Şimdi Ara

kahroluyorum beyler muhabbet kuşundan anlayan gelsin EDIT : iyileşti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nemaho

Benim ki 1 yaşına bile girmedi,ufak bir şey.Cicikuş demeye başladı bide garip bir kuş.Her şeyi yerinden söküyor,ıstırıyor tam troll :D

Hocam benim kuş da 1-2 aylık sayılır. Nasıl konuşturabilirim seninkisi gibi? Mesela sürekli tekrar ederek cicikuş, aşkım, Pıtırcık diye seviyorum ama şimdilik pek ses seda cikmiyor hayvandan :)

Bu arada konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun diyelim, umarım yakın zamanda iyileşir. Benim 1 aydır evcil hayvanım var ama çok alıştık birbirimize, ki 8 yıldır eşlik eden bir hayvan ne hissettirir bilemiyorum. Çok geçmiş olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

quote:

Orijinalden alıntı: Nemaho

Benim ki 1 yaşına bile girmedi,ufak bir şey.Cicikuş demeye başladı bide garip bir kuş.Her şeyi yerinden söküyor,ıstırıyor tam troll :D

Hocam benim kuş da 1-2 aylık sayılır. Nasıl konuşturabilirim seninkisi gibi? Mesela sürekli tekrar ederek cicikuş, aşkım, Pıtırcık diye seviyorum ama şimdilik pek ses seda cikmiyor hayvandan :)

Bu arada konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun diyelim, umarım yakın zamanda iyileşir. Benim 1 aydır evcil hayvanım var ama çok alıştık birbirimize, ki 8 yıldır eşlik eden bir hayvan ne hissettirir bilemiyorum. Çok geçmiş olsun...

2 hafta önce ötüşü değişmeye başlamıştı sanki konuşuyormuş gibiydi.1 hafta öncede elimdeyken cicikuş dedi sonra kafasına göre konuşmaya başladı.

Bu arada evet arada yanına gidip konuştum boş zaman buldukça

• quote:

Orijinalden alıntı: nevertouchme

1/4 yazıyor genelde başka yerlerde. biraz araştırdım olumlu sonuç alan çok. senin daha önce tecrüben varmıdır ?

Çok faydasını gördüm kuşlarımda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Muhabbet kuşlarında soğuk algınlığı en istenmeyen şeydir. Hele yaşı büyük olduğu için işiniz zor.

Yapmanız gereken sıcak bir ortamda besleyici bir mama hazırlayarak ( bebe bisküvisi, havuç, yumurta ve bal gibi malzemeler ile ) vitamin ve antibiyotik desteği yapmanız. İlaç tercihi ve dozunu bulunduğunuz yerdeki veteriner hekim aracılığı ile yapıp mama işini ihmal etmeyiniz.

• edit;

ilk mesaj.
  • ilk mesaj
  • İyileştiğine sevindim hocam.

• quote:

edit;

ilk mesaj.

Hocam estağfurullah, iyi haberler verdiniz mutlu ettiniz.

• Insallah bu kucuk ama kalpleri bizim kocaman sevgimizle dolu dostlarimiz hic hastalanmasin, erkenden bizi birakmasin..Cok gecmis olsun@nevertouchme

• quote:

edit;

ilk mesaj.

kardeşim çok sevindim iyileştiğine
  • quote:

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kafesini bezle sardım gidiyoruz vet e. Bu forumu seviyorum.

Adam yaşlanmış pili bitiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.