Şimdi Ara

Sürücü Kursları Neden Bu Kadar Pahalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir iki ay öncesine kadar toplam 1300 lira gibi bir fiyata harç dahil ehliyet alınabiliyordu şu an ise sadece kurs ücreti olarak 1300 tl istiyorlar bunun harcı sınav parası felan derken neredeyse 2000 tl masraf çıkıyor.Yazın almayı düşünüyorum ama fiyatlar düşer mi neden bu kadar pahalandı birden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• taha_kilic T kullanıcısına yanıt
    Maalesef ben düşeceğini sanmıyorum zaten elimiz mahkum kayıt yaptırmak zorundayız... Bir kere o balın tadını aldılar kolay kolay bırakmazlar. Ben 8 sene once b sınıfa hersey dahıl emnıyetten almak da dahıl aldıgım paraya suan sadece emnıyetın parasını verıyorlar saka gıbı =)
  • Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    gerçekten şaka gibi hocam 700-800 lira olan kurs birden ikiye katladı elimecbur verecez artık dediğiniz gibi.

• Bugün kaydoldum, 1300 lira. Vergiyi tam kesmem lazım, cezası kursu kapatmaya kadar gidiyor vesaire vesaire diyip bir kuruş inmedi...Mayıstaki sınava girmem gerektiği için de mecbur verdim

• senahizm S kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, bizim arkadasi da kayit edecegiz ocakta 400 liraya kayit yaptirdigimiz yer simdi 900 lira istiyor.

İstanbul değil dimi hocam

• senahizm S kullanıcısına yanıt
    İstanbul

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam taban fiyat 1300 değil mi öyle 900 e felan kayıt eden yerler de varsa ne âlâ ben de sivasta oturuyorum daha önce gidip hiç sormadım ama inşallah burda da vardır yaza doğru bir fiyat araştırmasına çıkayım bakalım

Anladım bi karisiklik oldu sanirim benim belirttigim fiyat motosiklet içindi. B sinif maalesef daha pahali, ben 8 sene once 250 liraya kayit olmustum B sinifina, bende A ve B siniflari var simdi bu ikisini almak istesem 2000 2500 lira rahat cebimden cikar ama ben 1000 1500 civari anca vermisimdir.

Anladım hocam motosikletse doğrudur ben de şaşırdım bir an baya yaptırımı var diyorlar uymayana kursu kapatmaya kadar gidiyormuş ucu. Bakalım bir umut bekliyorum olmadı mecbur alacaz artık

Evet aslinda bende onu vurgulamak istedim kuzenlerim ben ve esim hepimiz ayni kurstan aldik hani az cok abi kardes muhabbetimiz oldu kursun sahibiyle ona ragmen indirim yapabildigi tum kalemleri gosterdi bak dedi egitimcinin parasini almam saglik raporunun da parasini almam vs. ama taban fiyattan asagi inemem dedi. Sıkı bir denetime tabi tutuyorlarmis normaldr eskiden derslere girmek zorunda degilken artik bazi zamanlarda denetim icin baskina geldikleri oluyormus ve kursiyerlerin gelip gelmedigi bile artik dikkatle inceleniyormus. Daha bir cok onemli degisiklik olacakmis mesela ilkyardim da uygulama kursiyerlere yaptirilacak birebir ve ilerki bir zamanda basli basina sinav yada direksiyon sinavinda ayrica sorulabilirmis bu turden düşünceler için nabiz yokluyorlar... Ben mumkun oldugunca erken almanizi tavsiye ederim daha da icinden çıkılmaz bir boyut alacak gibi.

Ben de B sınıfı 900 lira sandım bir an. Cevap için teşekkürler

• 1040 TL taban fiyatı verdi devlet aşağısına kayıt yapan yer federasyondan ceza yer. Fiyat düşer mi Düşmez Bence ama arkadaşlara tavsiyem bu 1040 tl olayından bahsedip sıkı pazarlıklar yapabilir.
  • craxsy kullanıcısına yanıt
    hocam ben taban fiyat 1300 diye biliyorum ilden ile göre mi değişiyor yoksa dediğiniz fiyat her yerde geçerli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: taha_kilic

hocam ben taban fiyat 1300 diye biliyorum ilden ile göre mi değişiyor yoksa dediğiniz fiyat her yerde geçerli mi

1040 TL sabit tüm Türkiye Cumhuriyetinde Geçerli
  • İlden ile değişiyor hocam. İstanbulda kayıt yaptırdım ben 1300 TL İstanbulda. Sakarya da 1100 TL (Sakarya da okuduğum için biliyorum kayıt olan arkadaşlardan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeberkk

İlden ile değişiyor hocam. İstanbulda kayıt yaptırdım ben 1300 TL İstanbulda. Sakarya da 1100 TL (Sakarya da okuduğum için biliyorum kayıt olan arkadaşlardan)

1040 TL taban fiyat olarak geçerli devlet diyor ki istersen 2000 TL yaz kursa ama 1040 aşağısına kursiyer yazamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.