arkadaşlar fiyatlar düştü dolarda düşüş seviseysine girdi.Ama karasızım amd pentium arasında 15 adet bilgisayar alınacak .Ekran konusunda da kararsızım lcd ekran cok para crt ucuz ama değişim yapmak gerekiyor.Bütce 1 milyar göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden teşekkürler.
1- monitor çok kaliteli 8ms tepki süreli 17 '' lcd eger bunun yerine CRT FLAT tercih edersen mesela 17 '' SAMSUNG 793S SİYAH (200ytl) ozaman toplam fiyat 1026 ytl oluyor
2-ekran kartı ortasınıf bir PCI-E model bence orta sınıfın ideali
cafe pc'lerinin tümünde cd-rom kullanılmayabilir ben bir arkadaşımdan biliyorum (bir kaç cafe tanıdığım da var böyle) belki oradan arttırılan para ile vga daha iyi bir şey yapılabilir
cafe pc'lerinin tümünde cd-rom kullanılmayabilir ben bir arkadaşımdan biliyorum (bir kaç cafe tanıdığım da var böyle) belki oradan arttırılan para ile vga daha iyi bir şey yapılabilir
TRQX'e katılıyorum. bak nickini doğru yazdım
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
Dediğin doğru hatta web cam içinde aynı durum geçerli yarısına web cam koysan yeter. Bir kısmına oyuna yatkın yapıp 1024 ram koyabilirsin. Yani internet ve oyun pc si şeklinde iki tip olsa daha iyi sistemler yapabilirsin
cdrom ve floppy çıkarılırsa elde 40$ daha olur o zaman 1300 yerine powercolor 1600pro alınır 120$'a