Şimdi Ara

*KAFEDEN GB ALCAM AMA NAPCAM ?*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar soyuldum ve giden itemler: +7 İB , 5 parça +7 chitin set , kekuri ring , rogue 62 kağdı , 21gb

bu tüm itemleri elimle kastım yani parayla almadım

şu an gene kendi paramı yaptım lobo pendant +7 fp set...

ama az item alcam kafe den 500 750 kuruşa 1gb ama neye dikkat etmeliyim ?

keylogger olup olmadını veya başka bi yöntemle beni nasıl soyarlar ?

bunun önlemini nasıl alabilirim?

eskiden karşıydım ama artık yeter herkez bana ezik diyor soyuldum diye lvl 61 rogue mi arkadaşa verdim

başka char açtım warrior 1 haftada +52 oldu haftaya +57 yapmaya çalışcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tur4N -- 29 Nisan 2007; 9:49:14 >

• yeni char aç kendine git cafeden yeni charına al gb yi sonra letterla asıl charına yolla. Temiz işş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ITauroSI

yeni char aç kendine git cafeden yeni charına al gb yi sonra letterla asıl charına yolla. Temiz işş

saol doğru diyon
  • Evet Bencede , Yeni Char Aç Koysunlar Gb'leri , Hemen Git Asıl Nerden Oynuosan Hemen At Gbleri kendine , Bikere Başıma Gelmişti.. Yeni Char Açtım Gittim Eve Ordan Yollıcam , Baktım Çalmışlar Gb'leri , Gittik Arkadaşlar ile Benzettik Kafe Sahibini... Resmen s.....k onu.. Burnu Kanadı
  • PARANI L DEN YOLLATTIR KAFEDE SAKIN LOGIN OLMA yada eve git orda versinler cafe yakınsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLL_of_BLooDY

Evet Bencede , Yeni Char Aç Koysunlar Gb'leri , Hemen Git Asıl Nerden Oynuosan Hemen At Gbleri kendine , Bikere Başıma Gelmişti.. Yeni Char Açtım Gittim Eve Ordan Yollıcam , Baktım Çalmışlar Gb'leri , Gittik Arkadaşlar ile Benzettik Kafe Sahibini... Resmen s.....k onu.. Burnu Kanadı

nasıl oldu o iş

daha yeni gb alıyorsun direk çalınıyo

• orda yeni car aç parayı al letterle kendine yolla baska türlü alma ne olur ne olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tur4N

quote:

Evet Bencede , Yeni Char Aç Koysunlar Gb'leri , Hemen Git Asıl Nerden Oynuosan Hemen At Gbleri kendine , Bikere Başıma Gelmişti.. Yeni Char Açtım Gittim Eve Ordan Yollıcam , Baktım Çalmışlar Gb'leri , Gittik Arkadaşlar ile Benzettik Kafe Sahibini... Resmen s.....k onu.. Burnu Kanadı

nasıl oldu o iş

ya şimdi kafeden Gb aldım tmm mı .. ama yeni çara koydum. asıl char değerli , eve gidip atıcam asıl chara , Bunlar Keylogger ile yeni Charın Şifreyi Almışlar.. Gönderdiği Gbleri çalmışlar.. gittik baktık yok.. arkla gitttik gerisi tekme tokat işte

• quote:

Orjinalden alıntı: ITauroSI

yeni char aç kendine git cafeden yeni charına al gb yi sonra letterla asıl charına yolla. Temiz işş
    +1907 temiz iş olur
  • yalnız orda yolla demin bi arkın dedgi gibi eve gidene kadar alabilriler millet neler yapıyor bu oyun icin orda ac charıı presi olsunki kolay girisn sonra ordada yolla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tur4N

quote:

nasıl oldu o iş

ya şimdi kafeden Gb aldım tmm mı .. ama yeni çara koydum. asıl char değerli , eve gidip atıcam asıl chara , Bunlar Keylogger ile yeni Charın Şifreyi Almışlar.. Gönderdiği Gbleri çalmışlar.. gittik baktık yok.. arkla gitttik gerisi tekme tokat işte

akıllı insan.yeni charla aldığın gb leri neden Letterla asıl chara cafede yollamadın

• hepsini alcak para nerden
  • Bence aç yeni bi char ona aktar gb leri sonra eve gelince letterla kendine at yavaş yavaş eğer 2 bilg. varsa zaten direk atarsın
  • evet öyle yapcam

herkeze teşekkür ederim

bu arda 1gb kaç eder

500 kuruş diye duymuştum
  • nerden alıyorsun gb yi :D
  • kardes bence gb falan alma bizde yaklasık 150 ggb para var ama oyunda artık paranın degeri kalmadı birisine sordugun zaman itemi kaca satıosun die adam direk item lazım diyor para deil
  • boşuna alma gb yine soyulucan seni soyan bi daha bırakmaz
  • Hocam gb alıcaksan en temizi olan güvenilir cafeden alıcaksın...
    Güvenilir cafeden kasıt yetkili bayii...
    Ben 50 gb almıştım charlarım ban yemişti itemlerde gitmişti...
    Ankara chatlak cafeden aldım adamlar yetkili premıum ve kesn satıcısı...
    Ben asıl charımlan biri ile gb yi aldım...
    Hiç keyloggermiş felan durumu olmadı çok temiz adamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.