Şimdi Ara

Kahve Makinası 129 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HEDEF başlıklı telefonuma mesaj gelmiş.Resimlerde süper gözüküyor bu ürünü 129 TL almak imkansız gibi dolandırıcıda olabilirler.

http://boschmutfakgerecleri.com sitenin adı bu.
    Kahve Makinası 129 TL
    Kahve Makinası 129 TL

• Dolandırıcı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 2 Aralık 2018; 3:7:27 >
  • Ava çıkmışlar keklik varsa buyursun.
  • boschevgerecleri@gmail.com. Şu olay herşeyi açıklıyor zaten
  • Güven sıfır.
    40 milyon kahve makinesi demiş bide.
  • coyote88 C kullanıcısına yanıt
    Gerçek olamazsın
  • Vay arkadas gece avina cikmis sirtlannnnn 🐆🐆🐆
  • who.is
    boschmutfakgerecleri.com whois lookup - who.is
    https://who.is/whois/boschmutfakgerecleri.com

Kural 1: Site kayıt bilgileri gizli ise sitenin üstünü çiz.
  • Sitenin ismini olduğu gibi google a yazıyorum orada bile çıkmıyor site tuhaf, linki kaldırırsanız iyi olur bir kişi denemek için falan alır başı ağrımasın boşuna dolandırıcı bir site sanırım
  • hala daha dolandırıcı olabilirler diyor, dolandırıcı olduğuna ikna olamıyor !
  • Cevabı çok basit :) bütün fake bilgilerle sipariş verin nasılsa aramadan olduğunuz adrese yolluyorlar :) en azından kargo bedeli sokmuş oluruz
  • Sıcak Dolandırıcılık fırsatı. hemde çok nitelikli...
  • Haberde görmüştüm gümrük fazlası kahve makinesi diye satmışlar garibanlara yine aynı görsel ve aynı fiyattı yaptıkları vurgun yetmemiş galiba. Sallama sipariş verip kargo ücreti sokmayalım diye sipariş sonrası arayıp gönderiyoruz efendim falan şeklinde doğrulama yapıyolarmış. Bu adamları tespit edip içeri tıkmak zor değil ama gel gör ki böyle şeyleri önemseyen önlemini alan bi devletimiz yok.
  • demek tokatçı ha
  • Aldık bakalım giden adres kapıda ödesin tabi öyle bi adres var ise.
  • dolandırıcılar. ekşi sözlükte konusu açılmıştı. 15 tl'lik çalışmayan cezve göndermişler. burada asıl sorulması gereken soru "yasalar ne için var". ancak kim kimi çarparsa yanına kâr kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.