Şimdi Ara

Kalabalık amfide hoşlandığın kıza açılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hukuk fakültesindeyim bizim sınıf bayaaa kalabalık 400-500 arası(belki de daha fazla) öğrenci var. Ben bi kızdan hoşlanıyorum fakat kızla hiç mi hiç diyaloğum yok. Ne yapar ederim de kızla diyaloğa geçip açılabilirim acaba?? (Bu arada öyle fazla girişken biri değilimdir utangaç olduğum söylenebilir)

• legotr kullanıcısına yanıt
    ahh benimde hayalim be, hukuku kazanıp ilk gün hayalimdeki kızla karşılaşıp, bi şekilde o gün tanışmak..

İnşallah Olur bu ya çok istiyorum, hayal işte bizimkisi, düşünsene onunla evleniceksin bide oh hayatında mutlusun ya

şahsen bilmiyorum özgüvenin varsa ve kız seninle çıkacak gibi bişeyse yani denginse tanış bi
    sanırım lise talebesi gibi çıkma teklif etmezsin ilk gün yani bana saçma geliyo ilk gün çıkma teklif etme, tanışma teklifi et mesela sınıf ortamına kalsak uzun sürede tanışamayız ben seninle tanışmak istiyorum de yardır gitsin

yalnız düşün taşın kurgula öyle git utangaçsan benim dediğime pek bakma akıl vermek gibi olmasın ben biraz girişkenimdir
  • Upp!!! Acil öneri lazım beyler malum okullar kapanacak yakında
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçip yanına oturup tanışacaksın kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legotr

Upp!!! Acil öneri lazım beyler malum okullar kapanacak yakında

Yakınına otur, bi şekilde muhabbet aç. Ama kesinlikle kendine güven.

Bi kere tanıştınız mı gerisi gelir zaten. Ona değer verdiğini göster ama gerizekalı gibi hsreketler yapma yanında. Kızın içine düşme.

Anahtar Kelime kalın yazdım. Yürü koçum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul hukuk mu

Ben de ilk gün olmasa vizelerde tanıştım şu anki kız arkadaşımla, 2 yıl oldu Allah bozmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geç onu olmaz o iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

İstanbul hukuk mu

Ben de ilk gün olmasa vizelerde tanıştım şu anki kız arkadaşımla, 2 yıl oldu Allah bozmasın

Ya numaralar yakın olsa onu ben de düşündüm de ben başlardayım o sonlarda başka amfilerde sınava giriyoruz, imkansız gibi aynı yerde sınava girmemiz
  • bi gün sınıfta oturuyordum sandviç falan bir şeyler yiyordum vakit öğleden sonraydı okulda pek kimse olmuyor o saatlerde. kantinde yer olmadığı için sınıftaydım. hiç kimse yok arka sıralarda oturuyordum birden içeri O girdi. dedim fırsat bu fırsat önceden O'nun için hazırladığım bir iki güzel cümleyi falan söyledim bi de güzel bir şiir okudum tabi ben bu arada diz falan çöktüm biraz da bilirim bu tür şeyleri her neyse tanıştık ettik falan dört sene oldu hala ......

üçüncü cümleden itibaren YALAN okuyup da vakit kaybetmeyin
  • Hangi okul la.

Ortak arkadaş vasıtası ile tanışmanı öneririm. Hiç mi ortak arkadaşın yok? O zaman kız kankalarından birine rica edeceksin. O gidip tanışacak. Arkadaş olacak. Sonra da seni tanıştıracak.
    Eğer öz güvenin yüksek ise ders çıkışı kıstır bir yerde. Açıl.Ama anladığım kadarı ile bunu yapman çok zor.
    Kantinde kızın üstüne bir şeyler dök.Sonra özür dileme bahanesi ile tanış.Veya ona çarp ve kendi üstüne bir şeyler dök.Bu bahane ile tanış.
    Kızın sınıfta oturduğu yer az çok bellidir. Derslerde yakınlarına otur.Önce kızın gözü alışsın sana. Sonra da bir bahane ile tanış.
    Kızın okul çıkışı aktivitelerini araştır. Örneğin kız bir kursa mı gidiyor.Hemen git o kursa yazıl. Okulda aynı sınıfta olduğunuz için tanışmanız ve kaynaşmanız daha kolay olur.
    Kızın bankada bir işi var diyelim.Sen de bankada bir işin varmış gibi git sıra al.Kızın yanına otur. Kıza banka ile veya kartlar ile ilgili bir kaç soru sor.Sonra seni bir yerden gözüm ısırıyor. Hangi okuldansın? hangi sınıftansın? Aaa ben de o sınıftayım. Oradan yürürsün artık.

Hey gidi günler be. Bu konu üzerine o kadar çok tez ürettik ki bir araya getirsek kitap olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 20 Nisan 2014; 1:48:26 >

• quote:

quote:

İstanbul hukuk mu

Ya numaralar yakın olsa onu ben de düşündüm de ben başlardayım o sonlarda başka amfilerde sınava giriyoruz, imkansız gibi aynı yerde sınava girmemiz

Netten bul, konuş ama arkadaş gibi konuşma. En baştan niyetini belli et. Hadi kolay gele. 1.sınıfsın sanırım, tek mi? Pm at ulaş bana.

• quote:

quote:

quote:

İstanbul hukuk mu

Netten bul, konuş ama arkadaş gibi konuşma. En baştan niyetini belli et. Hadi kolay gele. 1.sınıfsın sanırım, tek mi? Pm at ulaş bana.

tüm sosyal hesaplarını buldum ama tanışmamız olmadığı için hiçbiri üzerinden arkadaşlık isteği/follow filan yapmadım

• takip

tek misin çift misin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İstanbul hukuk mu

tüm sosyal hesaplarını buldum ama tanışmamız olmadığı için hiçbiri üzerinden arkadaşlık isteği/follow filan yapmadım

Dediğim gibi bir yerde tanışmaya bak, sonra kızı kaparlar üzülürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazacaklarım Bu Kadar

takip

tek misin çift misin
    quote:

Orijinalden alinti: Yazacaklarim Bu Kadar

takip

tek misin çift misin

if?a olmayalym :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legotr -- 20 Nisan 2014; 2:00:50 >

• legotr kullanıcısına yanıt
    pmden yaz takipteyim bende

arkadaşlar var sınıftan bizde ifşa olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazacaklarım Bu Kadar

arkadaşlar var sınıftan bizde ifşa olmayalım
    quote:

Orijinalden alinti: Yazacaklarim Bu Kadar

arkadaslar var siniftan bizde ifsa olmayalim

pm atylmyyo :/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.