Şimdi Ara

kağıttan scanerla word a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kağıttan scanerla word a dosya atmak istiyorum. Tam hatırlamıyorum ama oci programları mı deniyordu o tarz programlara..???
    program ismi bilen arkadaş varsa yardım edebilir mi.??

• ocr programı abbyy finereader heralde linktede o vardır başka bilmiyorum ben
  • Optical Character Recognation=OCR
    Sözde %99 sonuç veren bu programlar aslında göründüğü gibi keskin sonuçlar vermiyor.
    %99 doğruluk oranıyla okutulmuş bir sayfa text'i düzenlemek için nerden baksan yine 5-10 dakika (kağıt ve baskı kalitesi+tarayıcı ve tarama kalitesi) uğraş vermen gerekiyor.
    İyi bir dizgici standart bir sayfa menti 6-8 dk arasında hatasız yazar.
    Sen hem okutacak, hem düzelteceksin.
    Bu programların içinde bu güne Türkçe için çıkan en iyi program Recognita Plus olmuştur.
    Bir Macaristan şirketi tarafından hazırlanan program 5.0 versiyona kadar üretilmiş ve ülkemize Catz tarafından getirilmişdir. Ayrıca en iyi sonucu almak için bu güne dek HP ScanJet IIP (AccuPage özellikli) (siyah/beyaz) scanner test sonuçlarında ön plana çıkmıştı.
    Bu işi profesyonel olarak yaptığım için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki 10 parmak bilmeyen birinin kullanacağı tipte bir program olmasına rağmen biz 5 kişilik ekiple günde 1000 sayfa çıkarmıştık. Lakin günümüz programları ile ve 100-200 sayfa arası ancak ilerleyebiliyorsun. %99.50 altındaki doğruluk oranları seni memnun etmeyecektir.
    TextBridge ve FineReader programlarının değişik versiyonlarını internet üzerinde bulabilirsin.

quote:

http://www.inndir.com/program.php?id=7664

• fine reader tarattığın kağıdın kalitesine göre oldukça iyi iş yapıyor 7.0 versiyonunu kullanmanı tavsiye ederim
  • Fine reader ama türkçe karekterler için tr pach'i yüklemelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.