Şimdi Ara

KALAN ZAMANDA NASIL ÇALIŞILMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük 4 saat çalışabilirim.Kalp ameliyatı geçirdim oyüzden fazlasını yapamıyorum.TYT konularım bitti.Geometri üçgenler yapılı Ayt matematik trigonometrideyim fen başlanmadı .Tyt alan denemeleri yapınca konular iyicene yavaşlıyor nasıl bir yol izlemeliyim konularını bitirenler yardımcı olursa sevinirim.

• Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 saat az değil. Bu süreyi iyi değerlendirirsen bence güzel bi yere gelirsin. TYT den arada genel deneme çözersin denemede mesela biyodan ya da türkçeden diyelim yanlışların cıkıyor onlara bi göz atıp alan denemesi çözebilirsin arada. Ama bence AYT fene biran önce başlamalı ve trigonometriyi bitirip lti ye geçmelisin
  • Ayt kimyaya şimdiden basla anca yetişir. Biyolojiye de şimdi başlayabilirsin. Trigonometrinin hakkını vermeden iyice mantığını oturmadan geçme yoksa harcadığın zaman ziyan olur.

• Geometriyi bitirmek zor olabilir. Bitirsen de konuları tam oturtamayacagin için soruları yapamayabilirsin o yüzden daire konusuna kadar çalış ve bildiklerini iyicene pekistir ki sınavda zorlanmayasin. Zamanın kalırsa kalan konulari da halledersin

• Daemon_Blackfyre kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kafamda bir şeyler oluştu.
  • aintitfun kullanıcısına yanıt
    Günde 5 saat ile 280k sayısal mümkün olur mu? Tyt 50 ayt 20 net gerekiyor. Ayt 0dan 20 nete çıkılır mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyper1001

Günde 5 saat ile 280k sayısal mümkün olur mu? Tyt 50 ayt 20 net gerekiyor. Ayt 0dan 20 nete çıkılır mi acaba?
    Biyoloji ve Matematik ile çıkabilirsin büyük ihtimal geçersin hatta 20 aytyi
  • ASüheyl A kullanıcısına yanıt
    Geometri çalışmıyorum ama

• Keçbiş.obsun.ne.oltu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.