Şimdi Ara

kahve ekspresso veya capuccino makinesi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kahve makinesi almak istiyorum. Bugun.nescafenin mycafe makinesi.ni gordum.hepsiburadada 250 tl nesacfe capuccino latte ekspresso yapiyormus.kullanan varmi bu fiyata bu.makineden iyisini bulurmuyum yardimlariniza ihtiyacim var simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• My cafe denilen makine gerçek bir espresso makinesi değildir. Dolayısıyla gerçek bir espresso, latte vs. yapması mümkün değil. Onları taklit etmeye çalışır sadece.
    Bu fiyata Delonghi'nin makinesini alabilirsiniz yada Tchibo Classic'lere bakabilirsiniz.
    Birde Beko 2170 denen bir makine var ama yıllar önce getirilmeyi bıraktıkları için bulup almak şansınıza.
    O bütçeye alınacak en iyi makine o dur aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

My cafe denilen makine gerçek bir espresso makinesi değildir. Dolayısıyla gerçek bir espresso, latte vs. yapması mümkün değil. Onları taklit etmeye çalışır sadece.
    Bu fiyata Delonghi'nin makinesini alabilirsiniz yada Tchibo Classic'lere bakabilirsiniz.
    Birde Beko 2170 denen bir makine var ama yıllar önce getirilmeyi bıraktıkları için bulup almak şansınıza.

Cok prof kahveci degilimdir fakat bu modellerin linklerini atarmisin sana zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: berfuemre

quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

My cafe denilen makine gerçek bir espresso makinesi değildir. Dolayısıyla gerçek bir espresso, latte vs. yapması mümkün değil. Onları taklit etmeye çalışır sadece.

Cok prof kahveci degilimdir fakat bu modellerin linklerini atarmisin sana zahmet

Cevabinizi bekliyorum modellerini atarmsiiniz

• Sadece toz kahve karışımlarına sıcak su ve süt eklemek için bir makineye 250 TL verilmemeli bence. Gerçekten kahve içmek istiyorsan diğer türden yani biraz emek gerektiren sütünü kendin köpürteceğin,kahvesini kendin ayarlayacağın bir cihaz almak daha iyi.
    Ama ben o işlerle uğraşmak istemiyorum diyorsan kapsüllü makinelerden alabilirsin Tchibo'da pek çok çeşit mevcut. Bütçene uygun bir tanesini alabilirsin. Başka modellerde var piyasada.

Bence bahsettiğin rakamlara yakın olarak Delonghi BC 0264B 320TL civarında internette. Çok daha iyi ve kötüleri mevcut kullandığım için söylüyorum bahsettiğiniz kahvelerin hepsini bu makine çok güzel yapar.

Önemli Not: Delonghi ve benzeri basınçlı makineler biraz sesli çalışırlar. Almadan önce bunuda bir bilgi olarak vereyim. Kapsüllü olanlar daha sessizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: engtrkr

Sadece toz kahve karışımlarına sıcak su ve süt eklemek için bir makineye 250 TL verilmemeli bence. Gerçekten kahve içmek istiyorsan diğer türden yani biraz emek gerektiren sütünü kendin köpürteceğin,kahvesini kendin ayarlayacağın bir cihaz almak daha iyi.
    Ama ben o işlerle uğraşmak istemiyorum diyorsan kapsüllü makinelerden alabilirsin Tchibo'da pek çok çeşit mevcut. Bütçene uygun bir tanesini alabilirsin. Başka modellerde var piyasada.

Bence bahsettiğin rakamlara yakın olarak Delonghi BC 0264B 320TL civarında internette. Çok daha iyi ve kötüleri mevcut kullandığım için söylüyorum bahsettiğiniz kahvelerin hepsini bu makine çok güzel yapar.

Önemli Not: Delonghi ve benzeri basınçlı makineler biraz sesli çalışırlar. Almadan önce bunuda bir bilgi olarak vereyim. Kapsüllü olanlar daha sessizdir.

Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.