Arkadaşlar, hangi kahveyi ve tüketme şeklini önerirsiniz? Mesela ben Nescafe Gold içiyorum bu sıralar, sadece kaynar süte atıp az şekerli olarak tüketiyorum. Tarif edildiği gibi kaynar suya atıp da içmeyi denedim ama çok acı geldi. Sütsüz kahve de içebilmek istiyorum, ama Türk kahvesi dışında başarılı olamadım henüz. Jacobs'un kafesinsiz olanını denemiştim, o da aynı. Jacobs monarch falan var, önerir misiniz onu? Teşekkürler şimdiden.
suya süt tozu ekleyebilirsin. Monarch sütsüz güzel olmuyor bence.
Bimde tek içimlik vip kahve var çok süper
Tam anlamıyla harika bir acı kahve lazım sana.Nescafenin tek içimlik sadece kahve olanı var.Ondan alabilirsin dozaj ayarını tutturamıyorsan.Azcıkta şeker ohh.Süt tozu sağlıga zararlı diye duymuştum.
sıcak suya 1 çay kaşığı falan at az at yani acı olmaması için bide süt tozuyla dene
Suyu kaynattıktan sonra 1-2 dk beklet, bardağın 5te 4ü su olsun ardından üstüne süt koy, kahveyi en son koy.
Ben sana filtre kahve içmeni öneririm. Uygun fiyatlı bir kahve makinesi bulabilirsin ,Jacobs monarch tavsiye ederim,yumuşak içimli,güzel tadı var. İnan bir daha nescafe içmek istemezsin.
biz kahvemizin icine at nalı atar o nal dik durtana kadar kaynatırız...
bu laf indiana jones e ayittir.
filtre kahve zahmetlidir ama zahmetine degir filtresini yapan makıoneler(10 liradan baslar kendi ısıtır hazır tutat en ıyı uykuyu o acar) bide ozel bardakla da yapılır ama makıne daha ıyıdır normal kahve makınesı ıle yapılmaz ozel kagıt fıltrelerı var 10 tanesı 1 lira bulması daha zor
2 haftadır Jacobs Monarch içiyorum.
tadı Nescafe Gold'dan daha iyi değildir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş, gayet güzel içimi olan yumuşak bir kahve.
bazen Coffee Mate + şeker ile bazen de sadece şekerli içiyorum. coffee mate'sizken bile çok hoş. tavsiye ederim.
Jacobs monarch içiyorum. Kendi paketinde verdiği fincan var o çok hoşuma gidiyor onunla içiyorum
Ölçek olarak normal boyda çay kaşığı. 2 Kaşık kahve, 3 kaşık süt tozu, 4 kaşık şeker. Bu kıvamı tutturmak için çok uğraştım en sevdiğim hali böyle :)
Forumda bir çok kez tavsiye etmiştim. Diğerlerine göre oldukça yumuşak bir tadı var. Kesinlikle acı tat vermez.
Jacobs monarch güzel ama pahalı.100-200 gramlık alayım dedim resmen küçük bir servet.Tek içimlik paketleri var 20 kuruşa onlardan alıyorum.
yarın, kalan tek kaşıklık Jacobs Monarch'ımı da bitircem ondan sonra kavanozuna, geçen hafta aldığım Kurukahveci Mehmed Efendi paketini boşaltıcam, kurukahve saklama kavanozu olarak kullanıcam onu
quote:
Orijinalden alıntı: Bach
Jacobs monarch içiyorum. Kendi paketinde verdiği fincan var o çok hoşuma gidiyor onunla içiyorum
Ölçek olarak normal boyda çay kaşığı. 2 Kaşık kahve, 3 kaşık süt tozu, 4 kaşık şeker. Bu kıvamı tutturmak için çok uğraştım en sevdiğim hali böyle :)
O bardaklarda içmek nedense çok zevkli oluyor ben de çok seviyorum. Hem hacmi büyük gibi geldi bana hafiften o yüzden de iyi.
Çözünebilir kahve arıyorsan Nescafe gibi dandik kahve artıklarından yapılmış markaları almamanı tavsiye ederim.Bu tip güzel bir kahve arıyorsan Tchibo'nun kahvelerini öneririm.
sütsüz içeceksen kahvenin tam tadına varabilmen için filtre kahve öneririm.gerçekten çok çok farklı ve kahvenin tadına gerçek anlamda erişebiliyorsun.hele ki aromalı olursa değme keyfine :)bende kahveyi çok severim ama nescafe goldu kremasız ya da sütsüz içemiyorum,acı geliyor. çünkü şeker katmıyorum kahveme.nescafe classic zaten daha fena.eğer filtre kahve içmek istersen öyle aman aman makineler almana gerek yok french press ile de gayet iyi kahveler hazırlayabilirsin..üstelik makul fiyata.
ama sana tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle boaters marka aromalı kahveler..bunlar granül kahve olduğu için direk suya koyup eritebiliyorsun..aromaları o kadar güzel ki hazırladığın anda içmek için sabırsızlanacaksın..inanılmaz güzel bir kokusu ve lezzeti var.
Yaw ben anca nescafe 3-1 arada falan içiyorun.
Şu sıcak suyun içine saf kahve katınca
simsiyah bir şey oluyor.
Şekersiz veya az şekerli içmek imkansız ya.
Nasıl sevilebiliyor anlamıyorum
Nescafe, Cafe Crown, Nescafe Gold, Nestle Cappuccino vs. hangisini içersem içeyim tam tad alamadım. Her türlü şeklini de denedim. Karşılaştırmak olmaz tabii ama Starbucks'da Mocha içmiştim, gerçekten muhteşemdi. Evde kahve tadını bir türlü tutturamıyorum. Genelde ders vs. çalışırken kafein için içiyorum ama bazen değmiyor, döküyorum kahveyi. Hazır paketlerde satılanlardan ne önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: fernsehn
Arkadaşlar, hangi kahveyi ve tüketme şeklini önerirsiniz? Mesela ben Nescafe Gold içiyorum bu sıralar, sadece kaynar süte atıp az şekerli olarak tüketiyorum. Tarif edildiği gibi kaynar suya atıp da içmeyi denedim ama çok acı geldi. Sütsüz kahve de içebilmek istiyorum, ama Türk kahvesi dışında başarılı olamadım henüz. Jacobs'un kafesinsiz olanını denemiştim, o da aynı. Jacobs monarch falan var, önerir misiniz onu? Teşekkürler şimdiden.
1- Nescafe KAHVE değildir, 2- Nescafe gibi kahveli içecekler 80 derece suda içilir, 3- Bütün kahveler 80 derece suda içilir, 4- 80 derece üzerindeki sularda kahve yanar ve acılaşmaya başlar, 5- Evde gerçek KAHVE içmek istiyorsanız, 50 TL civarındaki filtre makinelerinden alın ozaman gerçek kahve içmiş olacaksınız,
Starbucks'tan Cafe Verona ve Kenya kahvesi alıyorum...Filtre kahve makinasında yapıyorum...
Keyfine içeceksem Verona, uyanık kalmam gerekirse Kenya içiyorum...