Şimdi Ara

kahroluyorum beyler muhabbet kuşundan anlayan gelsin EDIT : iyileşti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üzüldüm hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekerli su yapıp içir kuşa. (Şekeri bol koy) Enerjisini toplar kendine gelir biraz. Benim kuş hasta olur gibi olduğunda hep oyle yapıyorum hiç bir şeyi kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

Üzüldüm hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

@vetenes

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için...
  • Ben öyle yapardım kuşum varken, çöp poşetini kafese geçirin 2-3 kat üşüme o zaman.yle binin otobüse.

• Wüste kullanıcısına yanıt
    O sorunu hallettik hocam, teşekkürler yinede
  • ne gelirse Allahtan gelir şifa versin.
    Dostum seni üzmek istemem ama arasıra canlanmasının sebebi seni üzgün görüyorsan neşelen diye yapıyor benim kuşum ölmeden 1 saat önce bana öpücük atıp cicikuş diyordu ama hasta olduğunu biliyordum ve içim acıyordu 2 ay kendime gelemedim allahtan diğer çift kuşum yavru verdi kafa dağıttım şimdi 45 kuşum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASLANLARrrrr

ne gelirse Allahtan gelir şifa versin.
    Dostum seni üzmek istemem ama arasıra canlanmasının sebebi seni üzgün görüyorsan neşelen diye yapıyor benim kuşum ölmeden 1 saat önce bana öpücük atıp cicikuş diyordu ama hasta olduğunu biliyordum ve içim acıyordu 2 ay kendime gelemedim allahtan diğer çift kuşum yavru verdi kafa dağıttım şimdi 45 kuşum var

Geçmiş olsun hocam.Merak ettiğim bir şey var, o kadar kuşu nereye sığdırdınız?

• suyundan vitamini eksik etmeyin. soğuk yerlere konmasına izin vermeyin. cereyana maruz bırakmayın. bünyesi toparlarsa düzelir.
  • Acıların en büyüklerinden birisidir.Üzülürsün ağlarsın sanki insan gibi.Hatta insanlardan çok daha koyar.Hayatın boş olduğunu bira daha anlarsın.

Bazı geceler sabahları öttüğünde rahatsız olduğunu düşündüğünde dahada kahrolursun.boş kafese bakarsın için acır kafes ya komşuya verilir yada balkona atılır bir daha hayvan almazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

Üzüldüm hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

@vetenes

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için...

Benim mubiste hasta olduğunda gözüm hiçbirşeyi görmüyordu. kuşun usumeyecegini bilsem 5 saat bile yürürüm veterinere götürmek için. Allah yardımcınız olsun

• Wüste kullanıcısına yanıt
    sağolasın.
    25 metrekare 1 odayı kuşlara ayırdım üretici değilim belli bir kuştan sonra isimleri iyice karıştırdım artık
    ben veterinere götüremiyorum veteriner çağırıyorum çok masraflı bakması daha yavru istemiyorum erkekleri ve dişileri ayırdım :)
    çift isteyenlere duyurulur çift kuş almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASLANLARrrrr

sağolasın.
    25 metrekare 1 odayı kuşlara ayırdım üretici değilim belli bir kuştan sonra isimleri iyice karıştırdım artık
    ben veterinere götüremiyorum veteriner çağırıyorum çok masraflı bakması daha yavru istemiyorum erkekleri ve dişileri ayırdım :)
    çift isteyenlere duyurulur çift kuş almayın

Benimkiler de çiftti sonra öğrendim ki ikiside erkekmiş

• Arkadaşlar az önce bir şey farkettim. Annem kuş yemi çok döküyor diye mırın kırın ede ede bana zorla kabuksuz yem aldırmıştı. Bende farkettim ki bu kuş bu yemi değil özellikle eski yemi zorla araya taraya kafesin dibinde bulup yiyor. İnternette bir kaç kaynakta ani yem değişimleri, bayat yemler bu hastalıklara sebep olabiliyormuş diye okudum. Hemen bir koşu gittim eski yeminden aldım. Kuş adeta yemliğe saldırdı deli gibi yem yiyor 10 dakikadır hala yiyor. Acaba bu sebep olmuş olabilir mi ? Bu gibi durumlarda yapmam gereken bir şey var mı ? Teşekkürler şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

Arkadaşlar az önce bir şey farkettim. Annem kuş yemi çok döküyor diye mırın kırın ede ede bana zorla kabuksuz yem aldırmıştı. Bende farkettim ki bu kuş bu yemi değil özellikle eski yemi zorla araya taraya kafesin dibinde bulup yiyor. İnternette bir kaç kaynakta ani yem değişimleri, bayat yemler bu hastalıklara sebep olabiliyormuş diye okudum. Hemen bir koşu gittim eski yeminden aldım. Kuş adeta yemliğe saldırdı deli gibi yem yiyor 10 dakikadır hala yiyor. Acaba bu sebep olmuş olabilir mi ? Bu gibi durumlarda yapmam gereken bir şey var mı ? Teşekkürler şimdiden :)

Soğuk alginligina halsizlik üşütmeye tetra 250mg iyi gelir. Yarım kapsül suluguna dökün.sudan agzina damlatin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuş ötüyomu kardeşim nasıl oldu
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    1/4 yazıyor genelde başka yerlerde. biraz araştırdım olumlu sonuç alan çok. senin daha önce tecrüben varmıdır ?
  • fazla değişiklik yok malesef hala halsiz, bitkin
  • Benim ki 1 yaşına bile girmedi,ufak bir şey.Cicikuş demeye başladı bide garip bir kuş.Her şeyi yerinden söküyor,ıstırıyor tam troll :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemaho -- 13 Mart 2016; 19:44:58 >
  • dostum aynı olay benimde başıma geldi. ilk başlarda uyuklalar falan oluyordu. dedim bişeyi var bunun. ertesi gün baktım verdiğim meyveleri falan yememiş. dışarı çıkarttım. uçmuyo falan. dedim yürü veterinere. adam dedi kuruma hastalığı varmış . ona yakalanmış. dedi serum falan takalım. verdim vitamin vs. ne yazikki öldü. sonuç olarak kuşlara vitamini vs. eksik hiç etme. hastalandıktan sonra kurtulma olasılığı çok düşüyor. en sağlıklısı vitamini vs. sini hastalanmadan önce vermek düzenli olarak. inşallah iyileşir. geçmiş olsn
  • Allah sabır versin , 8 sene çok uzun bir süre
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.