Bildirim
Kalacak mıyım?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Spigen U100 Universal Metal Kick Stand Tüm Cihazlarla Uyumlu (Video ve Oyun Ayağı) Black - 000EM20860 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01LW6NN8T
4 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
artık sınıfta kalmak diye bir şey yok parıltı görülemeyen gençler direk okuldan atılıyor
gerçek hayata daha hızlı adapte olmaları ve senelerini heba etmemeleri için alınmış bi önlem
üzülme iyi olur senin için -
O ne demek ya?
Not ortalaması falan varmış.Sadece 2. dönem için mi geçerli?İlk dönem en kötü notum 2 o da sadece kimya idi.Fen lisesindeyim.
Doğru düzgün bir cevap lazım bir arkadaşım ortalama ile geçersin dedi. -
UP -
ya baq kardeşim şimdi 1. dönem ve 2. dönem notlarını karşılıklı yaz. snra yıl sonu notlarını hesapla(1. dönem ve 2. dönem notlarını topla ikiye böl ne çıkarsa yıl sonudur 2.5 çıkarsa 3 tür,3.5 çıkarsa 4 dür) snra yıl sonu notlarını bi yere yaz ders saatlerine göre onları çarp(mesela haftada 6 ders matematik matematiğinde 3 gelio yıl sonu 6*3=18... hepsini böle yap sonra topla haftada kaç ders görüyosan o ders sayısına böl eğer çıkan sayı 3.50 den az ise kalıosn 3.50 den fazla ise ortalama ile geçiorsun..... gördüğüm kadarıyla bu dönem boşlamışsın kendini hata etme hemen toparlanmaya baq... -
quote:
Orijinalden alıntı: formulacı_1992
ya baq kardeşim şimdi 1. dönem ve 2. dönem notlarını karşılıklı yaz. snra yıl sonu notlarını hesapla(1. dönem ve 2. dönem notlarını topla ikiye böl ne çıkarsa yıl sonudur 2.5 çıkarsa 3 tür,3.5 çıkarsa 4 dür) snra yıl sonu notlarını bi yere yaz ders saatlerine göre onları çarp(mesela haftada 6 ders matematik matematiğinde 3 gelio yıl sonu 6*3=18... hepsini böle yap sonra topla haftada kaç ders görüyosan o ders sayısına böl eğer çıkan sayı 3.50 den az ise kalıosn 3.50 den fazla ise ortalama ile geçiorsun..... gördüğüm kadarıyla bu dönem boşlamışsın kendini hata etme hemen toparlanmaya baq...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFRo-TAFRo -- 9 Haziran 2010; 23:28:50 >
-
Kalmazssın ya 1 zayıfın var ki bu fazlada birşey değil
Benim 2 tane mesela,geçiyorum -
Teşekkür ederim arkadaşlar.Gerçekten uyuyamıyordum eğitim hayatım bitecekti...Yaz sınavlarına da kalmak zorunda olmadığımı bir öğrensem var ya,dünyalar benim olacak. -
kaçınçı konun bu senin kaç kere dedik kalmayacan ula ! -
quote:
Orijinalden alıntı: nicktirgit
kaçınçı konun bu senin kaç kere dedik kalmayacan ula !
Kardeş bugün arkadaşlar söyledi işte kalacaksın hazırlan falan filan...
Şu anda sevinç göz yaşları atıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Çikolota Severim
quote:
Orijinalden alıntı: nicktirgit
kaçınçı konun bu senin kaç kere dedik kalmayacan ula !
Kardeş bugün arkadaşlar söyledi işte kalacaksın hazırlan falan filan...
Şu anda sevinç göz yaşları atıyorum.
bütün sene yat sonra gel ağla pehhh
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X