Arkadaşlar sistemleri hiç bilmiyorum sıfırım ve yeni çalışmaya başlayacağım ve kalan sürede sıfırdan sistemleri fullemek istiyorum bunun için nasıl bi yol izlememi önerirsiniz ?
selin hocadan konuları izle sonra bir tane bölüm denemesi çöz boş vakitlerinde de tekrar yap gerisi sınav anı
Kampüs biyoloji 2020
Selin hoca + palme b + apotemi sistemler
Dolaşım ve sinir sist. harici diğer konuların her birine 1 gün ver. Dolaşıma 2 ve sinir sistemine 2 gün ver çünkü bunlar diğerlerine göre daha büyük.
Ve bence şöyle çalış : Örn Sinir sistemi. Selin hoca biyokamptan izle.Üstüne barış hocanın playlistinden izle.Ve Barış hocanın 2020 tekrar videolarından sinir sist. ile ilgili soru çözümü izle. En son 2-3 test çöz soru bankasından ve geç.
Her gün önceki konularıda tekrar et ( Bekir avşarın videolarından olabilir mesela.Kısa old için )
Senin biyolojin izle,uç.
Senin biyolojin izledim günde bir sistem direk denemelerden çözdüm neredeyse soru kaçırmıyorum. İki günde bir baştan sona sistemlerde çalıştıklarımı bir tekrar ediyorum mis.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme