Şimdi Ara

Kalbe Bıçak Saplanması gibi ağrı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
15.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 yıldır oluyor belki daha fazla, önceden doktora gitmiştim bir şey görünmüyor demişti.Lakin onlara güvenim zerre yok.

Böyle aniden oluyor sanki bıçak saplamışlar gibi bütün nefesim falan kesiliyor dermanım gücüm kalmıyor.Yığılıyorum yere tamamen savunmasız oluyorum.Öyle basit bir ağrı değil.Dayanılmaz bir acı çekiyorum ölümü hissediyorum bildiğin.Soğuk terler akıtıyor adama bildiğin.O derece şiddetli oluyor kendimden geçiyorum.Tarif edemiyorum bunu.Kalbimde ritim bozukluğu var.Bunla alakası var mı yok mu bilmiyorum.Var mı aranızda daha önce böyle bir şey yaşayan net sonuç alan?Ailem uzun ömürlü değil, sıra bana mı geliyor diye düşünüyorum bazen...

• Soğuk ter mecazi anlamda değilse sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün kalp krizinden gitme riskin yüksek.

• kalp damarlarında arıza vaR

tomografi şart

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Soğuk ter mecazi anlamda değilse sıkıntı.
    daha açık konuşur musun genç adam?
  • Sigara iciyorsan birak geçer. Bende de oluyordu. Elektronik sigara iciyorum 1 2 aydir tık yok. Halsizlik konusuysa sıkıntı. Kalpte delik melik olmasin sakın.ulan bende neler yazdim ha kocakarılar gibi. Doktora gitsene şifa dhde mi bulunur ?

• Ne kadar sürüyor bu ağrı ? Ekstrasistol yaşıyor olabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikiş yerimden hafif kan geliyo
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senden kurtulcaz yaşa- tamam tamam troll değil gibi öncelikle geçmiş olsun doktora git artık röntgen midir nedir ondan ol işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalpden kaynaklanan ağrı el ayasından daha büyük bir yerde oluyormuş. Yani parmakla ağrıyan yeri gösteriyorsan o kalple ilgili değildir.

Kalp ile ilgili sıkıntılarda sanki göüğsüne fil oturmuş gibi hissedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

Sigara iciyorsan birak geçer. Bende de oluyordu. Elektronik sigara iciyorum 1 2 aydir tık yok. Halsizlik konusuysa sıkıntı. Kalpte delik melik olmasin sakın.ulan bende neler yazdim ha kocakarılar gibi. Doktora gitsene şifa dhde mi bulunur ?
    sigaradan değil sanmıyorum.6-7 yaşından beri içerim.Bazen 6 ay içmem falan ama o zamanlarda oluyor.Ekg egg midir nedir onlardan çektirmiştim delik olması ekgde görünür mü bilmem.Doktor söylerdi sanırım.
  • fıstıklı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Ne kadar sürüyor bu ağrı ? Ekstrasistol yaşıyor olabilirsin
    tam zaman vermem mümkün değil zira o ağrı başladığında hiç bir şey düşünemiyor insan ağrı çok zorluyor dayanılmaz bir şey.Daha önce hiç böyle bir acı çekmedim.Kaygıya kapılıyorsun tuhaf bir his.
  • hocam kaçak elektriktendir

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

sigaradan değil sanmıyorum.6-7 yaşından beri içerim.Bazen 6 ay içmem falan ama o zamanlarda oluyor.Ekg egg midir nedir onlardan çektirmiştim delik olması ekgde görünür mü bilmem.Doktor söylerdi sanırım.

Alıntıları Göster
    Delik ekgde görülmez hocam. Ekg ritmine atimina bakar.

Akcigerlerine kaburgalar fazla basi yapıyor olabilir belki. Ama bir doktora git sen yine de sehmistan. Ygs lys den hatırlıyorum seni sanrm üzme beni.

• quote:

Delik ekgde görülmez hocam. Ekg ritmine atimina bakar.

Akcigerlerine kaburgalar fazla basi yapıyor olabilir belki. Ama bir doktora git sen yine de sehmistan. Ygs lys den hatırlıyorum seni sanrm üzme beni.

Alıntıları Göster
    ritim bozukluğu var. Delik olsa bunca yıldır öğrenirdim sanıyorum.

ellfbill ygs lysciydi ben değil.Yanlış hatırlıyorsun.Onuda kimse adam yerine koymadı gölgem altında kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

ritim bozukluğu var. Delik olsa bunca yıldır öğrenirdim sanıyorum.

ellfbill ygs lysciydi ben değil.Yanlış hatırlıyorsun.Onuda kimse adam yerine koymadı gölgem altında kaldı.

Alıntıları Göster
    Iddiali sözler

Dostum sağlık işi şakaya gelmez git vardır bulunur bi çaresi.

• quote:

Iddiali sözler

Dostum sağlık işi şakaya gelmez git vardır bulunur bi çaresi.

Alıntıları Göster
    İddialı sözler değil hakikat.Eski sevgilim olur.Foruma çok kez kanıtladım el ele fotoda attım yine hala ben sanıyorlar.Tıpçı senin gibi, lakin derdime derman olamadı hiç bir zaman.Neyse boşver olmayan tadımı da bozmayayım onun ismini anarak.

Kalp üzerine kurulu bir hastaneye gittim daha ne yapayım.Kadın bir şey bulamadı.Lakin yine kıvranıyorum ağrı girince.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Tao

Senden kurtulcaz yaşa- tamam tamam troll değil gibi öncelikle geçmiş olsun doktora git artık röntgen midir nedir ondan ol işte
    Gittim daha önce ekg falan baktılar sonuç 0.

GoldPunch@ Valla o anki acıdan hiç bir şey düşünemiyorum öyle avucumu kalbime götürüyorum anca.Noktasal bir ağrı değil.
  • Kaç yaşındasın, imzada yazan doğrumu? Kalp üzerine bir hastaneye gittim derken hangi hastane, Bursadamı yaşıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAY-

Kaç yaşındasın, imzada yazan doğrumu? Kalp üzerine bir hastaneye gittim derken hangi hastane, Bursadamı yaşıyorsun ?
    hastanenin ne önemi var?Bursada değil.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.