoncuya söyle böyle dersin yaparlar anlaşılmayacak durum yok böyle diyelim bir mobilyada sorun var anlaşılmayacak birşey değil o iş ile ilgilenen birisi ile konuşursan sorun hal olur.
  • hadi o işlerden anlamıyorsun da konuşmayı da mı becermiyorsun?Biraz gez, etraftaki esnaflardan sor marangoz yerlerini falan öğren, dilsiz de değilsen derdini anlatırsın, marangozu eve getirir çözersin. Telefon konusunda da biraz abartılı bir durum var sanki... Dünyada sana en iyi davranacak, senin en iyi olmanı isteyecek tek insan annendir. O kadar zor durumda olmamıza rağmen okulu uzattığımı söylediğimde annem sadece canın sağolsun kuzum dedi. canım annem..
  • Tesisatçı cağır cık sokaga sor bakkala cakala.Adam gelsin baksın yıkma dokme isi varsa oda yapar yapamazsa tanıdıgı vardır onun ona yaptırır .
  • Bir eğitim bilimci olarak öncelikle annenin her dediğini yap ve iyi bir evlat yetiştirdiğini düşünsün.

Daha sonra zaten annenin sana karşı davranışlarının değiştiğini göreceksin. Ayrıca baban yokmuş (başın sağolsun) o zaman annenin değerini daha çok bilmen lazım bence anneni üzmemeye çalış
  • Senin yaşındayken, sabah dersaneye gider, ögleden sonrada yeni aldığımız eve gidip ustaların yapmadığı eksik bıraktıgı yerleri tamamlardım. Olmayan yerleri ustalara yaptırtırdım. Evin mutfak banya vs. gibi işlerinide annemi alır gidip dolaşır uygun fiyatlısını bulur ve yaptırtırdım. Yapacaksın tabi, gidi annenmi dolaşacak marangozcuları. Hele abine diyecek birşey bulamıyorum. İyibir sorumluluk bilinci yüklemek lazım.

Sonra böyleleri üniversiteye gidiyor ögrenci evine çıkıyor, evi pislik götürüyor. Odasının lambası patlasa değiştiremeyen, basit bir priz değiştirme olayı için elektirikçi çagıran, onu geçtim duvara çivi bile çakamayanlar var. Patetes soyamayıp, sucuklu yumurtanın once yumurtasını kıran sonra sucugunu atanlarmı dersiniz. Allahtan dedem ve babam vakti zamanında bu işleri ögrettide ev işlerinde sorun yaşamadan kendi işimi kendim gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 18 Haziran 2008; 16:33:29 >
  • şu an annem yanımda olsun ayaklarını öperim,tam 2 yıl oldu görmeyeli
  • Ben 16 yaşında sanayide çalışıyordum aynı zamanda okuyordum.Bunlar mazeret değil.Okulu bahane etmene gerek yok.Sorarsın mahallenin muhtarına bunları nerde bulabilirim diye bulursun hepsini teker teker ne annen kafanı şişirir nede sen kafayı yersin.Mahallenin muhtarını bile bulamam diyorsan market felan vardır orada heralde ona sor mahallenin muhtarını.Hiç birşey çözümsüz değildir.Marangozcu mermerci demirci buldunmu gelir yaptırırsın ederini tutarını öğrenirsin nedir ne değildir herşeyi öğrenirsin bir dahakine cahil kalmazsın öyle öyle öğreneceksin.Bence sorunu kendinde aramalısın.Annen haklı.
  • tamam ben annemin değerini çok iyi biliyorum, haklısınız biraz sorumluluk almayı sevmiyorum ama bu sadece bu haftalarda geçerli, yani okul yeni bitmiş üstümden büyük bi yük geçmiş dinlenmek istiyorum zaten öss de geliyor, tembel birisi de değilimdir. ama taşıncağımız ev şimdi oturduğumuz yere çok uzak, 2-3 otobüs değiştirmem gerekiyor ve 1-2 saatte gidiliyor, hele trafik olursa 4-5 saati buluyor. abim haftasonu okuldan geliyor, bi işin ucundan tutmuyor, bahanesi ise bütün hafta okulda ders yapması. zatene vin kızı gibiyim yemeklere ben bakıom,
    sofrayı ben kurup kaldırıom, salata yapıyorum, markete gidiyorum, kardeşimi akşam vakti parktan alıyorum, şu sıralar namaz kılmasını öreniyorum. neyse ben kendim halledecem, hepinize çok tşk ederim GERÇEKTEN
  • Ben senin yaşındayken sırtamda kilim satardım, sonra gider bobin sarardım... yardım et kadına erkeksin sen elin ayağın yokmu beynin yokmu git araştır bul yap hallet hepsinde de pazarlık et bedenine top deymez kalk pc başından kalk
  • şimdi bşi dicem bir çok düşmanım olcak o yüzden yanlış anlamayın
    bana "ben senin yaşındayken inşaatta çalışıyodum" gibi sözler demeyin çünkü bunlar beni etkilemiyor artık
  • quote:

şimdi bşi dicem bir çok düşmanım olcak o yüzden yanlış anlamayın
    bana "ben senin yaşındayken inşaatta çalışıyodum" gibi sözler demeyin çünkü bunlar beni etkilemiyor artık

İyi işte etkilen gözünün önüne bak yaşadıklarını yaşamaman için söylüyor insanlar sana
  • merak etmeyin ben annemi bilirim 1 gün sonra siniri geçer, ondan sonra da işler yoluna girer

ANNEMİ ÇOK SEVİYOOĞMMMMMMMMMMMMMMMM
  • çocuğu ezmeyin bakam, yapar o evin erkekliğini, zamanla toyluğu atar üstünden, annenle de iyi geçin bi dediğini iki etme...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.