Şimdi Ara

Kahvaltı hazırladım *SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün sabahladım saat 12.30gibi evden çıkmam gerekiyodu hiç yatmadım ben de.akşam güzel bi viski keyfi yaptım şimdi de çok güzel bi kahvaltı hazırladım kendime,keyfim yerinde lan

buyrun bunlarda SSler

çay da demledim mis gibi

buda akşamdan bi fotoğraf

hell on wheels diye bi diziye başladım sürekli viski içiyolardı canım çekti açtım viskiyi onlar içtikçe ben de içtim onlar içtikçe ben de içtim bitirdim diziyi bir gecede

• quote:

Orijinalden alıntı: sarping

bugün sabahladım saat 12.30gibi evden çıkmam gerekiyodu hiç yatmadım ben de.akşam güzel bi viski keyfi yaptım şimdi de çok güzel bi kahvaltı hazırladım kendime,keyfim yerinde lan

buyrun bunlarda SSler

çay da demledim mis gibi

buda akşamdan bi fotoğraf

hell on wheels diye bi diziye başladım sürekli viski içiyolardı canım çekti açtım viskiyi onlar içtikçe ben de içtim onlar içtikçe ben de içtim bitirdim diziyi bir gecede
    iyi birşey yapmış gibi hava atarak viski içtim filan yazmış. Sen insanlara akıl fikir ver Allahım

• bu pişirdğin şey ne ki hem viski içmeye utanmıyomusun pis kefere
  • afiyet olsun, bi şişe jack im var onu da ben açayım bari bu akşam canım çekti
  • Haram mal giren evin bereketi olmaz

Sen sen ol haram maldan uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

iyi birşey yapmış gibi hava atarak viski içtim filan yazmış. Sen insanlara akıl fikir ver Allahım

oha muhteşem kahvaltı hazırladım lan akşamda keyifli vakit geçirdim onu belirtmek istedim,kısaca mutluyum panpa

dinimiz amin.
  • oha hocam o yumurtalı inanılmaz lezzetli bişeye benziyor bana tarifini versene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay içiyorum ssli
    2 ay önce açıldı
    ziyafet var ssli
    2 ay önce açıldı
    Bugünkü yemek ssli
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bu pişirdğin şey ne ki hem viski içmeye utanmıyomusun pis kefere

sucuklu yumurta ama sucuğu bu şekilde çok ince doğrayınca daha güzel oluyo bence
  • Tamam anladık çayın var
  • akp göürse ip adresindeen sen bulur bonbalar
  • Tamam anladık viski içiyorsun.
  • yiyeceğin şeyin ne olduğunu çıkaramadım, üstündeki küçük kare şeyler umarım et değildir çünkü çok çiğ görünüyor :)
  • Beğendin mi nasıldı dizi? Tanıtımını görmüştümde güzele benziyordu bende başlarım belki izlemeeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

oha hocam o yumurtalı inanılmaz lezzetli bişeye benziyor bana tarifini versene

tarifi çok basit aslında hemen veriyorum

1.sucukları resimdeki incelikte doğruyoruz

2.biraz kaşar rendeliyoruz

3.3 adet yumurtayı ufak bi kaseye kırıp karıştırıyoruz(yumurtanın sarısıyla beyazı iyice karışsın)

4.tercihen zeytin yağını bir tavaya döküyoruz

5.yap ısınınca önce sucukların %75 ini kıvama geldikten sonra yumurtayla birlikte kaşarın %50sini sonra kalan sucuklarla kalan kaşarı ekliyoruz yavaş yavaş.

6.servise hazır

• quote:

Orijinalden alıntı: S0N3R

Sanane isteyen istediğini yapar. Adam evinde oturmuş dizi izlerken viskisini içmiş. Sana mı dert şimdi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 2 Şubat 2012; 12:16:36 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

bu pişirdğin şey ne ki hem viski içmeye utanmıyomusun pis kefere

sucuklu yumurta ama sucuğu bu şekilde çok ince doğrayınca daha güzel oluyo bence

zahahha ben sosis sandımdı onları sosisli kaşarlı yumurta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

oha hocam o yumurtalı inanılmaz lezzetli bişeye benziyor bana tarifini versene

tarifi çok basit aslında hemen veriyorum

1.sucukları resimdeki incelikte doğruyoruz

2.biraz kaşar rendeliyoruz

3.3 adet yumurtayı ufak bi kaseye kırıp karıştırıyoruz(yumurtanın sarısıyla beyazı iyice karışsın)

4.tercihen zeytin yağını bir tavaya döküyoruz

5.yap ısınınca önce sucukların %75 ini kıvama geldikten sonra yumurtayla birlikte kaşarın %50sini sonra kalan sucuklarla kalan kaşarı ekliyoruz yavaş yavaş.

6.servise hazır

hemen gidip yapıyorum hocam inanılmaz canım çekti afiyet olsun

• bizim evdede viski var ama sucuk yok lanet olsunn böyle hayata
  • Bu orada omlet tarzı şey süper görünüyor. Tabakta benim evdeki tabaklardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

Beğendin mi nasıldı dizi? Tanıtımını görmüştümde güzele benziyordu bende başlarım belki izlemeeye.

fena değil bence lincoln dönemi sonrası amerikada geçiyor.amerikan iç savaşı yeni bitmiş,kölelere özgürlük verilmiş falan ülkeye demiryolu döşeniyor 2 firma var demiryolu döşeyen rekabet falan takılıyolar öyle.sonra yerli halk duruyo onlarla olan sorunlar aşılamamış(kızılderili kabilesinin reisi çok karizma adam).tüm bunlar olurken işte bizim bi ana karakter var bu da kendi derdine düşmüş o tarz bi dizi yani.

10 üzerinden 7.5 verirdim ben
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.