Şimdi Ara

Kahvaltı hazırladım *SSli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi o bardak ne bi git ya bide viski içmişin ayıp ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

iyi birşey yapmış gibi hava atarak viski içtim filan yazmış. Sen insanlara akıl fikir ver Allahım

Sanane isteyen istediğini yapar. Adam evinde oturmuş dizi izlerken viskisini içmiş. Sana mı dert şimdi bu?

isteyen istedğini yapar. ben ona bişey demedim zaten okuma özürlü arkadaşım. Burda bir sürü liseli var kötü örnek oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

iyi birşey yapmış gibi hava atarak viski içtim filan yazmış. Sen insanlara akıl fikir ver Allahım

Sanane isteyen istediğini yapar. Adam evinde oturmuş dizi izlerken viskisini içmiş. Sana mı dert şimdi bu?

isteyen istedğini yapar. ben ona bişey demedim zaten okuma özürlü arkadaşım. Burda bir sürü liseli var kötü örnek oluyor.

Burada bir sürü ilkokulluda var o zaman ona göre paylaşım yapalım. Filmlerde çıkmadan önce bunları liseliler izleyecek diye ona göre film çıksın, tv lerde her kanalda içki içiliyor, o zaman onlar da liseliler izleyecek diye ona göre yayın yapsın. Sahil kenarında kafede biramı yudumlarken geçen liseliler görecek diye saklanarak içeyim. Dediğin resmen bu. Hey Allahım ya. Aileleri eğitemiyorsa bize mi dert? Çevremdeki herkes sigara içiyor ama ailemden aldığım eğitim sayesinde ağzımı bile sürmedim şimdi istesem içerim kimseninde karışmaya hakkı yok ama zararlı olduğunun bilincindeyim. Bu iş ailede ve insanın kendisinde bitiyor biraz. Neyse adamın konusunu baltalamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 2 Şubat 2012; 12:42:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burada bir sürü ilkokulluda var o zaman ona göre paylaşım yapalım. Filmlerde çıkmadan önce bunları liseliler izleyecek diye ona göre film çıksın, tv lerde her kanalda içki içiliyor, o zaman onlar da liseliler izleyecek diye ona göre yayın yapsın. Sahil kenarında kafede biramı yudumlarken geçen liseliler görecek diye saklanarak içeyim. Dediğin resmen bu. Hey Allahım ya. Aileleri eğitemiyorsa bize mi dert? Çevremdeki herkes sigara içiyor ama ailemden aldığım eğitim sayesinde ağzımı bile sürmedim. Bu iş ailede ve insanın kendisinde bitiyor biraz.

hmm ok

• biz ataist bir toplum yetiştirmek istemiyoruz sen istersin ama
  • Düşünüyorum ben viski içsem, veya herhangi başka bişey içsem bunun fotoğrafını görmemiş gibi tutar foruma atar mıyım diye? Yok, yapmam heralde.

Ben yapmam sen yapabilirsin. Saygım var görmemiş olabilirsin. Yanlış düşünüyor da olabilirim belki, ama böyle yani ortak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

biz ataist bir toplum yetiştirmek istemiyoruz sen istersin ama

At"a"ist istemiyorsun peki de bana "taist" ne demek onu bir açıklar mısın?
  • hocam o beyaz şeyler ne öyle kaşarmı aynı yemeğin üstüne sanki biri yapmış
  • quote:

• quote:

quote:

Burada bir sürü ilkokulluda var o zaman ona göre paylaşım yapalım. Filmlerde çıkmadan önce bunları liseliler izleyecek diye ona göre film çıksın, tv lerde her kanalda içki içiliyor, o zaman onlar da liseliler izleyecek diye ona göre yayın yapsın. Sahil kenarında kafede biramı yudumlarken geçen liseliler görecek diye saklanarak içeyim. Dediğin resmen bu. Hey Allahım ya. Aileleri eğitemiyorsa bize mi dert? Çevremdeki herkes sigara içiyor ama ailemden aldığım eğitim sayesinde ağzımı bile sürmedim. Bu iş ailede ve insanın kendisinde bitiyor biraz.

hmm ok

cevap veremeyince hmm ok.

• acınacak haldesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Düşünüyorum ben viski içsem, veya herhangi başka bişey içsem bunun fotoğrafını görmemiş gibi tutar foruma atar mıyım diye? Yok, yapmam heralde.

Ben yapmam sen yapabilirsin. Saygım var görmemiş olabilirsin. Yanlış düşünüyor da olabilirim belki, ama böyle yani ortak.

açıkcası viskinin bu kadar polemik yaratacağını tahmin edemedim,ciddiyim.

gereksiz abarttınız la bence,odak nokta kahvaltı olmalıydı.
  • yumurtayı ilk resimde pizza zannettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarping

quote:

Adam ironi yapmış. Başbakanın bir sözü vardı dindar bir gençlik yetiştirmek istiyoruz ateist bir gençlik mi yetiştirelim diye.

Bu arada o yaptığın yumurta tam olmamış. Keserken üzerindeki malzemeler düşer. Onun için yumurtayı çırparken malzemeleri üzerine koyacaksın ya da yumurtayı çırptıktan sonra tavaya dökerken malzemeleri hemen koymaya başlayacaksın. Çok yaptım ben öyle tadı çok güzel oluyor. Üzerine seviyorsan kimyon karabiber filan dökünce de çok daha güzel oluyor

• gençler sakin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Şeyler

quote:

quote:

hmm ok

yazmışta yazmış okumadım bile. ayrıca sanada bir hmm ok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarping

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Düşünüyorum ben viski içsem, veya herhangi başka bişey içsem bunun fotoğrafını görmemiş gibi tutar foruma atar mıyım diye? Yok, yapmam heralde.

açıkcası viskinin bu kadar polemik yaratacağını tahmin edemedim,ciddiyim.

gereksiz abarttınız la bence,odak nokta kahvaltı olmalıydı.

O konuda hakkını vereyim, döktürmüşsün çok güzel görünüyor.
  • Fağkir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kötü Şeyler

quote:

quote:

hmm ok

yazmışta yazmış okumadım bile. ayrıca sanada bir hmm ok.

tamam uzatmayin

• o bardakta viski mi içilir sen bide ağzına kadar doldurmuşundur onu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.