Şimdi Ara

Kalabalık ailelere sıfır otomobil desteği geliyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
7.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şöyle bir soygunu ancak senin gibi eblehler savunur. Sonra 3 kuruş indirim görünce de senin gibi eblehler sevinir.

Kalabalık ailelere sıfır otomobil desteği geliyor!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Benim yazdıklarımdan bunu da ancak senin gibi bir ebleh çıkarabilir.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Doğru diyorsun 3 çocuk yapan evlenip bir de üstüne o cesaretle 3 tane yapabilmiş.

Önemli olan evlenmeyi kolaylaştırmak. Kuranda bile var. Yardımcı olun kolaylaştırın zorlaştırmayın.

• 3 şartı sağlayacak babayiğit çok çıkmaz,ötv muafiyeti gibi birşey olsa yada 0 faizli mantıklı olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurda muhabbeti dönüyordu bir arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekar kalanların toplumdan bu kadar dışlandığı başka bir ülke yok dünyada sadece Türkiye var.

• devlet deniz yemeyen keriz

kendi malınız ya dağıtın bol keseden

padişahım çok yaşaKalabalık ailelere sıfır otomobil desteği geliyor! 

• Niye, 1 çocuğu veya 2 çocuğu olan eşşek mi? Aile değil mi onlar? Hükümet tam da kendine yakışanı yapmış hiçbir işe yaramayan sadece lafta kâğıt üstünde iyi duran bomboş bir şey.

• fantomasds kullanıcısına yanıt

Öyleyse madem cok meraklılar önce ulkeyi multeci çöplüğüne cevirmesinlwrki demografik ile nedeni ile ulke bitmesin. Ekonomi yi mahfwtmesinlerki insanlar gelecek kaygisi tasimasin doğum oranı artsın evlenemeyenler evlensin

• Yav arkadaş neden 3 çocuk. Şu devirde 3 çocuga birden gözü kapalı iyi bir şekilde bakabilecek dar gelirlimi kaldı ? 2 çocuk olsa hadi neyse yine anlarım. 1 e de az dersin de. 3 çocuk saçma olmuş. Destek iyi hoş güzel ama şartlar yeniden gözden geçirilmeli.

• Paetzold kullanıcısına yanıt

Yok o asparagas haber idi zaten. Onu direk yalanladılar. Bizim kendi aramızda keşke olsa diye ürettiğmiz birşey idi.

Ayrımcılık yaparak mi önlem aliyor? Senin hesabina gore kıçı kirik bir araci ucuza alabilmek için insanlar ilave cocuk mu yapacak? Bugun yatağa girsen en az 10 ayin var ve o zamana da sozde teşvik biter!! E hadi recebi dinledik araba da 500 ucuza gelsin diye bu fakirlikte ekonomik çöküntüde karanlık bir gelecege cocuk yaptik hani nerede benim arabam o zaman ?????

Bizim devletimiz insanları hayattan soğutup çocuk yapma sayısını cumhuriyet tarihinin en düşüğüne getirmeseydi keşke.

• Bunlar masaldan ibaret.

Ben küçükken de bizim nüfus gençti avrupa yaşlanmıştı bitecek batacaktı. Ben geldim 41 yaşına batan sadece biziz.

Siz kendinizi böyle kandırmaya devam edin.

Nüfus artsın diye çocuk sahibi mi olacağız yani? Bu mudur?

Arabada imkan sağlayacaklarına insanlara insanca geçinebilecekleri bir ekonomi yaratsalarmış 20 yılda

O çok eleştirdikleri yıllarda benim babam işçiydi annem ev hanımı, iki tane çocuk okuttu üniversitede, doğan 'da olsa arabamızda vardı. Evimiz de kiralıktı ben bildim bileli.

Şimdi işçi iki tane çoğcuğunu anne ev hanımı iken okutsun üniversitede

• shankssan kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum hocam çoğu yer haberini yapmıştı. Hükümete yakın kanallarda dahil.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

"Biz 35-40 yaşlarında 3 kardeşiz ve şimdiye kadar ailecek hiç arabamız olmadı. 70 yaşındaki annemiz 3 çocuğu olduğundan dolayı bu desteğe başvurursa yararlanabilir mi?"

Kafamda deli sorular. Kalabalık ailelere sıfır otomobil desteği geliyor! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 31 Mart 2025; 17:36:6 >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt

Hyundai i10'a sığarsınız hepiniz iri sayılmazsınız. Ben 186 boy 100 kiloyum, 2 santim de ayakkabıdan ekle 190 civarına yaklaşıyorum. Kalabalık ailelere sıfır otomobil desteği geliyor!  3 sene Corsa'ya bindim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Mart 2025; 18:29:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.