Merhaba arkadaşlar, Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Büyük ölçüde parçalarımı toparladım.
HAF 912 PLUS SEASONIC 620W HIS 6950 2GB MSI G55 B3 REVİZYON INTEL 2500 K SEAGATE 500GB LG DVDRW KLAVYE-MOUSE LOGITECH KABLOLU MONITOR olarak ta Acer A221 sipariş vermiştim. AMa şimdi iptal ettim.
KALAN PARÇALARIM
MONITOR, İŞLEMCİ SOĞUTUCU
İkisi için 350 lira gibi bir para ayırdım. Nasıl değerlendireyim ? Seasonic 620w 6950 bios ( OC ) crossfire yapabilir mi ? diye de sorayım.
Elimde seasonic 620 w var, ve ileride kesinlikle 6950 biosmod cf yapıcam. ( hatta oc lu ) Bu monitör 55w, bir küçüğü 45w harcıyor. Bu konumdaki ince hesap sonucu 23"lik olanı seçebilir miyim biraz gani gönüllü olup 21,5" liği mi seçmeliyim ?
monitör psudan güç çekmez bildiğiniz gibi ayrı fişi var prizden çekiyor 23" olanı rahatlıkla alabilirsin yalnız vatandan almanı tavsiye ederim bütün monitörler için ölü piksel garantisi veriyor sonradan canınız sıkılmasın
alacagınız monıtor ıle powerınızın bır baglantısı yokkı monıtorun dahıhı guc kaynagı var zaten
Monitor hemen simdi lazim derseniz o zaman Inca disinda baska bir seceneginiz kalmiyor (Vatan bilgisayar icin konusuyorum), ki ustteki markalar varken Inca'ya bakmayin bile bence.