Şimdi Ara

kalan sürede tytde 70 netten 90 nete çıkarılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
3
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soru başlıkta. Nerede ne hatalarım olduğunun farkındayım. O hatalarımın üzerine giderek netlerimi 90'a çıkarabilir miyim

• çıkar ama ayt boşlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

çıkar ama ayt boşlama

günlük ortalama 8 saatse 3 saatini tytye ayırmayı düşünüyorum. 3 saat fazla mıdır sizce

• iyidir gayet

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

tesekkurler

• bence de çıkar. söylediğine göre yapamadiklarin belirli yerlerden. öyleyse yükselmesi daha kolay olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mfmf2020

bence de çıkar. söylediğine göre yapamadiklarin belirli yerlerden. öyleyse yükselmesi daha kolay olur

tesekkurler. peki konu dısı olarak bir sey sormak istiyorum.

en yakın arkadasımla aynı yere gitmeyi hedefliyoruz ama o da ortalama 60 netlerde yapıyor. 60 netten 90 nete kalan sürede çekilebilir mi sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok

• yani bilmiyorum kişiden kişiye değişir aslında konuları nerdeyse bitmiş ve ona rağmen böyleyse zor bence ama eksigi varsa tamamlarsa olabilir ne kadar süredir 60larda bir de o var hep böyleyse son 3 ayda yükseleceğini zannetmem

• Tyt 90 a çıksa da ayt ne alemde?
  • burak0- B kullanıcısına yanıt

hocam 12. sınıfım şu anda konu eksiklerim var. Sınavlar olduğu için 11. sınıf konularına çok bakamamıştım bugünden itibaren bakmaya başlayacağım. 3 saat tyt'ye 5 saat ayt'ye ayırmayı, o 5 saatinde 2 saatini 11. sınıf konularına ayırmayı kalan 3 saatte ise 12. sınıf konularına ağırlık vermeyi düşünüyorum.

• Hedef ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F655C4790

Hedef ne

30k - 40k

• Bölumu merak etmistim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F655C4790

Bölumu merak etmistim hocam

ha pardon. kafamda net bir şey yok ama bir süredir bilgisayar mühendisliği veyahut yazılım mühendisliği düşünüyorum.

• Benim gibi 80 net yapip 5.5 fen netin varsa cikmak daha kolay ama fen sos iyi olup turkce matta sikinti varsa biraz daha zor olabilir.
  • benim gibi yani
  • mxpayne kullanıcısına yanıt

Senin fen sos kotu aytdede ileridesin basss abi

• aslında matematik zaten ortak problem ama onun dışında benimde fen kısmında netlerim sizinki gibi. Fen kısmına vakit ayırdığım için sos kısmına da vakit yetmiyordu bu yüzden fen kısmına bi tık daha fazla yoğunlaştım

• Matta hizlanip sos fendende birseyler yaparsaniz olur hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.