Şimdi Ara

Kalbe Bıçak Saplanması gibi ağrı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
15.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Ağrı hep sol tarafımda oluyor belki dediğiniz gibi akciğerde olabilir.Bende ekg falan çektirdim ritim bozukluğu dedi başka bir şey görünmüyor dedi.Lakin ansızın yine oluyor.Bir şeyim yoksa niye oluyor anlam veremedim.Eğer bendede dediğinz gibi bir şey varsa vay halime.Hastanelerde yatmak sürünmek istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Benim dediğim hastalık olma sansı yok onun belirtileri direk hissediliyor. Benim dikkatini çektiğim olay kalp e şartlanma. Göğsünü de bir göster. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Bana da oluyor. Sol tarafta oluyor bi anda geliyor saplanir gibi batıyor,nefes alinca artiyor. Yaklasik 7-8 senedir oluyor araliklarla,bir kere sabaha kadar olmustu ölüyorum sanmistim,13 yasimda baslamisti. Nefes de alamiyosun inanilmaz acıyor. Bende aort anevrizmasi oldugu icin kalple mi ilgili acaba diye dusunuyordum doktorum kalple ilgili olmadigini kaslarla ilgili oldugunu söyledi. Akcigerlere de baktirdim bir sey cikmadi. Bendeki kaslarla ilgili bir şey,sendeki öyle olmayabilir ama kalple ilgili oldugunu sanmiyorum. Baska bir sey olabilir dahiliye ye git muayene ol. Kalple ilgili oldugunu sanmiyorum,doktorum gogusteki agrilarin çok azı kalple ilgili demisti(%5 civari). Kalp krizi falan degil o,kalp krizi yada kalple ilgili olsa yanma ve baskı hissi olusur,tam yerini gösteremezsin,koluna boynuna yayılır başka bir şey o. Kardeşimde de oluyor aynisi. Oldugu zaman derin bi nefes al bakalim acıyor mu ve dizlerini karnına çekerek yat bakalim geçecek mi,benim öyle geçiyor belki sende de işe yarar. Kaslarla ilgili muhtemelen,akcigerlerde vs bir sey olabilir ama kalple ilgili oldugunu hic sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 19 Mayıs 2018; 0:47:26 >

• Hocam aynısı bana da oluyordu, arkadaşıma da oluyormuş, onunki iyice ilerlediği için tıbbi destek almış, annesi hastanede çalıştığı için teşhis daha kolay konmuş. Benimki o kadar ileride olmadığı için ben henüz tıbbi olarak bir işlem yapmadım yaptırmadım.

Her neyse.

Siz bi Gastroentoloji bölümüne gidin hocam, o kalp ağrısı gibi gelen şey aslında midenin içerisindeki olmaması gereken bakterilerden kaynaklanıyormuş, reflü ile birleşip göğüste aynı bahsettiğiniz gibi ağrı yapıyormuş.

Ben de acı yemeyi, fazla yemeyi, sarımsaklı soğanlı şeyler yemeyi bıraktığımdan beri hem reflüm rahatladı hem de göğsümdeki ağrı rahatladı.

Ki kardiyolojiye de gittim ben, orada önce normal ultrasonla baktı, tam anlayamadı kalpte büyüme var gibi dedi korkuttu beni, bir hafta sonraya randevu verdi farklı bir yöntemle bakılacak diye, damarımdan muhtemelen radyoaktif bir madde enjekte ettiler damarlardaki dolaşımı daha rahat görmek için, o şekilde detaylıca bakıldı, sigarayı bırak biraz spor yap bi şeyin kalmaz deyip gönderdi.

Söylediğim gibi siz bi gastroentoloji uzmanına görünüp şikayetlerinizi belirtin, eğer reflü de var ise sizde muhtemelen probleminiz midenizdeki bakteriler....

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Adam troll hala ciddi cevap vermeyin şuna. 6-7 yaşından beri sigara içiyormuş(!)..

Alıntıları Göster
    bu üyeyi bir yerden bende hatırlıyor gibiyim (zaten eskiden bloklamışım) büyük ihtimal dediğiniz gibidir
    yalancının evi yanmış kimse inanmamış ,misali de olabilir :)

bu kadar ciddi bir konuda gelmiş millete soruyor ,sanki bu forumun hepsi doktor ya

millette doktor edasıyla cevap veriyor ,kocakarı misali
    ben geçenlerde doktora gittim ,bana bir ilaç verdi şıp diye kesti ,al sende kullan ,misali :)

• onlara güvenmiyorsunda buradaki ergenleremi güveniyorsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.