Şimdi Ara

Kafeste kuş beslemek doğru mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Alttakini dogaya salsan ilk gördüğü kediye babacık der sonra yem olur.
    Bunları evde beslersek korumuş kollamış oluyoruz
    Üretiminin tamamen yasaklanması lazım anca.
    Gidip petshoptan satın alınca da talep oluşturmuş oluyorsun gerçi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Alttaki kuş doğada milyonlaca yıl varlığını sürdürmüş. Bu kuşlar milyonlarca yıl doğada kendini korumuşsa insanların kafeslerine ihtiyaçları yoktur. Önce araştır.

• biz evdeki kuşları çıkartıyoruz yorulunca kendileri giriyorlar zaten kafese öyle hep dışarıda da uçmuyorlar biraz uçup konuyorlar. Çok uçmaları yorulmalarından dolayı çok sağlıklı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuşları kafeste beslemek çok büyük zalimlik vicdanen kabüllenemediğim ret ettiğim bir durum hayvanlara yapılan her türlü işkencenin karşısındayım bu tür ticaretin içinde olan insan müsveddeleri ile en ufak bir alışverişim münasebetim zaten olmaz islah olmaları dileğiyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Tanrı kuşları sevdi, ağaçları yarattı. İnsan kuşları sevdi, kafesleri yarattı.” – Jacgues Dev

“Uçarken görüp de aşık olduğunu, sevdin diye kafese koyma.” – Ceyhun Yılmaz

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    O kuşun asıl neslinin doğada yaşadığını biliyorum zaten hocam.
    Su an herhangi bir petshoptan aldığın kusu dışarı salsan veya dogaya salsan yaşayabilecek mi?
    Fotoğrafdaki kuş anavatanında mı çekilmiş yabani bir kus yoksa kafesinden çekilmiş yapay ortamda üretilen evcil bir kuş mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim kuş uzun bir süredir kafeste yaşıyor. Arada kafesiyle beraber dışarıda gezdiriyorum ama kafesi kıracak gibi oluyor hemen eve geri getiriyorum. Ne yapabilirim bu konuda?

• Bizimki konuşan muhabbet kuşu. Çoğunlukla kafesin dışında oluyor. Kafesi açık bıraksan da bazen giriyo yem falan yiyo, salıncağında sallanıyor. Yani kafesi onun evi gibi, seviyor, anlaşılıyor.

Sırf para için hayvanları çiftleştirip cam fanuslarda tutmalarına karşıyım ama biz şahsen onun ailesiyiz. Sadece bazen rahat bırakmıyor çok ilgi istiyor yoruluyoruz diye ve gece başına bir şey gelmesin diye kafesi kapatıyoruz.

• Evdeyken uçurmuyor musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aref6 kullanıcısına yanıt

Günde 2 defa uçuruyorum. İlkinde iyi uçuyor evin içimde geziyor ama ikincisinde bilmiyom iyi gezmiyor. Yürüyor filan kanepenin kenarında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.