|
Bildirim
Boş ve ayrımcılık içeriyor. 1-2 çocuğu olan aile değil mi arabaya ihtiyacı yok mu?
Mantıklı birşey yapsalar şaşarım. |
5 çocuğu olan napacak, 7 koltuklu araç yok listede
|
Düşük gelir grubu milyonluk araba alacak, yıllık bakım sigorta falan ödeyecek.
![]() Bunlar daha hangi ülkeyi yönettiğini bilmiyor. Lan tüm halk liyakatsız şekilde torpilli işlerde çalışmıyor. Ya da çok iyi biliyor, her masala inanıyorlar diyerek düşünmeden sallıyorlar. |
Adam aile dağıtmış aile paketi istiyorum diyor oğlum sen dulsun dul
|
3 çocukla araba alabiliyorsa zaten ekonomik olarak baya iyidir. Gerek yok bence.
|
Doğudaki kalabalık ailelerin
Elektrik parasını zaten biz ödüyoruz! Araçtan kaynaklı, kamu zararınıda biz öderiz! Güzel hayat... |
Bu bildiğin ırkçılık yani. Biz Türklere araba yok ama doğuda yaşayanlara ve suriyelilere araba var öylemi ? Bildiğin üstü kapalı mobing, dayatma ve ırkçılık... |
Ne saçma bir şey ya en az 3 çocuk olması utanmasalar tek veya 2 çocuğu olana ceza uygularlar
|
Kaçak elektriğin hak olduğu güney doğuda yaşayanlar için güzel haber. Artık benzin parası da ödemeyecekler, elektrik faturası da. Togg alır keyfine bakarlar, bir de finansman desteği, müthiş.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 27 Mart 2025; 13:37:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çocuk yaş şartı olucakmı acaba ? 18 yaş sınırı konursa biraz boş. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
3 ve + olan evin yolunu bulabildide arabası kaldı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 27 Mart 2025; 14:02:27 > |
ilk çocuktan sonra sıfır araç almıştım sadece, sonrakilerde hep ikinci el araçlar aldık kendime ve eşime. Togg T8X çıkarsa eşime almayı düşünüyordum, destek olursa alırım kısmetse. hep böyle arada detaylarda takılıyorum. 3 çocuk var çok şükür. iki araba var, destek olursa yenileriz araçları. |
Minibüslerin de eklenmesi lazım. Vito tarzı araçlar iş yapar. Otobüse kadar yolu var :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |