Şimdi Ara

kahroluyorum beyler muhabbet kuşundan anlayan gelsin EDIT : iyileşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oğlum aşırı hastalandi tam 8 senedir bizimle hiç bu kadar kotu gormemistim onu. Elime aliyorum avcumun içine yatiyor kaliyor oyle beyler bildiginiz. Arabayi abime verdim malesef ki veterinere goturemiyorum. Dunden beridir surekli uyukluyor. Vitamin haslanmis patates verdim ama nafile. Yalniz soyle bir sey var arada bir canlaniyor gayet normal gozukuyor ama oldugu yere birakinca direk uyumaya devam ediyor kabarik bir şekilde. Yardim edin beyler napiyim yemin ederim kahroldum sabahtan beri elimden bir sey gelmiyor.

Edit : Oğlum iyileşti beyler iyi dilekleriniz ve her türlü yardımlarınız için teşekkürler. An itibari ile kabarma yok bol bol ötüyor ve neşesi yerinde gibi :)

etiketlediğim kişiler kuşun durumunu sordukları veya yardımcı olmak istedikleri için merak etmişlerdir diyedir. rahatsız ettiysem kusura bakmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevertouchme -- 14 Mart 2016; 22:21:37 >

• Yukarı,kuştan anlamam yardımımız dokunsun.Gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Yukarı,kuştan anlamam yardımımız dokunsun.Gecmis olsun
    Hemen bir şekilde veterinere götür
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Hemen bir şekilde veterinere götür

Alıntıları Göster
    otobüs taksiler ne işe yarıyor merak ettim
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Hocam yemin ederim imkanim olsa koşarak gotururum ama yakinlarda hiç yok, araba şart
  • Evet şimdilik aklima gelen tek çare bu baya uzak ama ne yapalım, otobusle gidene kadar donar hayvan
  • 8 yaşındaysa zaten ömrünü tamamlamak üzere

Ortalama hayatları 8-9 yıl

Yapacak fazla bir şey yok

Bendekide 7 yaşında eskisi gibi değil, gözü hep toprağa bakmaya başladı
  • Yakınlarda söğüt ağacı varsa 1 dal kopar

Ondan yerse düzelebilir,söğüt ağacı yapraklarının ağrı kesici özelliği vardır
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Her zaman mutlu yaşadığını düşünüyorum hocam. En azindan bugune kadar kafese koyup kapisini kapatmadim gun boyu benimle beraber takiliyodu bu yuzden içim rahat. Ama insan kahroluyor işte ne olursa olsun. Muhtemelen son evcil hayvanım olacak.
  • Parazit olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

8 yaşındaysa zaten ömrünü tamamlamak üzere

Ortalama hayatları 8-9 yıl

Yapacak fazla bir şey yok

Bendekide 7 yaşında eskisi gibi değil, gözü hep toprağa bakmaya başladı
    Yaşlanmış baya dostum, insan ömrünün hayvanlarla ilişkisi arasında üzücü gerçek bu. Senin ömrün onun 10 katı kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

Hocam yemin ederim imkanim olsa koşarak gotururum ama yakinlarda hiç yok, araba şart

Istanbulda isen yardimci olayim arabam var kardes
  • nevertouchme kullanıcısına yanıt
    Söğüt ağacı ile ilgili yazdığım mesajı oku
  • Hepinize çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kafesini bezle sardım gidiyoruz vet e. Bu forumu seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kafesini bezle sardım gidiyoruz vet e. Bu forumu seviyorum.

Sonuçları bekliyoruz.Umarım önemli birşey değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahriş Edici -- 11 Mart 2016; 19:59:55 >
  • Kusunuzun durumunu merak ettim. Umarim iyilesmistir..
  • Nasıl oldu kuş
  • Bizim kus 10 yil yasadi 😓
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Bizim kus 10 yil yasadi 😓
    Soğuk algınlığı teşhisi konuldu. Tedavi etmeye çalışıyoruz ancak şu ana kadar pek bir faydası olduğu söylenemez malesef ki. Umarım iler ki günlerde etkisini gösterir.
  • @vetenes
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.